SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
För ett livslångt idrottande - grundad 1932

Nominera stipendiater för verksamhetsåret 2023/2024
Klicka på respektive rubrik för att nominera just din person eller lag. Senast den 29 april 2024 behöver vi er nominering.
 
Syftet är att uppmuntra till fortsatt förkovran och engagemang inom fotbollssporten. Stipendiaten skall därför ha uppvisat förmåga att genom sin personlighet skapa en god laganda. Egenskaper som ödmjukhet inför framgångar och socialt engagemang i problemlösningar skall tillmätas stor betydelse. Fondbeloppets ränta skall varje år, vid årsmötet med Sandåkerns Sportklubb, utdelas som ett gåvostipendium med beteckningen "Goffe Erikssons Minnesfond". Stipendiet skall tilldelas en flicka/pojke i åldersgruppen 13 år inom klubbens fotbollsverksamhet.
 
Ur Nils Svanholms Stipendiefond skall fondavkastningen årligen användas till ett stipendium till ungdomsverksamheten inom Sandåkerns Sportklubb. Med ungdomsverksamheten kan avses ungdomsledare, idrottsutövande ungdom och/eller hela ungdomslag. 
 
Fondens ränteavkastning skall årligen utdelas till idrottande ungdom och förtjänstfull ledare inom Sandåkerns Sportklubb.
Sandåkerns Sportklubb presenterar 2022-års stipendiater!

GOFFE ERIKSSONS MINNESFOND
tilldelas Hanna Norlander F10
Med ett brinnande intresse för fotbollen och ett engagemang utöver det vanliga är årets stipendiat precis det laget och föreningen behöver! Med ett stort hjärta, positiv inställning och hård träning är allt möjligt! Årets stipendiat är inte bara en pådrivare i laget utan en fantastisk ambassadör för hela föreningen. Stort grattis Hanna Norlander – året stipendiat till GOFFE ERIKSSONS MINNESFOND!

 

NILS SVANHOLMS UNGDOMSSTIPENDIE
tilldelas pojkar 10, fotboll
Årets NILS SVANHOLMS UNGDOMSSTIPENDIE tilldelas pojkar födda 2010 fotboll. Ambitionen med stipendiet är att ge möjligheten till en fortsatt satsning för laget trots stora spelartapp de senaste åren. Med förankring i föreningens vision om ett livslångt idrottande är det otroligt glädjande att höra om lagets vilja och satsning framåt vilket. Årets Nils Svanholms stipendiet går således till ett lag som trots utmaningar ser stora möjligheter att fortsätta utbilda, engagera och jobba tillsammans!

 

BIRGER OCH ASTRID ÖHMANS MINNESFOND
tilldelas Henrik Vilhelmsson
Med ett stort hjärta, enorm kunskap och ett fantastiskt engagemang för idrotten går det inte annat än att inspireras över årets stipendiat. Med en trygg, lugn och pedagogisk ledarstil skapar denne fantastiska arenor att utvecklas på och finns ständigt närvarande för alla inblandade. Tack Henrik för att du är en ledare som skapar otroliga möjligheter för våra barn och ungdomar!

 

 

Utdelade på föreningens årsmöte den 30 mars 2023.

 
I samarbete med