SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Kansliets öppettider och kontakt

Alexander - Föreningskonsulent

090-77 41 48 (Huvudnummer kansli)
kansli@sandakernssk.se 
kommunfotboll@sandakernssk.se
 
Andreas - Barn & Ungdomsutvecklare
070-519 52 93
ungdom@vastpastan.se
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

För tillfället finns det inga fasta tider när Alexander finns på Grubbe eller Musköten. Ring/maila i förväg om ni behöver komma förbi fysiskt och kom överens med Alexander när det är möjligt.  

 

Både Alexander och Andreas jobbar fortsatt en hel del hemifrån. 

 

OBS! Ring eller maila innan ni planerar att besöka Alexander på Grubbe-kansliet eller Andreas på Musköten! Besök görs endast vid överenskommelse med personalen. 

 

Telefontider alla dagar måndag-fredag: 

09:00-16:00

 
Adress: Lagmansgatan 37 B, 90355 Umeå
 
Organisationsnummer: 894000-1566
Föreningsnummer: 3513-    15 (Fotboll) 58 (Innebandy)
Bankgiro: 818-5803 (OCR-nummer krävs för inbetalning)
Bankgiro: 230-1422 (OCR-nummer men meddelandetext funkar också vid inbetalning)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontaktperson gällande övergångar
Fotboll: SSK-kansli - kansli@sandakernssk.se
Innebandy: Sara Johansson - joohansson@live.se
Personal

På vårt kansli arbetar idag 3 st personer. 

 
Alexander Lindgren (föräldraledig) : Arbetar som Föreningskonsulent på 100 %. 
Alexander arbetar fom 2017 större delen av arbetsveckan på Sporthallen Musköten tillsammans med föreningens Ungdomsutvecklare på Umedalens IF:s och IBK Dalens gemensamma kansli. Detta som ett led av ett ökat samarbete föreningarna emellan. 
 
Petter Widmark: Vikarierande föreningskonsult. Petter sitter på Grubbes kansli mellan 9:00-16:00 alla dagar utom torsdagar då han finns på plats mellan 9:00-18:00. 
 
Telefon och mail till Alexander/Petter på kansliet: 
 
090-774148
kansli@sandakernssk.se 
 
Andreas Ågren:  Arbetar som Barn och ungdomsutvecklare på 100 % och är en gemensam anställning tillsammans med Umedalens IF och IBK Dalen. Andreas är stationerad på Sporthallen Musköten vid Umedalens IP. Går att besöka kontorstid mån-fre mellan kl 09:00-16:00
 
En stor del av Andreas arbetstid är även förlagd på kvällstid så besökstiderna kan variera, vänligen ta kontakt via telefon eller mail innan besök för att säkerställa att Andreas är på på plats. 
 
Telefon och mail till Andreas: 
 070-519 52 93
ungdom@vastpastan.se
 
Leif Johansson arbetar som vaktmästare/allt-i-allo på 25 %
Leif arbetar i huvudsak i föreningens kanslilokaler på Lagmansgatan 37 vid Grubbeskolan. 
 
 
 
 

 

 

 

Lokaler
Vi har vårt kansli på stadsdelen Grubbe i västra Umeå. Kanslilokalen inhyser 2 st rymliga kontorsrum, en samlingslokal med angränsande kök samt konferensrum. Lokalen renoverades i mitten utav 00-talet för att tillmötesgå föreningens behov efter flytten från våra tidigare lokaler på Sandåkern. 

Samlingslokalen används flitigt av föreningens många lag i såväl fotboll som innebandy. Den lämpar sig perfekt vid föräldramöten, lagmöten, teoripass etc med dess rymlighet och möjlighet att använda blackboard och powerpoint. 

Möblemanget är enkelt att arrangera om från föreläsningsuppställt till andra ändamål, t.ex middagssittningar. Med köksavdelningen i direkt anslutning är det inga problem att snabbt och smidigt servera hungriga deltagare. Våra lokaler är i första hand till för våra medlemmar och för vår idrottsverksamhet. Däremot finns det möjlighet för icke-medlemmar att hyra våra lokaler för utbildning, övernattning, middagssittningar. För att se aktuella bokningar och prisinformation kan ni klicka er in under Medlem, Bokning lokal/wok-panna
 
I samarbete med