SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Sandåkerns SK startar målvaktsträning!
2022-03-15 20:00

Sandåkerns SK är glada över att kunna informera om att vi till fotbollssäsongen 2022 kommer börja med målvaktsträningar för alla i barn- och ungdomsverksamheten!

 

Sandåkerns SK är glada över att kunna informera om att vi till fotbollssäsongen 2022 kommer börja med målvaktsträningar för alla i barn- och ungdomsverksamheten!

 

Josefin Sandström som tidigare varit målvakt i Umeå Södra FF i Elitettan och har meriter som målvaktstränare åt Umeå Södra, Umeå IK FF, Ersmarks IK och åt Västerbottens Fotbollsförbund kommer vara målvaktstränare i Sandåkerns SK och Umedalens IF. Josefin berättar själv om hur hon brinner lite extra för att jobba med målvakter och bidra till att de blir sedda och får en plats att utvecklas. Träningarna kommer innehålla allt från isolerad målvaktsteknik till agerande i matchlika situationer där hon hoppas öka intresset för målvaktspelet och bidra till rörelseglädje.

 

Under säsongen kommer målvaktsträning erbjudas en gång i veckan, vilken veckodag och tid som blir aktuellt återkommer vi med. Upplägget är att en vecka tränar målvakter i spelformerna upp till 7v7 och den andra veckan målvakter som spelar 9v9-11v11. Andra spelare kommer också bjudas in från våra lag för att ha träningar som blir mer matchlika, alla våra ledare är ständigt inbjudna att närvara för att kunna få ta del av Josefins kunskap också.

 

Vi kommer under säsongen också bjuda in till en intern workshop/utbildning för våra tränare där Josefin kommer utbilda och prata om hur vi involverar målvakterna i den ordinarie träningen för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och glädje i träningen för våra målvakter.

 

Vi önskar att alla målvakter finns med i den här gruppen för att kunna få inbjudan till träningarna, sprid gärna detta bland era målvakter och till andra föräldrar i föreningen så vi kan nå alla.

 

Alla intresserade målvakter kan anmäla sig via föreningens hemsida. Hjälp oss gärna att sprida detta till alla inom föreningens fotbollsverksamhet!

 

Varmt välkommen in med anmälan!

 

Varma hälsningar,

Sandåkerns SK


Nyhetsarkiv
Träningstider 2023 2023-03-17 15:30
Levande Grubbevallen2022-06-07 14:22
Sommarbingo2021-06-22 09:52
Avisering avgifter 20212021-05-05 14:23
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37
 
I samarbete med