SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Kontakt

Kontaktuppgifter till föreningen

Vision & Värdegrund

Här kan du läsa vår Vision & Värdegrund

SSK Tillsammans

Här kan du söka stöd

Försäljning Bingolotter
2023-10-19 10:05

Likt förra året kommer vi att sälja Bingolotter och Julkalendrar till Uppesittarkvällen för att  samla in pengar till föreningen.


Vi har i år gjort en korrigering att det endast är obligatoriskt att sälja Uppesittarlotter, och valbart att sälja julkalendrar. Detta då det varit ett önskemål från våra medlemmar.


Julkalendrar går fortfarande att sälja till lagkassans förtjänst.

 

Aktiva spelare/medlemmar säljer:

8 st Bingolotter till Uppesittarkvällen

 

Familjer säljer (2 st aktiva barn eller fler):

14 st Bingolotter till Uppesittarkvällen

 

Aktiva spelare inom både fotboll och innebandy förväntas sälja åt föreningen. 

(Aktiva i Bollek födda 2017 behöver inte sälja)

 

Vill laget sälja ytterligare antal av antingen Uppesittarlotten eller Julkalendern så är det möjligt. Hör då av er till kansliet med önskemål om hur många extra lotter ni vill ha. Hela förtjänsten av överskjutande antal går då till önskat lag.

 

 

Den praktiska hanteringen kommer att fungera så att en ansvarig i varje lag hämtar hela lagets beräknade "skörd" på kansliet för vidare utdelning inom laget. 

 

För familjer förbereder vi så långt det är möjligt att man får familjens lotter via det äldsta barnets lag som är aktivt med en idrott under hösten/vintern. 

 

Fakturering sker i december från kansliet och via Sportadmin.

 

Kontakta Petter på kansliet vid frågor. 

 

// Styrelsen Sandåkerns SK

Träningsavtal med Umeå Performance Center klart!
2023-03-21 14:30

Sandåkerns Sportklubb har nu gjort klart med nytt träningsavtal kring träningskort och träningsmöjligheter på Umeå Performance Center. Nedan följer avtalet i korthet.

 

Spelare och ledare (från 13 års ålder)
Köp träningskort med 12 månaders bindningstid för 299 kronor/månad eller utan bindningstid för 349 kronor/månad.

 

Föräldrar och övriga medlemmar
Köp träningskort utan bindningstid för 449 kronor / månad (ord. pris 549 kronor / månad). Lägg till 250 kronor / månad för ett DUO-kort eller köp träningskort för hela familjen utan bindningstid för endast 999 kronor /månad (ord. pris 1099 kronor /månad).

 

Lagträning och coacher

Som lag i föreningen är det även möjligt boka av en större yta för lagträning för 750 kronor / timme eller 0 kronor om alla i laget har träningskort. Utöver detta går det även boka en av våra coacher för 600-750 kronor/timme (ord. pris 1 000 kronor / timme) beroende på antal träningar samt bygga ett specialkomponerat träningsupplägg för just ert lag.

 

Träningskorten beställer ni enkelt via https://www.umeaperformance.se/medlemserbjudande-sandakern/. För frågor och funderingar kring lagträningar och bokning av ytor kontaktar ni UPCs coacher via info@umeaperformance.se eller på 090-7657000.

Vi samarbetar med RF-SISU
2023-03-15 15:29

Alla idrottsföreningar och även vi samarbetar med de olika idrottsförbunden och RF-SISU, vår förening har länge haft ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU där vi bland annat arbetar med lärgrupper. En lärgrupp är när en grupp människor, t.ex ledare, diskuterar ett ämne för att lära av och med varandra. Lärgrupper är något som en del av er har hört talats om och föreningen kommer nu att utveckla sättet som vi arbetat med lärgrupper för att mer kunna rikta ämnena och diskussionerna mot vad som är viktigt att utveckla inom vår förening. Hur funkar det?

Inbjudan årsmöte 30 mars, jubileumsfirande, och nominering till stipendier.
2023-03-09 16:10

Välkommen till årsmöte för Sandåkerns SK torsdag den 30 mars kl 18:00! 

 

Årsmötet håller till i P5 (Väven).

 

Efter årsmötet bjuder vi på middag och firar att föreningen har fyllt 90 år. Har du inte anmält dig ännu kan du göra det HÄR, anmälan senast 12 mars.  

 

Förslag/motioner att behandlas på årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 16 mars. Maila motioner till kansli@sandakernssk.se 

 


Från torsdag den 9 mars kommer ni att kunna ladda ned förslag till årsmötesagenda HÄR eller via flikarna Organisation/Dokument.  

 


Från torsdag den 23 mars kommer ni att kunna ladda ner övriga årsmöteshandlingar här på hemsidan; verksamhetsberättelser för 2022, årsredovisning, revisorernas berättelse, verksamhetsplaner för 2023, styrelsens förslag och inkomna förslag med styrelsens yttrande samt valberedningen förslag till personval. 

 


Vi kommer att behandla sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket inkluderar utdelning av Sandåkerns SK:s tre stipendier.  

 


Nominera spelare/tränare/ledare eller enskilda lag som ni tycker bör uppmärksammas för insatser i föreningen under 2022. Vem som helst kan skicka in nomineringar, enda kravet är att den/de ni nominerar har varit verksamma på något sätt i föreningen, ung som gammal!   

 


Skicka in era förslag till kansli@sandakernssk.se vi behöver era nomineringar senast torsdag den 23 mars!

 


Nedan stipendier delas ut på årsmötet:

 


BIRGER OCH ASTRID ÖHMANS MINNESFOND

Utdelas till idrottande ungdom eller förtjänstfull ledare inom Sandåkerns Sportklubb.

 


NILS SVANHOLMS UNGDOMSSTIPENDIE

Syftet med stipendiet är att det årligen användas till ett stipendium till ungdomsverksamheten inom Sandåkerns Sportklubb. Med ungdomsverksamheten avses ungdomsledare, idrottsutövande ungdom och/eller hela ungdomslag.

 


GOFFE ERIKSSONS MINNESFOND (nomineringar sker inom de lag stipendiet avser, i år P/F 10)

Syftet är att uppmuntra till fortsatt förkovran och engagemang inom fotbollssporten. Stipendiaten skall därför ha uppvisat förmåga att genom sin personlighet skapa en god laganda. Egenskaper som ödmjukhet inför framgångar och socialt engagemang i problemlösningar skall tillmätas stor betydelse.

 


Stipendierna förvaltas utav kamratföreningen Uvarna i SSK vilka även föreslår stipendiater, i samråd med styrelsen vid behov utifrån inkomna nomineringar.

 


Varmt välkomna!

 


Styrelsen Sandåkerns SK 

 

 

Genvägar
Nyheter från våra lag
IB Pojkar 16, 09/12 07:57 
IB Pojkar 16, 05/12 19:21 
Futsal Flickor 12, 03/12 20:52 
Futsal Flickor 12, 02/12 21:56 
Futsal Flickor 12, 26/11 23:10 
 
I samarbete med