SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy

Innebandymöte 4/2 kl 19:30-20:30!
2016-01-22 16:30

Hej alla SSK-föräldrar !

 

Du får detta utskick eftersom du har barn som är med i Sandåkerns innebandyverksamhet. Föreningen är inne i ett förändringsarbete där målsättningen är att få fler personer engagerade i arbetet runt omkring våra lag. Som det har varit så har ett fåtal personer gjort mycket av arbetet, som behövs för att era barn/ungdomar ska kunna spela innebandy/fotboll i Sandåkern.

 

Tanken är att alla lag i både fotboll och innebandy ska ha minst en person som hjälper till med föreningsfrågorna, som är mer övergripande än det som rör ert lag. I dagsläget finns ett antal föreslagna arbetsgrupper/uppgifter som vi nu försöker bemanna. Det finns redan några lag som har utsedda personer till detta arbete, men långt ifrån alla. 

 

De grupper som vi börjat med är t.ex: utbildning, marknad, idrottsverksamheten, information osv. Mer info om gruppernas olika innehåll samt vilka personer/lag som finns representerade framgår på hemsidan, klicka här! för att komma till informationen.

 

Nu vill vi i innebandysektionen samla så många innebandyföräldrar som möjligt för en första info träff och lite peptalk. 

 

Torsdag den 4 februari klockan 19.30-20.30 i samlingslokalen på SSK-kansliet. På detta möte vill vi att minst en person från lag ska närvara.

 

Varje lag genom sina kontaktföräldrar ansvarar för att anmäla en person till detta möte, senast den 1 februari (meddela kansliet). Personen som kommer behöver dock nödvändigtvis inte vara den som sedan kommer att vara lagets representant i en grupp. Det viktiga är att alla lag är representerade och får informationen.

 

Vi syns den 4 februari

 

SSK Innebandy


Nyhetsarkiv
Sommarbingo2021-06-22 09:55
Tack för denna säsong!2021-05-06 15:59
Övningsbank2016-09-07 09:35
IBK Dalens Publikmatch!2016-01-26 15:08
 
I samarbete med