Anmälan målvaktsträning Fotboll 2022!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Anmälan till Fotbollsskolan 2022 öppen!
2022-05-17

Nu har vi öppnat anmälan till årets fotbollsskola i samarbete med Intersport vilken planeras att genomföras i slutet av juni, V25 och V26.  

 

Är för flickor/pojkar födda 2010-2015. 

500 kr/vecka (syskonrabatt 20% på andra barnet)

Vi har ett maxantal av barn som vi kan ta in, 90 barn/vecka

Ytterligare information hittar ni vid anmälan. 

 

Anmälan görs via vår nya bokningssida. Antingen klickar ni HÄR eller genom att gå via menyvalet Anmälan till Fotbollsskolan 2022 i topmenyn. 

 

Kontakta kansliet vid frågor/funderingar!

Årsmöteshandlingar, årsmöte torsdag 31/3 kl 18:00
2022-03-25 08:32

Nu finns kompletta årsmöteshandlingar att läsa. Ni hittar dom via flikarna Organisation/Dokument eller genom att klicka HÄR

 

Årsmötet går av stapeln nästa torsdag kl 18:00 i klubbokalen.

 

Vi bjuder på fika! 

 

Välkomna!

 

 

Föreningsdagar på Intersport tom 27/3!
2022-03-24 12:08

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt* i butik och på 
intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla 
aktiva dagar. 


När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, 
sneakers och sportmode på Intersport får både du och Sandåkerns SK bonus. 

 

För du har väl valt att stötta Sandåkerns SK lite extra under ”Mina sidor” via Club Medlem på Intersport?! Här kan du signa upp som Club medlem!

 

Rabatten gäller ej föreningskläder men för att handla SSK-kläder kan ni gå via vår webshop på Intersport. Klicka här för att komma till vår webshop på Intersport, länkning finns också längst ut till höger i alla våra lagsidor på hemsidan!

 

*Gäller på ordinarie pris i butik och online 20–27/3 och kan ej kombineras med andra 
rabatter och erbjudanden. Gäller ej varumärkena Asics, Thule, Hövding, Stiga bordtennisbord, 
presentkort,elektronik, pulsklockor, cyklar, studsmattor, träningsmaskiner, el-scooter, golf, 
supporterprodukter, beställningsvaror, föreningskläder

Vikariat Föreningskonsulent Sandåkerns SK 
2022-03-23 10:39

Alexander ska vara föräldraledig så vi söker en vikarierande föreningskonsulent. Sprid gärna ordet vidare!

 

Annons vikariat föreningskonsulent

  

Tycker du idrott, ideellt engagemang och föreningsliv är något fint och viktigt? Gillar du att ha många bollar i luften?  

 

Som föreningskonsulent arbetar du med den löpande verksamheten i föreningen. Du har daglig kontakt med ledare, förtroendevalda och andra föreningar. Du verkar för föreningens utveckling, direkt underställd styrelsen med vår vision, verksamhetsidé och värdegrund som utgångspunkt. Du är föreningens kontaktperson mot kommunen, idrottsförbund och andra intressenter. I tjänsten ingår även att administrera Södra Västerbottens Kommunserier i fotboll. I den rollen är du kontaktytan till ungdomslag och föreningar i Umeå vid exempelvis funderingar kring seriespelet i kommunserien. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd på dagtid, visst kvällsarbete kan förekomma i form av kvällsmöten med medlemmar och förtroendevalda.  Löpande arbete i form av bokningar lokaler, medlemsfrågor, medlemsutskick, bokning av utbildningar, mailhantering, viss ekonomisk hantering etc.   

 

Vi söker dig som har god administrativ samt kommunikativ förmåga och hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du som föreningskonsulent är ansiktet utåt för föreningen.  Du förstår vikten av att skapa goda relationer i ditt arbete. Du bör vara stresstålig och kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är självgående och tar egna initiativ. 

 

Kvalifikationer 

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot idrott, fritid eller pedagogik på folkhögskola eller högskola/universitet 
  • Erfarenhet av ideellt arbete som ledare eller förtroendevald i idrottsförening 
  • God kännedom om ideella föreningar och Idrottssverige.   
  • Grundläggande ekonomikunskaper.                   
  • God datorvana generellt och Office-programmet i synnerhet.   

    

Inskolning sker från början av juni och månaden ut med befintlig personal. Arbetsplats är dels på Musköten på Umedalen där vi sitter tillsammans med de andra föreningarna Umedalens IF samt IBK Dalen men viss tid är även förlagd till föreningens egna kanslilokaler på Grubbe.   

 

Skicka din ansökan till kansli@sandakernssk.se med ditt CV, information om vem du är samt löneanspråk. Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta nuvarande föreningskonsulent Alexander på telefonnummer 090-77418 eller på ovanstående mail.  

 

Sista ansökningsdag 20 april 

Visstidsanställning 100%: Vikariat under föräldraledighet (drygt 1 år). 

Tillträde juni med inskolning månaden ut.  

 

Om Sandåkerns SK 

I Sandåkern baserar vi vår värdegrund på ledorden: glädje, engagemang och tillsammans. I vår verksamhet vill vi ge alla som vill möjlighet att engagera sig och utvecklas. Vi satsar på att vara en förening som ständigt utvecklas och vill via vår gemenskap, glädje och möjlighet till utveckling få både utövare och ledare att vilja stanna kvar länge i föreningen.  Vi är en idrottsförening med ca 35 lag i fotboll och innebandy. Föreningen har ca 900 medlemmar varav drygt 700 är aktiva spelare i våra lag. I föreningen jobbar en Föreningskonsulent på 100 %, en vaktmästare på 25 % och en Barn- och ungdomsutvecklare på 100 % som delas mellan Sandåkerns SK, Umedalens IF och IBK Dalen.    

Genvägar
Nyheter från våra lag
Fotbollsverksamheten, 19/05 17:49 
FB Pojkar 14, 18/05 21:11 
FB Damlaget, 18/05 20:00 
Volley F08, 17/05 10:08 
FB Pojkar 14, 16/05 20:41 
 
I samarbete med