SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 08

Föreningsdagar på Intersport!
2021-09-08 09:05

Just nu har Sandåkerns samarbetspartner intersport föreningsdagar med bra priser. Är det något du behöver inför innebandysäsongen så kanske det kan vara ett bra tillfälle att köpa nu! 

Inomhusträningen startar om!
2021-01-23 12:06
Som de flesta säkert läst så får vi börja träna inne igen, med samma försiktighetsåtgärder som när vi tränade innan jul! Vi påminner att svara på kallelserna så fort ni har möjlighet så vi kan planera träningarna på bästa möjliga sätt. 

Vi förstår om vissa tycker det känns osäkert att vi börjar träna inomhus igen och vill vara tydlig med att det är ni föräldrar som bestämmer om ni vill skicka barnen till träning eller inte.

Vi vill oxå påminna om att försöka samåka så lite som möjligt, då det är viktigt att inte blanda fler vuxna i barnens "bubblor".

Sjuk eller krasslig = Stanna hemma! Ombyte & dusch sker hemma.

Påminn killarna hemma att försöka hålla avstånd. Lämna mobilen hemma eller i jackfickan, då den ofta gör att många samlas nära varandra.
Läs gärna mer på Sandåkerns Corona-sida, speciellt under rubriken
Hur gör vi i Sandåkern?http://www.sandakernssk.se/sida/?ID=287496
Vi pausar med innebandyträningarna
2020-12-19 18:12
Pga de nya skärpta restriktionerna som regeringen meddelade fredag den 18/12 som innebär att idrottshallarna stängs med omedelbar verkan så kan vi såklart inte träna innebandy de närmsta veckorna. Vi återkommer när vi vet mer. Peppa gärna era barn att hålla igång med klubba & boll hemma och även röra på sig utomhus under dessa veckor (varför inte tillsammans med er föräldrar!?). 

Vi vill även passa på att önska alla en God Jul & ett Gott Nytt År.

Med vänlig hälsning, Ledarstaben SSK P08 innebandy
Information kring matcher
2020-10-24 17:03
Efter höstlovet är det hemmamatcher som gäller. Vi har därför gjort i ordning en instruktion för sekretariat, matchvärd och filmare som vi behöver till varje hemmamatch. Läs igenom instruktionen för att vara förberedd när det är er tur. Det är endel extra information som är bra att läsa på gällande Corona-restriktioner.
Vi hoppas vi har många som är peppade på funktionärsjobbet i år, då det blir det enda sättet att få se matcherna. x
Både på hemma och bortamatcher kommer det att fyllas i ett protokoll med alla funktionärer/ledare och skjutsande föräldrar som befinner sig i hallen. Där kommer vi för kännedom att behöva uppge era mobilnummer. Skulle man inte vilja detta får man inte komma in i hallen. Föräldrainfo
2020-09-04 07:46

Tack för ett bra föräldramöte i måndags! I den bifogade filen hittar ni minnesanteckningarna från mötet, den ligger även under dokument på hemsidan. Dessa är något korrigerade (så se till att läsa den även ni som var på mötet!) när det bland annat blivit klart vilket datum vi kör första träningen osv. Det är även så att Theodor bestämt sig för att inte spela innebandy utan bara basket i vinter vilket gör att Mattias inte fortsätter som ledare.


 Första innebandyträningen kommer att vara på torsdag den 24 september (kallelse kommer senare). Vi kommer att köra en kickoff tillsammans med p09 på lördag den 26 september och vi har en egen dag planerad i Vindeln den 10 oktober. Notera dessa grejer i era kalendrar redan nu. Mer info kommer senare.  Det är även klart att Umeå Floorball Festival inte kommer att arrangeras denna säsong pga Corona.

Första seriematcherna kommer mest troligt att spelas helgen 24-25 oktober.


Glöm inte att ladda hem appen ”Innebandy” och följa Sandåkerns P08. Bjud gärna in alla andra ni tror är intresserade att följa laget (det gör man på ett enkelt sätt i appen).


Vi kommer att starta en facebookgrupp (idag) för föräldrarna i laget. Det finns en grupp som heter Sandåkerns Sportklubb 08 men eftersom det finns rätt många i fotbollen som inte spelar innebandy så känns det rätt att göra en för bara innebandyn också så blir båda grupperna relevanta. Hjälp till att bjuda in till den så att alla föräldrar blir inbjudan!


/Ledarstaben

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandyverksamheten, 02/02 11:49 
Innebandyverksamheten, 02/02 08:34 
Innebandyverksamheten, 02/11 17:04 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 23/03 18:00 
Sandåkerns Sportklubb, 21/03 14:30 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
Sandåkerns Sportklubb, 13/10 17:42 
 
I samarbete med