SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Kansliets öppettider och kontakt

Petter - Föreningskonsulent

090-77 41 48 (Huvudnummer kansli)
kansli@sandakernssk.se 
kommunfotboll@sandakernssk.se
 
Andreas - Barn & Ungdomsutvecklare
070-519 52 93
ungdom@vastpastan.se
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Telefontider alla dagar måndag-fredag: 

09:00-16:00

 
Adress: Lagmansgatan 37 B, 90355 Umeå
 
Organisationsnummer: 894000-1566
Föreningsnummer: 3513-    15 (Fotboll) 58 (Innebandy)
Bankgiro: 818-5803 (OCR-nummer krävs för inbetalning)
Bankgiro: 230-1422 (OCR-nummer men meddelandetext funkar också vid inbetalning)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontaktperson gällande övergångar
Fotboll: David Persson - david@anfield.se
Innebandy: Sara Johansson - joohansson@live.se
Personal

På vårt kansli arbetar idag 3 personer: 

 
Petter Widmark: Vikarierande föreningskonsult. Petter sitter på Grubbes kansli mellan 9:00-16:00 alla dagar utom torsdagar då han finns på plats mellan 9:00-18:00. 
 
090-774148
kansli@sandakernssk.se 
 
Andreas Ågren:  Arbetar som Barn och ungdomsutvecklare på 100 % och är en gemensam anställning tillsammans med Umedalens IF och IBK Dalen. Andreas är stationerad på Sporthallen Musköten vid Umedalens IP. Går att besöka kontorstid mån-fre mellan kl 09:00-16:00
 
En stor del av Andreas arbetstid är även förlagd på kvällstid så besökstiderna kan variera, vänligen ta kontakt via telefon eller mail innan besök för att säkerställa att Andreas är på på plats. 
 
070-519 52 93
ungdom@vastpastan.se
 
Leif Johansson arbetar som vaktmästare/allt-i-allo på 25 %
Leif arbetar i huvudsak i föreningens kanslilokaler på Lagmansgatan 37B vid Grubbeskolan. 
Lokaler
Vi har vårt kansli på stadsdelen Grubbe i västra Umeå. Kanslilokalen inhyser 2 st rymliga kontorsrum, en samlingslokal med angränsande kök samt konferensrum. Lokalen renoverades i mitten utav 00-talet för att tillmötesgå föreningens behov efter flytten från våra tidigare lokaler på Sandåkern. 

Samlingslokalen används flitigt av föreningens många lag i såväl fotboll som innebandy. Den lämpar sig perfekt vid föräldramöten, lagmöten, teoripass etc med dess rymlighet och möjlighet att använda blackboard och powerpoint. 

Möblemanget är enkelt att arrangera om från föreläsningsuppställt till andra ändamål, t.ex middagssittningar. Med köksavdelningen i direkt anslutning är det inga problem att snabbt och smidigt servera hungriga deltagare. Våra lokaler är i första hand till för våra medlemmar och för vår idrottsverksamhet. Däremot finns det möjlighet för icke-medlemmar att hyra våra lokaler för utbildning, övernattning, middagssittningar. För att se aktuella bokningar och prisinformation kan ni klicka er in under Medlem, Bokning lokal/wok-panna
 
I samarbete med