SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
För ett livslångt idrottande - grundad 1932

Kontakt

Post- & besöksadress:

Sandåkerns Sportklubb
Lagmansgatan 37B
903 55 Umeå


Telefon växel (vardagar 09.00-16.00):
090 - 77 41 48

 

E-post: kansli@sandakernssk.se

Fakturamejl: faktura@sandakernssk.se

 
Organisationsnummer:
894000-1566
 
Bankgiro: 818-5803 (OCR-nummer krävs för inbetalning)
Bankgiro: 230-1422 (OCR-nummer men meddelandetext funkar också vid inbetalning)
 

***

 

Kontaktperson gällande övergångar:
Fotboll: David Persson - david@anfield.se
Innebandy: Sara Johansson - joohansson@live.se
Personal
 
Petter Widmark, kanslichef
Arbetar för föreningen på heltid och utgår ifrån vårt kansli på Lagmansgatan. Vill ni komma förbi, boka gärna tid då vi ibland är ute på andra föreningsärenden. Ni når Petter på telefon 090 - 77 41 48 eller via mejl på kansli@sandakernssk.se 
Lokaler
Vi har vårt kansli på stadsdelen Grubbe i västra Umeå. Kanslilokalen inhyser 2 st rymliga kontorsrum, en samlingslokal med angränsande kök samt konferensrum. Lokalen renoverades i mitten utav 00-talet för att tillmötesgå föreningens behov efter flytten från våra tidigare lokaler på Sandåkern. 

Samlingslokalen används flitigt av föreningens många lag i såväl fotboll som innebandy. Den lämpar sig perfekt vid föräldramöten, lagmöten, teoripass etc med dess rymlighet och möjlighet att använda blackboard och powerpoint. 

Möblemanget är enkelt att arrangera om från föreläsningsuppställt till andra ändamål, t.ex middagssittningar. Med köksavdelningen i direkt anslutning är det inga problem att snabbt och smidigt servera hungriga deltagare. Våra lokaler är i första hand till för våra medlemmar och för vår idrottsverksamhet. Däremot finns det möjlighet för icke-medlemmar att hyra våra lokaler för utbildning, övernattning, middagssittningar. För att se aktuella bokningar och prisinformation kan ni klicka er in under Medlem, Bokning lokal/wok-panna
 
I samarbete med