SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Sommarhälsning från fotbollen
2024-07-05 12:00

Då var sommarlovet i gång på riktigt, de första sommarcuperna är spelade och några veckors ledighet väntar nu för de flesta. Nu passar vi på och laddar batterierna lite extra och blickar framemot en spännande höst, där vi är extra peppade för vårt nya konstgräs som ska installeras under vecka 31-33. Under denna period flyttar vi tillfälligt över till Nolia Arena (fotbollshallen), där ett tillfälligt schema skickas ut från kansliet. Under denna korta period får vi tillsammans hjälpas åt att skapa de bästa förutsättningarna för träningarna och respektera de tider och ytor som planerats för.

 

Höstsäsongen
Spelschemat för höstsäsongen är nu uppdaterat i Fogis och våra hemmamatcher planerade likt tidigare av kansliet. Under vecka 31-33 kommer inga hemmamatcher spelas, vilket också påverkar Levande Grubbevallen som vi öppnar upp först i slutet av augusti.

 

SSK-dagen den 14 september
Den årliga SSK-dagen planeras genomföras lördagen den 14 september, där vi tillsammans hjälps åt att skapa en dag i fotbollens- och gemenskapens tecken. Här kommer vi tillsammans med våra SSK-ambassadörer hjälpas åt med planeringen för bästa möjliga genomförande.

 

Umeå den 5 juli 2024

Fotbollssektionen

Sommarfotboll för alla!
2024-06-19 15:30

Mycket glädjande kan vi meddela att det kommer att arrangeras sommarfotboll på MSK Arena tisdagar och torsdagar vecka 26-29 12.00-16.00. Passen är helt gratis och ledare kommer att finnas på plats alla dagar. Dessutom bjuds det på mellanmål till alla deltagare.

 

Sommarfotbollen genomförs i samarbete med Västerbotten Fotbollförbund, RF/SISU-Västerbotten, PEAB och Reboot – Football for jobs. Alla är välkomna att delta, oavsett ålder och det krävs ingen föranmälan – det är bara att dyka upp! Ni behöver inte delta hela dagarna, utan det går utmärkt att vara med så länge ni själva vill.

 

Varmt välkomna!

Reklamplatser på Grubbevallen
2024-06-16 20:30

Vill du synas på Grubbevallen med ditt företag? Ta chansen och stöd barn- och ungdomsidrotten i Sandåkerns Sportklubb via köp av reklamplatser på Grubbevallen. Vill du veta mer, prata med någon av våra ledare i föreningen eller vårt kansli.

 

Placering:
På avsedd reklamplats längs med långsidan av Grubbevallen (södra sidan). Er logotyp skickar ni till kansli@sandakernssk.se, märk REKLAMPLATS. Reklamskylten trycks därefter via vår lokala leverantör och sätts upp av föreningen. Har ni frågor eller funderingar, kontakta kansliet.

 

Avtalslängd & avtalspart:
Avtalet gäller tills vidare och faktureras årligen i april. Uppsägning senast 31 december, i annat fall förlängs avtalet ett år. Uppsägningen sker skriftligen till kansli@sandakernssk.se. Som avtalspart står Sandåkerns Sportklubb (894000–1566), Lagmansgatan 37B, 90353 Umeå. 090–774148.

 

Övrigt:
1/4-del av det sponsrade beloppet går oavkortat till det lag som säljer reklamytan. Övrig del går till fotbollssektion med ambitionen att skapa ännu bättre förutsättningar för ett livslångt idrottande.

 

Under "För våra medlemmar" och "Dokument" hittar ni avtalsunderlag.

Planstorlekar, matchvärdar och regler
2024-04-30 10:00

Grubbevallen är sedan en tid tillbaka fylld av fotbollsspelande barn i träning vilket är fantastiskt att se. Många lag kliver också inom kort in i matchspel, där kansliet sedan tidigare skickat ut spelschemat på Grubbevallen för våren. Här påminner vi om att hålla koll på tid och tilldelad plan.

 

En föreningsdomarutbildning är också planerad inom kort, där kansliet kommer skicka ut en uppdaterad domarlista för året. Nu hjälps vi åt med att tilldela alla våra domare möjligheten att få döma och tveka inte att använda två domare.

 

Under "Dokument" på fotbollens sida har vi nu laddat upp en del dokument som är bra att känna till. Dessa kommer även finnas utskrivna i förrådet och fungera som stöd. Vi har även uppdaterat förrådet med fler rep som fungerar som linjer. Hjälp oss hålla ordning på dessa och rulla tillbaka allt efter er match och återställ både rep och koner på sin plats.

 

Följande dokument finns att tillgå:

- Planstorlekar barn- och ungdomsfotboll - vi spelar efter de rekommenderade planstorlekarna, inget annat.

- Spelregler barn- och ungdomsfotboll

Din roll som matchvärd - vid alla matcher ska minst en matchvärd finnas på plats.

Domarkvitto - lämnas in till kansliet via mejl eller i brevlådan utanför kansliet efter match.

 

Lycka till och tveka inte att höra av er till oss i fotbollssektionen eller kansliet om det är något ni undrar över!

Introduktion till CoachTools
2023-02-02 11:52

Som tidigare informerats om har vi skaffat verktyget CoachTools till våra verksamheter. Vi hoppas och tror att det här kommer vara ett bra stöd för er, för en tid sen hade vi en digital introduktion med teamet bakom CoachTools och här finns nu en länk till den träffen för dig som missade eller kanske också vill få introduktionen.

 

INTRODUKTION TILL COACHTOOLS

Nyheter från våra lag
FB Pojkar 11, 08/07 09:00 
FB F17, 07/07 19:20 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 04/07 13:04 
Sandåkerns Sportklubb, 31/05 11:30 
Sandåkerns Sportklubb, 31/05 11:25 
Sandåkerns Sportklubb, 08/05 16:00 
 
I samarbete med