SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

OBS INSTÄLLT!! Inbjudan Fotbollshelg SSK 16-17 i samarbete med NF Academy
2020-03-03 11:03

OBS! INSTÄLLT!


MED ANLEDNING AV PÅGÅENDE SITUATION MED CORONAVIRUSET HAR VI I SAMRÅD MED VÅRA PORTUGISISKA SAMARBETSPARTNERS BESLUTAT ATT STÄLLA IN VÅRENS INPLANERADE FOTBOLLSLÄGER. 


I DAGSLÄGET ÄR DET INTE KLART OM VI KOMMER ATT KUNNA BJUDA IN TILL ETT LIKNANDE LÄGER UNDER HÖSTEN.  Vi är glada att kunna meddela en fortsättning på det uppskattade samarbetet med NF Academy och arrangemanget med en fotbollshelg på Grubbevallen! Under 2020 har vi bokat in ett läger under maj månad.

 

Helgen 16-17 maj erbjuder vi alla våra fotbollsintresserade tjejer i lagen F09-06 och killar i lagen P09-P05 en fantastisk möjlighet att på hemmaplan bli tränad av erfarna portugisiska spelarutvecklare som har bakgrund i de världsberömda akademierna SL Benfica och Sporting CP.

 

Under denna härliga fotbollshelg får ni massor av tips som kommer utveckla era fotbollskunskaper vidare.

 

Träningspassen för utespelarna kommer att genomföras under helgen den 16-17 maj 2020. Det blir totalt 4 st pass á 75 min på Grubbevallen med hög intensitet, mycket boll och med inlärning och utveckling i fokus, lunch ingår bägge dagarna i priset.

Målvakterna kommer att delas in i två grupper (äldre/yngre) där man deltar 1 dag mellan kl 09-16, lunch och fika ingår. Äldre målvakter kör lördag och yngre målvakter kör söndag. Exakt fördelning i grupperna sker efter att anmälan stängt.

Öppet för killar/tjejer födda 2003-2009.

 

Kostnad:

1400 kr/utespelare SSK-medlem (förtur tom 22/3)

700 kr målvakter SSK-medlem (förtur tom 22/3)

 

1600 kr/utespelare icke SSK-medlem (aktiv fotbollsspelare) (anmälan öppnas 23/3 om platser finns kvar)

800 kr/målvakter icke SSK-medlem (aktiv fotbollsspelare) (anmälan öppnas 23/3 om platser finns kvar)

 

Anmälan görs via anmälningsformuläret senast fredag den 27 mars.

 

Då lunch ingår, vänligen uppge om ni är i behov av någon form av specialkost eller har matallergier. 

 

Ni kommer till anmälan genom att KLICKA HÄR eller gå via top-menyvalet Anmälan till Fotbollshelg - NF Academy 16-17 maj. 

 

OBS! Begränsat med platser i de planerade grupperna, först till kvarn gäller! Se anmälningsstatus i anmälningsformuläret. 

Kölista kommer upprättas om det blir fullt i grupper. Maila in namn + födelsedatum till kansli@ssk.ac för att ställa er i kö. 

 

Har ni frågor om fotbollshelgen kan ni kontakta Thomas Ekroth på 070-3556177 eller Alexander på kansliet.

 

NF Academy jobbar utifrån följande träningsfilosofi:

Vi jobbar efter mottot « to teach the game by playing it «. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

 

 

Tränare

 

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för bland annat akademilag i Sporting Portugal och Manchester United Soccer School och han är nu sportslig ledare i NF Academy. För genomförandet av NF Weekend Camp använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som under helgen assisteras av ledare från Sandåkerns SK.

 

João Santos, ägare och ledare för Portugals ledande målvaktsakademi. Bla utbildad i UEFA B tränarutbildning och arbetar med flertalet målvakter över hela Portugal och håller i både teoretiska samt praktiska utbildningar utvecklade av honom själv.

Under helgen assisteras han av Jari Kinnunen, meriterad målvaktsinstruktör i flertalet Umeåföreningar samt på NIU i Umeå.


Nyhetsarkiv
Sommarfotboll för alla!2024-06-19 15:30
Levande Grubbevallen2022-06-07 14:22
Sommarbingo2021-06-22 09:52
Avisering avgifter 20212021-05-05 14:23
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37
 
I samarbete med