SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Avgifter

Medlemsavgift 2021

För att vara medlem i Sandåkerns SK måste man betala en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller kalenderårvis och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom Sandåkerns SK representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften skickas ut i januari månad och gäller för hela året. 

 

Medlemsavgift för hela familjen = 300 kronor/år.

Medlemsavgift enskild medlem  = 200 kronor/år. 

 

 

Familjeavgiften gäller för alla familjemedlemmar. Har er familj fått flera medlemsavgifter skickade till er, kontakta kansliet så korrigerar de detta i vårt medlemsregister där familjekopplingen görs. 

 

Träningsavgift

Till respektive idrott fotboll/innebandy betalas en träningsavgift för varje aktiv spelare inom Sandåkerns SK. Träningsavgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material osv.

Storleken på denna avgift varierar beroende på ålder.

 

Sektionsavgift (Lagavgift)

Både innebandysektionen och fotbollssektionen har en sektionsavgift (lagavgift) för de flesta lagen. Dessa avgifter är en del för att täcka sektionernas föreningsgemensamma kostnader. Avgiften dras från respektive lagkonto ( Innebandy i december, Fotboll i juni) utifrån de uppgifter som finns hos kansliet vid de tidpunkterna. Det vanliga är att lag arbetar ihop denna summa under säsongen via diverse jobb, försäljningar, sponsorer. Vill ni ha tips på hur laget kan tjäna in pengar, kontakta kansliet får mer information. Vill lag ta hjälp att samla in detta från varje indivuduell spelare kan kansliet vara behjälplig. 

 

Rutiner gällande avgifter

Kansliet samlar in listor från alla lag i föreningen via vårt medlemsregister. Där uppdaterar varje lag vilka spelare och ledare som ingår i laget och bekräftar medverkan till kansliet innan träningsavgifterna skickas ut. Laget ansvarar för att kontaktuppgifter till spelare/föräldrar är uppdaterade och aktuella när utskicken görs. 

 

Medlemsavgiften skickas ut i januari till alla aktiva medlemmar föregående år. Det innebär att fotbollsspelare som varit aktiva under året som varit men inte kommer att vara aktiv under kommande säsong kommer att få ett utskick för medlemsavgiften om inte kansliet är underrättade via lagets ledare. Vet ni med er om att ni/spelaren inte kommer vara aktiv kommande år, kontakta kansliet så korrigerar de utskicket. Vet ni inte om ni/spelaren kommer att vara aktiv kommande år, kontakta kansliet så korrigerar de utskicket och om ni/spelaren väljer att vara aktiv inom föreningen så skickas medlemsavgiften ut i samband med träningsavgiften under våren. 

 

Senast 31/3 samt 30/9 ska listorna vara inlämnade för fotboll respektive innebandy.

Efter detta datum fakturerar kansliet ut träningsavgifter till de som är registrerade i medlemsregistret och skickar ut dessa via mail (pdf-dokument).

När sista betalningsdag gått ut skickas en lista till varje lagledare/kontaktförälder som får påminna de spelare som ännu inte betalat plus att en individuell påminnelse skickas ut igen via mail. 

Om fakturan fortfarande är obetald vid nästa månadsskifte skickas en påminnelse ut via post.

 
I samarbete med