SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Nu är fotbollssäsongen igång!
2024-05-05 10:34

Vilken energi det var på första träningen! Strukturen för träningarna kommer följa samma eller liknande upplägg, med samling gemensamt i början, olika övningsstationer i mindre grupper och en gemensam avslutning. Vi har några enkla regler som ni vuxna gärna får påminna barnen om inför varje träning:

 

  • När en ledare håller en arm upp är vi tysta 🔇
  • Vi sitter alltid vid samling och när vi vill ställa en fråga räcker vi upp handen ✋
  • Vi är bäst tillsammans - peppa och heja på varandra 🌟

Vi kommer även ta lite bilder emellanåt, och är det någon som önskar att ens barn inte medverkar på bild så säg till så löser vi det. Bilder från första träningen finns i bildgalleriet här på hemsidan.


Heja SSK P17! 

 

Världens bästa fotboll börjar på söndag 5 maj!
2024-04-29 21:30

Äntligen är vi igång med första fotbollssäsongen! Vår målsättning är att forma en trygg barngrupp som vill hålla på med idrott hela livet. Vårt fokus kommer därför att vara på rörelseglädje och att ha enkla, tydliga regler då vi tror att alla barn mår bra av det.

 

Första träningen är nu på söndag den 5 maj, samling kl 8.50. Vi har planen mellan kl 9 och 10, och vi respekterar varandra genom att hålla tiderna. Det innebär både att vi förväntar oss att man är i tid till samlingen, och att vi lämnar planen på utsatt tid, så att nästa grupp får tillgång och kan nyttja sin träningstid. 

 

En annan självklarhet är att vi lyssnar och följer instruktioner. Det är såklart inte alltid det lättaste när det är mycket som är nytt och spännande, så här behöver vi er vuxnas hjälp att påminna era barn om att vara tysta och lyssna, framförallt vid samlingen. Om vi kan få till detta redan från start kommer det att skapa bra struktur och förutsättningar för roliga och innehållsrika träningar, som barnen längtar till!

 

Till träningen behöver man ha med sig vattenflaska, benskydd och lämpliga skor. Kallelser till träningarna skickas ut via SportAdmin, och man får jättegärna svara på dessa så att vi vet ungefär hur många barn som kommer och kan planera övningar utifrån det.

 

Vi ses på Grubbevallen! 

 

Välkommen till fotbollssäsongen 2024!
2024-04-09 20:00

Fotbollssäsongen 2024 närmar sig för era barn födda 2017! Välkommen in i fotbollsfamiljen i Sandåkerns Sportklubb.

 

På måndagens uppstartsmöte informerade föreningen bland annat om säsongen som kommer, föreningens struktur och vision samt ekonomistyrning. Hela presentationen hittar ni under "Dokument" på lagets hemsida.

 

Samtliga barn och ledare som deltog under bolleken 2023/2024 är överflyttade till fotbollssäsongen. Är det så att man inte vill delta är det bara att meddela kansliet detta, eller svara nej när träningsavgiften skickas ut under våren. Behöver ni uppdatera era uppgifter gör ni detta direkt via SportAdmin eller via vårt kansli.

 

Träningarna startar upp i början av maj, där era ledare återkommer med mer detaljer. Söndagar mellan klockan 09.00-10.00 är det dock som gäller på Grubbevallen!

 

Vi ses!

Fotbollssektionen för Sandåkerns Sportklubb

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 16/05 10:00 
Fotbollsverksamheten, 15/05 21:30 
Fotbollsverksamheten, 30/04 10:00 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 08/05 16:00 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
 
I samarbete med