SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Flickor 10

Info inför matchspel
2020-05-06 22:41

Inom ett par veckor kommer tjejerna att spela årets första matcher. Vi har anmält två lag till seriespel och har som tidigare år delat in tjejerna i grupper för att de ska få spela ungefär lika många matcher och med olika kompisar.


Den speciella situation vi befinner oss i gör att det inte får finnas publik runt matcherna och heller ingen fikaförsäljning som det ser ut nu. Däremot kommer vi till våra hemmamatcher att behöva några föräldrar som är matchvärdar. Schema för det kommer inom kort.


Under dokument har vi nu sparat ner en fil med preliminära matchdatum och vilka som spelar vilken match. Kallelser kommer att skickas ut till respektive match och vi vill att alla svarar på kallelsen i tid så att vi vet hur många spelare vi har att tillgå och om vi behöver kalla in fler. Är det någon som inte vill att sitt barn deltar i match under de rådande omständigheterna har vi full förståelse för det.


Prel matchschema F10 vår 2020 samt gruppindelning.xlsx »


Har ni några funderingar, hör av er till oss ledare.


Nu drar snart fotbollsträningarna igång för F-10
2020-04-13 12:43
Nu ser vi fram emot en rolig fotbollssäsong tillsammans. Det är många peppade tjejer som anmält intresse för att vara med i laget i år igen! Vi kommer att träna tisdagar 18.00-19.00 och torsdagar 17.15-18.15 på Grubbe konstgräs. Första träningen blir tisdag 28 april. På grund av rådande situation med Covid-19 så vet vi inte när matcherna drar igång ännu men återkommer med mer information när vi vet mer. Nedan hittar ni de regler som gäller för träning och de anpassningar som Sandåkern genomfört på grund av Covid-19 för träningar på Grubbevallen:
 
Information till alla aktiva:
·        Förkyld eller hängig, eller andra symtom = Stanna hemma.
 
·        Vi delar inte vattenflaskor.
 
·        Vi tvättar händerna innan träning.
 
·        Vi byter om och duschar hemma.
 
·        Vi använder inte omklädningsrummen till samlingar.
 
·        Aktiva och ledare rekommenderas att använda handskar, för att minska smittspridningen.
 
 
Grubbevallen
Förening bör enligt Folkhälsomyndigheten begränsa antalet personer i och kring träningen, där begränsningen om 50 personer är ett riktmärke. Förordningens förbud gäller allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, vilket en fotbollsträning inte är i lagens mening. Totalt blir vi under träningsdagar fler på området samtidigt vid vissa tillfällen. Därför vill vi genomföra några åtgärder för att minska smittspridningen så mycket vi bara kan.
 
1.      Vi rekommenderar att föräldrar finns utanför staketet, så att det är ledare och barn i första hand på/vid planen. 
 
2.      Samling sker med avstånd till andra lag i närhet till den plandel ni ska träna på.
 
3.      Det första laget på plats för dagen öppnar upp grinden till arenan, så att vi kan undvika trängsel vid ut -och ingång. Nyckel finns i kiosken  (nyckelringen är en boll och nyckeln hänger till höger innanför dörren i kiosken)
Det sista laget stänger grinden OBS! VIKTIGT, då planen kan förstöras om någon åker in och sladdar med moppe eller bil.
 
4.      Vi jobbar mot kommunen på att få tillgång till toaletterna i Grubbehallen, då toaletten vid planen inte är tillräckliga. 
 
5.      Vi ställer cyklar och mopeder på sidan av asfaltsgången, för att undvika trängsel. Inga cyklar rakt framför ingången och inte heller inne på området.
 
6.      Tvål och tvättmöjligheter finns i dagsläget inne i kiosken, på handikapptoaletten och i de båda omklädningsrummen. Från tisdag 14/4 kommer det även finnas ett antal flaskor med handdesinfektion att tillgå inne i kiosken. Påfyllning av tvål och handdesinfektion kommer att ske löpande.
 
 
 
Vi ses!
Ledarna

Tjejsistan 14 september
2019-09-11 08:30

Hej,


På lördag är det dags för säsongsavslutning med cup i Sävar. Vi har två lag med och båda lager startar med match kl 08.00. Samling 30 min innan. Fullständigt spelschema finns på cupsidan under F09:


https://www.procup.se/cup/32873.htm


Lag röd: Lag vit:
Alma E Alma S
Alma B Elin
Elsa Jen
Hanna Klara
Line Liv
Linn Lova E
Lovisa Lova F
Molly Ö Molly Z
Siri Rut
Stella Selma
Stina Tora
Vera E Vera Flygare
Vera Forsell Wilma Lyxell
Wilma Larm
Ledare: Ledare:
Lina Hanna
Mattias Maria
Anders/Liisa


Ansvarsfördelning eget sammandrag 8 september
2019-08-23 10:11

Den 8 september arrangerar vi sammandrag på Grubbevallen. Under dokument finns nu en fil där ni kan se vem som ansvarar för vad för att arrangemanget ska fungera. Viktigt att alla kollar igenom dokumentet.


Fikalista sammandrag FB F10 2019 HÖST.docx »


/ledarna

Gruppindelning och matcher höst 2019
2019-08-03 22:19
Nu finns gruppindelning inför höstens sammandrag upplagt på hemsidan.


Vi kommer precis som i höstas att anordna ett sammandrag. Mer info kommer när det närmar sig. Säsongen avslutas med Tjejsistan 14 september.

/ledarna


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 07/02 07:15 
Fotbollsverksamheten, 02/02 11:52 
Fotbollsverksamheten, 07/06 14:22 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 06/02 11:00 
Sandåkerns Sportklubb, 19/01 16:00 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
 
I samarbete med