SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 11

Intensiv träningsvecka
2024-04-16 11:16

Intensiv träningsvecka med både fys och fotbollsträning. Notera extratid och ny tid för onsdagens träning. SportAdmin uppdaterad med korrekt information!

 

Vi ses på Grubbevallen.

Information kring säsongsuppstarten
2024-04-08 07:15

Då var äntligen fotbollssäsongen på riktigt invigd och söndagens träningen den första av många. Vi kommer köra några träningar till inomhus med fokus på löpteknik, knäkontroll och styrka, innan vi kliver ut på Grubbevallen och konstgräset.

 

Kallelser
Vi ber er svara på kallelserna i så god tid som möjligt för möjligheten att planera varje träning på bästa sätt. Om man inte kan delta vill vi också att ni skriver en kommentar till detta, ex. sjuk, bortrest, basketträning etc.

 

Träningar

Var noga med tiderna för respektive träning där vi många gånger samlas 15 minuter innan för uppvärmning och genomgång. All information finns i respektive kallelse. 

 

Cuper

Vi har nu fått in svar på våra tre sedan tidigare planerade cuper, där vi kan se ett stort intresse - skoj! Detta innebär att vi valt att anmäla ytterligare lag till både Umeå Fotbolls Festival och Mid Nordic Cup (Timrå). Totalt är det 24 respektive 26 spelare anmälda vilket gör att vi är 12 - 13 spelare per lag = mycket speltid. För Lappland Soccer Cup har vi dock bara ett lag (fullt sedan länge) och här återkommer vi inom kort med vilka spelare som kommer kunna delta enligt tidigare information.

 

Uppstartsmöte

Söndag 14 april klockan 17.30 genomför vi ett uppstartsmöte med samtliga killar där vi går igenom säsongen, träningsupplägg samt fotograferar oss. GLÖM INTE MATCHTRÖJA. Viktigt att era barn prioriterar detta. Efter uppstartsmötet byter vi sedan om och beger oss till Grubbehallen för träning.

 

Sportadmin

Behöver ni uppdatera era uppgifter eller få tillgång till SportAdmin Medlemsapp - kontakta David eller kansliet så löser vi detta. Via SportAdmins medlemsapp hittar ni all information kopplat till laget och föreningen, samt får alla kallelser, nyheter och kontaktuppgifter till laget.

 

Visst vet ni att laget även finns på Instagram. Sök upp oss @sandakernssk_p11.

 

Ledarna

Fotbollssäsongen 2024 drar igång!
2024-04-01 11:30
Äntligen är det dags för fotbollssäsongen 2024  - som vi längtat!
 
Vi drar igång på bästa sätt med löpteknik, styrka och knäkontroll innan vi på allvar kommer ut på Grubbevallen, där vi smygstartar redan på söndag 7 april. Träningsschemat är preliminärt och kan komma förändras då fler tider kan komma tilldelas föreningen, främst på Thoren Arena och Nolia. Ni hittar det planerade schemat på hemsidan och via SportAdmin. Där hittar ni även våra två DM-matcher samt planerade cuper för säsongen.
 
Vi kommer även genomföra en uppstartsträff med killarna, söndagen den 14 april klockan 17.30-18.45 i vår klubblokal. Tiden/dagen kan dock komma flyttas, om den krockar med Umecupen (innebandy) som spelas helgen 12-14 april. På uppstartsmötet kommer killarna få all information de behöver för säsongen samt får sina matchtröjor.
 
Som vanligt vill vi att ni svarar på kallelserna i tid, och skulle förändringar ske väldigt nära träning ser vi gärna att ni informerar oss även via sms/telefon (David eller Fredrik). Kallelserna går att justera fram till träningens start.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 14/03 12:00 
Fotbollsverksamheten, 02/02 11:52 
Fotbollsverksamheten, 07/06 14:22 
Nyheter från föreningen
 
I samarbete med