SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Övergångspolicy
Syftet med Sandåkerns SK:s övergångspolicy är att vid behov ge riktlinjer, stöd och hjälp till alla i vår förening. Andemeningen i policyn är att vi vill att övergångar mellan föreningar ska vara så få som möjligt så länge man går i grundskolan. Övergångspolicyn gäller således för alla spelare som går i grundskolan.

 

Nybörjare

  • Ifall nya spelare önskar att börja spela i föreningen gäller följande: Om de bor inom vårt upptagningsområde ska de alltid ges möjlighet att börja i föreningen oavsett ålder. Spelare som bor i annan förenings upptagningsområde ska i första hand spela i den föreningen. Om dennes förening inte bedriver idrotten eller inte har ett lag i aktuell ålder hänvisar vi spelaren till den förening som ligger närmast ifrån vart barnet bor eller går skola.
  • Undantagsfall kan ske om särskilda skäl motiverar att spel ska ske i vår förening. Sådana ärenden ska beslutas av sektionerna och inte av föräldrar eller ledare. Skriftlig motivering krävs.

Externa spelarövergångar

 

Spelare som önskar byta från vår förening:

  • Om spelare önskar byta förening ska alltid den första kontakten och dialogen ske mellan föreningarna, det vill säga mellan föreningarnas styrelser eller av föreningen utsedd ansvarig person. Detta ska inte hanteras av enskilda lag, ledare eller föräldrar.

 

Spelare som önskar byta till vår förening:

  • Om du som tränare, förälder eller ledare blir kontaktad av utomstående spelare, föräldrar eller lag gällande spel i vår förening ska detta vidarebefordras till föreningens utsedde ansvariga person.
  • Det är inte tillåtet att bjuda in spelare att provträna innan kontakt och okej från föreningens utsedd ansvarig person..
  • Det är inte tillåtet av dig som barn- eller ungdomsledare att kontakta spelare eller ledare från andra lag i syfte att utöka er trupp utan att först kontakta föreningens utsedde ansvarig person. som kontaktar den andra föreningen. Vår föreningsrepresentant kan i sin tur ta beslutet att ledaren själv får kontakta berörd förening.

Styrelsen för Sandåkerns Sportklubb

 

 

Kontaktperson inom Sandåkerns Sportklubb::
Fotboll: David Persson - david@anfield.se
 
I samarbete med