SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Flickor 14

Ny rutin; Kallelse till extramatcher
2023-11-19 11:36

Hej!

 

Vi har många spelsugna innebandytjejer, vilket är så kul.

Ibland behöver vi fylla på med spelare till matcherna på grund av sjukdom/frånfälle. Vi ser att principen ”först-till-kvarn” fungerar dåligt då platserna fylls extremt fort. För att få en spridning bland tjejerna, att så många olika som möjligt får chansen att spela extramatcher, kommer vi från och med denna vecka göra en förändring.

 

Inför matchhelger kommer en separat kallelse att skickas ut; INTRESSEANMÄLAN EXTRAMATCHER. Om ert barn vill spela extramatch ber vi er svara ”ja” på kallelsen och i kommentarsfältet skriva vilken/vilka matcher som är aktuella för ert barn att spela extra. OBS! Detta betyder inte att man är garanterad att få spela extramatch. Om behov finns att fylla på ett lag kommer kallelse att skickas till de som visat intresse OCH utifrån om de spelat extramatch tidigare. När den kallelsen kommer behöver vi er hjälp med att svara så fort ni kan, så ni ger oss bästa möjliga utgångsläge i administrationen kring detta.
Vi för statistik över antalet extramatcher per spelare så att det ska bli så rättvist som möjligt.


Ni har säkert noterat att våra lag spelar i tre olika serier.

Den ”högsta” serien är tuff med bland annat lag som är ett år äldre. Vi märker att vi där behöver vara fler spelare för att orka. Det betyder att vi kommer plocka in fler från intresseanmälan till de matcherna även om ingen sjukdom/frånfälle föreligger.

Men som våra tjejer kämpar under dessa matcher, och alla andra också för den delen. Vi ledare är otroligt stolta över tjejerna!

 

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er.

 

Hälsningar

Ledarna (genom Stina)

Bingolotter
2023-11-13 12:26

Hej

 

Inom kort kommer föräldragruppen att påbörja utdelningen av Bingolotter, som är ett av de föreningsjobb vi är ålagda att utföra.

  • Aktiva spelare/medlemmar säljer: (8 st Bingolotter till Uppesittarkvällen)
  • Familjer säljer (2 st aktiva barn eller fler): (14 st Bingolotter till Uppesittarkvällen)

 

Hälsningar 

Ledarna och Föräldragruppen 

Info från föräldramöte
2022-10-18 11:19

Hej!

Nu finns det minnesanteckningar från gårdagens föräldramöte att läsa! Anteckningarna och en PPP finns under fliken "Dokument".

 

Mvh Lars

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandyverksamheten, 02/02 11:49 
Innebandyverksamheten, 02/02 08:34 
Innebandyverksamheten, 02/11 17:04 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 31/05 11:30 
Sandåkerns Sportklubb, 31/05 11:25 
Sandåkerns Sportklubb, 08/05 16:00 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
 
I samarbete med