SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Kansliet sommarstängt
2022-07-08 16:00

Kansliet har semeterstängt och är åter i tjänst måndag den 8 augusti. 

 

Alexander går nu även på föräldraledighet och Petter Widmark kommer att vikariera under den tid Alexander är borta.

 

Ta kontakt med styrelsen eller aktuell sektion vid brådskande ärenden under denna period. 

Föreningsstyrelsen

Fotbollssektionen

Innebandysektionen

 

Varma sommarhälsningar 

Alexander, Petter, Leif och Andreas

Övergångspolicy Sandåkerns SK
2022-06-16 15:24

Vi har under våren uppdaterat föreningens övergångspolicy. Ni hittar den i sin helhet genom att klicka HÄR. 

 

Ni hittar den även som en genväg på huvudhemsidan och via menyvalen Organisation, Dokument.

 

I en tidigare version fanns det även utförligt beskrivet i tillvägagångssätt vid samarbeten mellan lag samt möjlighet att träna/spela med äldre/yngre lag inom föreningen. Detta finns beskrivet i våra Anvisningar för barn och ungdomsidrott samt kommer att förtydligas för våra lag/ledare/medlemmar framöver i samband med ledarträffar och utvecklingsträffar. 

 

Syftet med Sandåkerns SK:s övergångspolicy är att vid behov ge riktlinjer, stöd och hjälp till alla i vår förening. Andemeningen i policyn är att vi vill att övergångar mellan föreningar ska vara så få som möjligt så länge man går i grundskolan. Sandåkerns SK bygger sin verksamhet på ålderskullar. Övergångspolicyn gäller för spelare som går i grundskolan.  

 

Vid frågor/funderingar kring ev övergångar till/från föreningen, kontakta i första hand vår Barn- och ungdomsutvecklare Andreas Ågren.  

 

Nedan är ett utdrag som beskriver önskat förfarande när spelare från andra föreningar tar kontakt med ledare/lag hos oss.  

 

Spelare som önskar byta till vår förening:  

  • Om du som tränare, förälder eller ledare blir kontaktad av utomstående spelare, föräldrar eller lag gällande spelarövergångar ska detta vidarebefordras till föreningens barn- och ungdomsutvecklare.
  • Det är inte tillåtet att bjuda in spelare att provträna innan kontakt och okej från föreningens barn- och ungdomsutvecklare.
  • Det är inte tillåtet av dig som barn- eller ungdomsledare att kontakta spelare eller ledare från andra lag i syfte att utöka er trupp utan att först kontakta vår barn- och ungdomsutvecklare som kontaktar den andra föreningen. Vår föreningsrepresentant kan i sin tur ta beslutet att ledaren själv får kontakta berörd förening.   

Barn- och ungdomsutvecklare Sandåkerns SK

Andreas Ågren                                                           Styrelsen Sandåkerns SK

070-519 52 93                                                            2022-06-16

ungdom@vastpastan.se

 

Fotbollsverksamheten
Avisering/utskick av avgifter 2022 SSK Fotboll
2022-05-25 15:20, Fotbollsverksamheten

Imorgon torsdag startar aviseringen av medlemsavgift för 2022 samt träningsavgift fotboll 2022 för de flesta av våra träningsgrupper. Allt eftersom kommer vi sedan att skicka ut aviseringar till alla våra aktiva fotbollsgrupper.   

 

Vi erbjuder även 2022 digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. 

 

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt. 

 

Medlemsavgift – 2022

För att vara medlem i Sandåkerns SK betalar man en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller kalenderårvis och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom Sandåkerns SK representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

 

Medlem betalar endast en medlemsavgift/kalenderår oavsett om man spelar både innebandy och fotboll. 

 

Medlemsavgift = 200 kr/år     Medlemsavgift för hela familjen = 300 kronor/år.

 

Träningsavgift Fotboll – 2022

Till verksamheten betalas en träningsavgift för varje aktiv spelare inom Sandåkerns SK utifrån lagets ålder. Träningsavgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material osv. 

 

Barn 7 år, 2015 = 350 kr; 

Barn 8 år, 2014 = 500 kr;

Barn 9 år, 2013 = 900 kr; 

Barn 10 år, 2012 = 1000 kr; 

Barn 11 år, 2011 = 1100 kr; 

Barn 12 år, 2010 = 1200 kr;

Ungdomar 13 år, 2009 = 1300 kr; 

Ungdomar 14 år, 2008 = 1400 kr;

Ungdomar 15 år, 2007 = 1500 kr; 

 

Äldre lag bestämmer själva sin träningsavgift i samråd med fotbollssektionen utifrån lagens specifika förutsättningar för säsongen. De ska bära sina egna kostnader. 

 

Träningsavgiften för 2022 har av lagen bestämts till följande:

Damlaget = 1800 kr

Damjunior (06) = 1800 kr,

 

 

Övriga lagkostnader 2022

Respektive lag kan även ha bestämt att ta in en extra summa som går direkt in i lagets lagkassa. Vid funderingar kring dessa kostnader, ta kontakt med ansvariga inom laget för ytterligare information.

 

SSK-Tillsammans, ekonomiskt stödfond: För att möjliggöra att så många som möjligt ska ha möjlighet att idrotta i föreningen, oavsett ekonomisk situation, så finns det möjlighet att söka pengar för bidrag till föreningens avgifter. Läs mer om fonden, villkor, ansökningsförfarande på vår hemsida   http://www.sandakernssk.se/ Menyvalet SSK Tillsammans - Fond.

Anmälan till Fotbollsskolan 2022 stängd!
2022-05-17

Vi har nu stängt anmälan till båda veckorna!

 

Nu har vi öppnat anmälan till årets fotbollsskola i samarbete med Intersport vilken planeras att genomföras i slutet av juni, V25 och V26.  

 

Är för flickor/pojkar födda 2010-2015. 

500 kr/vecka (syskonrabatt 20% på andra barnet)

Vi har ett maxantal av barn som vi kan ta in, 90 barn/vecka

Ytterligare information hittar ni vid anmälan. 

 

Anmälan görs via vår nya bokningssida. Antingen klickar ni HÄR eller genom att gå via menyvalet Anmälan till Fotbollsskolan 2022 i topmenyn. 

 

Kontakta kansliet vid frågor/funderingar!

Genvägar
Nyheter från våra lag
FB Pojkar 11, 14/08 21:52 
FB Damlaget, 01/07 09:04 
FB Pojkar 14, 29/06 10:15 
FB Damlaget, 26/06 21:46 
 
I samarbete med