SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy

Vi söker ny engagerad i innebandynsverksamhetsgrupp!
2021-03-11 08:18

Dam-, herr-, pojk- och flickansvarig i våra verksamheter bildar en verksamhetsgrupp, tillsammans med vår barn & ungdomsutvecklare. Just nu saknar vi en flick-representant i innebandyn.

 

Verksamhetsgruppen är tillsammans ansvariga för innebandyverksamhetens löpande funktion och finns till för att utveckla idrotten i föreningen. Verksamhetsgrupperna är lagens koppling till styrelsen och finns till för att bolla frågor och idéer med. Målsättningen är att verksamhetsgruppen ska träffas en gång i månaden under säsong, samt varannan månad under lågsäsong, för att hantera aktuella frågor och arbeta med utveckling av verksamheten. 

 

Vem är du?

Vi söker efter personer som står för de värderingar vi lever efter i vår förening, som gärna tar ansvar och vill vara en del av att utveckla vår verksamhet. Som person är du engagerad och strukturerad. Vi ser gärna att du redan har lite inblick i den idrott du engagerar dig i, eller i vår verksamhet men det viktigaste är att du förstår vikten av att bedriva en förening där alla mår bra och utvecklas. 


Nyhetsarkiv
Sommarbingo2021-06-22 09:55
Tack för denna säsong!2021-05-06 15:59
Övningsbank2016-09-07 09:35
IBK Dalens Publikmatch!2016-01-26 15:08
 
I samarbete med