SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy

Rutiner för domarbetalning vid innebandymatcher SSK!
2019-12-03 10:43

Det har varit lite otydligt vad som gäller vid betalning av domare på våra hemmamatcher i seriespelet. Västerbottens Innebandyförbund har nu uppdaterat rutinerna för domarutbetalningar efter önskemål från föreningar där möjligheten att betala kontant försvinner.

 

I samband med detta vill vi även påminna om våra interna rutiner för hantering av domarkvitton vid betalning av domare på våra matcher. 

 

Oavsett hur domarna betalas så ska domarkvittona alltid lämnas in till kansliet löpande under säsongen! Vi skickar in kontrolluppgifter på domarna till skatteverket och detta görs varje månad vilket innebär att det inte bör gå mer än 4 veckor efter match innan kvittot lämnas in till kansliet. 

 

Innan ni lämnar in kvitton till kansliet, se till att det är korrekt ifyllt med personuppgifter till domaren, matchnummer/serie/spelande lag samt hur det har/ska betalas. Ska det göras en banktransaktion måste kontonummer till domaren finnas på kvittot. OBS! Föreningen kan inte swisha från lagets swishnummer, vi kan endast ta emot swish till våra nummer!

 

Följande gäller vid utbetalning av domararvoden:

 

- Hemmalaget ska utbetala domararvode samt eventuell reseersättning i samband med aktuell match.

 

- Arvodet utbetalas via banktransaktion av föreningen, eller via Swish av lagens ledare. Kvitton som ska betalas via konto lämnas omgående in till kansliet fullständigt ifyllda för utbetalning till domare. Kan lämnas i brevlådan på kansliet på Grubbe, lämnas i kansliets fack på Musköten alternativt fotas/scannas och mailas till kansli@ssk.ac  

 

- Om ledare swishat domare så betalar vi tillbaka pengarna från lagkassan till den som haft utlägget när kvittot lämnas in. Vi behöver då ett kontonummer till den som haft utlägget. Förslagsvis har ni samma 1 eller 2 personer som under hela säsongen ansvarar för detta. Det går bra att skriva på kvittot vem som haft utlägget och till vilket konto det ska återbetalas.   

 

- Utbetalning ska vara domaren tillhanda senast 5 bankdagar efter match vilket gör att kvitton omgående måste in till kansliet enligt ovan.

 

- Missköter vi tidsfristen på 5 dagar kan vi faktureras 500 kr i böter och vid upprepade missar mista rätten att sköta utbetalningar via banktransaktion.  Nyhetsarkiv
Sommarbingo2021-06-22 09:55
Tack för denna säsong!2021-05-06 15:59
Övningsbank2016-09-07 09:35
IBK Dalens Publikmatch!2016-01-26 15:08
 
I samarbete med