SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Vi samarbetar med RF-SISU
2023-03-15 15:29

Alla idrottsföreningar och även vi samarbetar med de olika idrottsförbunden och RF-SISU, vår förening har länge haft ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU där vi bland annat arbetar med lärgrupper. En lärgrupp är när en grupp människor, t.ex ledare, diskuterar ett ämne för att lära av och med varandra. Lärgrupper är något som en del av er har hört talats om och föreningen kommer nu att utveckla sättet som vi arbetat med lärgrupper för att mer kunna rikta ämnena och diskussionerna mot vad som är viktigt att utveckla inom vår förening. Hur funkar det?

Inbjudan årsmöte 30 mars, jubileumsfirande, och nominering till stipendier.
2023-03-09 16:10

Välkommen till årsmöte för Sandåkerns SK torsdag den 30 mars kl 18:00! 

 

Årsmötet håller till i P5 (Väven).

 

Efter årsmötet bjuder vi på middag och firar att föreningen har fyllt 90 år. Har du inte anmält dig ännu kan du göra det HÄR, anmälan senast 12 mars.  

 

Förslag/motioner att behandlas på årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 16 mars. Maila motioner till kansli@sandakernssk.se 

 


Från torsdag den 9 mars kommer ni att kunna ladda ned förslag till årsmötesagenda HÄR eller via flikarna Organisation/Dokument.  

 


Från torsdag den 23 mars kommer ni att kunna ladda ner övriga årsmöteshandlingar här på hemsidan; verksamhetsberättelser för 2022, årsredovisning, revisorernas berättelse, verksamhetsplaner för 2023, styrelsens förslag och inkomna förslag med styrelsens yttrande samt valberedningen förslag till personval. 

 


Vi kommer att behandla sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket inkluderar utdelning av Sandåkerns SK:s tre stipendier.  

 


Nominera spelare/tränare/ledare eller enskilda lag som ni tycker bör uppmärksammas för insatser i föreningen under 2022. Vem som helst kan skicka in nomineringar, enda kravet är att den/de ni nominerar har varit verksamma på något sätt i föreningen, ung som gammal!   

 


Skicka in era förslag till kansli@sandakernssk.se vi behöver era nomineringar senast torsdag den 23 mars!

 


Nedan stipendier delas ut på årsmötet:

 


BIRGER OCH ASTRID ÖHMANS MINNESFOND

Utdelas till idrottande ungdom eller förtjänstfull ledare inom Sandåkerns Sportklubb.

 


NILS SVANHOLMS UNGDOMSSTIPENDIE

Syftet med stipendiet är att det årligen användas till ett stipendium till ungdomsverksamheten inom Sandåkerns Sportklubb. Med ungdomsverksamheten avses ungdomsledare, idrottsutövande ungdom och/eller hela ungdomslag.

 


GOFFE ERIKSSONS MINNESFOND (nomineringar sker inom de lag stipendiet avser, i år P/F 10)

Syftet är att uppmuntra till fortsatt förkovran och engagemang inom fotbollssporten. Stipendiaten skall därför ha uppvisat förmåga att genom sin personlighet skapa en god laganda. Egenskaper som ödmjukhet inför framgångar och socialt engagemang i problemlösningar skall tillmätas stor betydelse.

 


Stipendierna förvaltas utav kamratföreningen Uvarna i SSK vilka även föreslår stipendiater, i samråd med styrelsen vid behov utifrån inkomna nomineringar.

 


Varmt välkomna!

 


Styrelsen Sandåkerns SK 

 

 

Utbildningsmöjlighet - Åldersanpassad träning för B&U och skadeprevention
2023-02-13 12:00
Vi har med en månad kvar (16/3) fått in 35 anmälda deltagare till utbildningen om Åldersanpassad träning för barn & ungdom och skadeprevention och det tycker vi är fantastiskt roligt! Det visar på att de som hört av sig och önskat en sån här utbildning varit rätt ute.
 
Jag tror att intresset för att delta på utbildningen finns hos fler så tänkte därför påminna om möjligheten att delta. Vi kommer inte att ha någon gräns på deltagare utan du som är ledare i Umedalens IF, Sandåkerns SK eller inom Dalen har möjlighet att kostnadsfritt delta. Något som är roligt är att vi har ledare från olika idrotter som kommer delta som fotboll, friidrott, innebandy och gymnastik.
Innebandyverksamheten
Introduktion till CoachTools
2023-02-02 11:49, Innebandyverksamheten

Vi är nu igång med CoachTools och både fotbolls- och innebandyledare ska ha fått inlogg. Vi kommer kontinuerligt att skapa fler övningar i CoachTools och ni ledare kan även själva skapa övningar där som ni önskar spara för framtiden. 

Genvägar
Nyheter från våra lag
FB Flickor 14, 20/03 09:30 
FB Pojkar 11, 20/03 03-20 
Fotbollsverksamheten, 17/03 15:30 
FB Damlaget, 14/03 18:04 
FB Pojkar 08, 13/03 21:57 
IB Pojkar 13, 28/02 07:36 
 
I samarbete med