Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy

Rutiner för domarbetalning vid innebandymatcher SSK!
2019-12-03 10:43

Det har varit lite otydligt vad som gäller vid betalning av domare på våra hemmamatcher i seriespelet. Västerbottens Innebandyförbund har nu uppdaterat rutinerna för domarutbetalningar efter önskemål från föreningar där möjligheten att betala kontant försvinner.

 

I samband med detta vill vi även påminna om våra interna rutiner för hantering av domarkvitton vid betalning av domare på våra matcher. 

 

Oavsett hur domarna betalas så ska domarkvittona alltid lämnas in till kansliet löpande under säsongen! Vi skickar in kontrolluppgifter på domarna till skatteverket och detta görs varje månad vilket innebär att det inte bör gå mer än 4 veckor efter match innan kvittot lämnas in till kansliet. 

 

Innan ni lämnar in kvitton till kansliet, se till att det är korrekt ifyllt med personuppgifter till domaren, matchnummer/serie/spelande lag samt hur det har/ska betalas. Ska det göras en banktransaktion måste kontonummer till domaren finnas på kvittot. OBS! Föreningen kan inte swisha från lagets swishnummer, vi kan endast ta emot swish till våra nummer!

 

Följande gäller vid utbetalning av domararvoden:

 

- Hemmalaget ska utbetala domararvode samt eventuell reseersättning i samband med aktuell match.

 

- Arvodet utbetalas via banktransaktion av föreningen, eller via Swish av lagens ledare. Kvitton som ska betalas via konto lämnas omgående in till kansliet fullständigt ifyllda för utbetalning till domare. Kan lämnas i brevlådan på kansliet på Grubbe, lämnas i kansliets fack på Musköten alternativt fotas/scannas och mailas till kansli@ssk.ac  

 

- Om ledare swishat domare så betalar vi tillbaka pengarna från lagkassan till den som haft utlägget när kvittot lämnas in. Vi behöver då ett kontonummer till den som haft utlägget. Förslagsvis har ni samma 1 eller 2 personer som under hela säsongen ansvarar för detta. Det går bra att skriva på kvittot vem som haft utlägget och till vilket konto det ska återbetalas.   

 

- Utbetalning ska vara domaren tillhanda senast 5 bankdagar efter match vilket gör att kvitton omgående måste in till kansliet enligt ovan.

 

- Missköter vi tidsfristen på 5 dagar kan vi faktureras 500 kr i böter och vid upprepade missar mista rätten att sköta utbetalningar via banktransaktion.  


IB Pojkar 12
Uppstart innebandy pojkar & flickor 2012!
2019-09-18 11:43, IB Pojkar 12

Under hösten 2019 startar föreningen upp innebandygrupper för pojkar och flickor födda 2012. Flera barn födda 2012 har under sommaren varit aktiva i fotboll i flick- eller pojkgruppen.

 

Tid & plats

Träningarna för dessa grupper kommer initialt att förläggas till gymnastikhallen Musköten på Umedalen, söndagar mellan kl 09:00-10:00 och 10:00-11:00. Planen är att första pass blir söndag den 13 oktober. Ev går det att lägga på annan tid lördag/söndag förmiddag om det skulle visa sig passa bättre för någon av grupperna. 

 

Vi behöver många ledare!

Likt fotbollen behöver varje grupp ett antal ledare/tränare så att verksamheten kan genomföras på ett så bra sätt som möjligt, gärna 3-4 vuxna på planen varje pass, vilket gör att det är bra om vi är minst 5-6 ledare som finns kopplade till respektive grupp. Eftersom det handlar mer om lek än om träning i den här åldern så är det viktigare med engagemang än att man själv är duktig på själva idrotten. Utbildning och stöd erbjuds från föreningen. Maila gärna kansliet vid intresse att vara ledare.

 

Informationsmöte för föräldrar

-      - Onsdag den 25/9

-      - Kl 18.00 i Sandåkerns klubblokal på Lagmansgatan 37 B. 

Representanter från Sandåkerns SK informerar om föreningen och den kommande innebandyverksamheten. Föräldrar till både flickor och pojkar samlas till samma tid. 

 

Ingen anmälan krävs för detta möte. Anmälan av barnen till Flickor 12 och Pojkar 12 innebandy kan dock göras redan nu via föreningens hemsida. Klicka in på www.sandakernssk.se välj Flickor 12, Pojkar 12 i scrollistan längst upp på sidan via menyvalet Våra lag – innebandy. 

 

Alla barn som varit med under sommaren skickas denna information samt finns preliminärt inlagda i innebandygruppen. 

 

Kontakt

Alexander, SSK-kansli, 090-774148, kansli@ssk.ac

Andreas, Ungdomsutvecklare SSK/UIF/Dalen, 070-519 52 93, ungdom@vastpastan.se

Föreningsdagar 11-15/9 på INTERSPORT!
2019-09-11 08:39
Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Träningsavgifter för säsongen 18/19 utskickat
2018-10-31 16:41
I dagarna kommer alla innebandyspelare att skickas denna säsongs träningsavgift. Träningsavgiftens storlek bestäms av respektive lag utifrån lagets planerade aktiviteter under säsongen. 

Kontakta kansliet eller ansvariga i ert lag om det har blivit något fel eller om ni har funderingar. 

2018 startade föreningen en ekonomisk stödfond, SSK Tillsammans, där medlemmar kan ansöka om bidrag till avgifter, cupkostnader, klädkostnader etc. Mer information om detta samt ansökningsformuläret hittar ni genom att klicka HÄR

Vänliga hälsnignar 
Innebandysektionen Sandåkerns SK
Julfika för ledare 28/12!
2017-12-19 15:04
Vi bjuder in dig som är ledare för barn och ungdomar inom Sandåkers SK, Umedalens IF och IBK Dalen till julfika i samband med SSL matchen IBK Dalen - IBF Örebro, på torsdag den 28 december. 

Uppe i VIP:en på arenan kommer det finnas julfika och möjlighet att träffa och prata med vår gemensamma Barn- & Ungdomsutvecklare. 
Matchstart kl 18:30, droppa in före eller under matchen! 

Anmälan sker i förväg till ungdom@vastpastan.se
Nyheter från våra lag
IB Pojkar 11, 16/09 11:58 
IB Pojkar 08, 04/09 07:46 
Bollek födda 14, 03/09 13:09 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 10/09 10:51 
Sandåkerns Sportklubb, 03/09 13:07 
Sandåkerns Sportklubb, 31/08 11:22 
Sandåkerns Sportklubb, 14/08 14:29 
Sandåkerns Sportklubb, 03/07 13:20 
 
I samarbete med