Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Damjun

2020-07-08 09:38

Hej på er!


Det går bra för Sandåkerns damjuniorer!


Fotbollsmässigt ser vi en stark utveckling hos våra spelare vilket är tydligt på både träningar och matcher.

Betyget avspeglar sig också i att vi har fått med några spelare i länslagsverksamheten för både f-04 och -05 men även för kommande riksläger för f-05.


Vi har generellt en mycket god träningsnärvaro vilket vi ser som ett gott tecken på att tjejerna trivs med varandra, med vi ledares upplägg till bra träningar/matcher och andra möjligheter till fotbollsutbildning i vår egen verksamhet som vi ibland kryddar med externa instruktörer som tidigare informerats. 


Även om det återstår en hel del på den här säsongen vill vi redan nu informera om vilka planer vi har inför kommande säsong. Vår planering utgår i huvudsak från de önskemål som tjejerna lyfte vid vårt senaste lagmöte.


För de som har fotboll som enda sport vill vi snäppa upp vinterträningen, detta för att vara bättre rustade inför kommande säsong.


För de som har andra vintersporter är det givetvis helt ok att man fortsätter med det, precis som tidigare. Är det någon som vill och orkar att göra bägge delarna är det givetvis roligt!


Vi planerar att även i vinter anmäla oss till futsalspel samt att delta i cupen i Sundsvall som spelas i februari inomhus på konstgräs.


När det gäller nästa års seriespel anser vi att tjejerna är redo för lite större utmaningar och tycker att f-17 serien kan bli perfekt som fortsättning/utveckling efter årets säsong för tjejerna med tuffare motstånd i varje match. 


Vi hoppas också att vi även nästa år kan ha två lag i seriespel, allt för att kunna erbjuda tjejerna många och utvecklande matcher.


I och med att Nordic Top 12 inte kunde genomföras i våras skulle vi vilja göra en liknande egen försäsongscup på Grubbevallen nästa vår, allt för att få bra matchning inför seriespelet men även för att stärka lagkassan, hoppas att ni också känner intresse för det!


Vi hoppas att läget också är stabiliserat utifrån Corona till nästa säsong så vi kan genomföra Gothia och vårt träningsläger i Portugal.


Mer information om bland annat vinterträningen, cuper, Portugal och det ekonomiska läget tar vi på höstens föräldramöte, inbjudan för det skickas ut i aug-sept.


Hoppas att ni får en riktigt trevlig sommar!


Hälsningar

Ledarna gm Thomas


SSK damjun, Tider med Patrik J den 6-7 aug!
2020-06-28 16:38
Hej!

Träningslägret med Patrik Johansson, som ni kunde läsa om i tidigare utskick, har följande tider:
Torsd 6 aug kl 13-17
Fred 7 aug kl 12-17 ( ev blir det avslut tidigare än kl 17)

Hälsningar
Ledarna gm Erland
Info från SSK damjun, träningslägret med Patrik J blir 6-7 aug, ej 5-6 aug!
2020-06-25 23:55

Hej på er!

 

Vi ledare i SSK damjun hoppas att ni föräldrar och era tjejer känner att Sandåkern är ett attraktivt alternativ för de som vill fortsätta att spela fotboll och utveckla sina fotbollskunskaper.


Förutom den rullande verksamheten med träningar, som vi ledare anser ligger på hög nivå utbildningsmässigt för våra spelare, kommer vi att genomföra flera gedigna utbildningsinsatser med externa instruktörer för våra tjejer inom kort.


Alla instruktörerna håller nationell toppnivå i sina nischer och utbildningspaketet är värt totalt cirka 30 000 kr och täcks helt av bidrag och sponsorer.


Håll därför koll på alla datum så era tjejer inte missar något, se nedan!


30 juni, då blir det utbildning i skadeförebyggande träning med instruktör Grim Jernudd. 


6-7 aug, vi har ett eget träningsläger på Grubbevallen med Patrik Johansson. Patrik har ett imponerade cv med över 20 års erfarenhet som tränare i elitfotboll. Patrik har bl a tränat följande lag: IFK Malmö, Malmö FF, Landskrona BoiS, GAIS, AaB Fodbold och U 20 landslaget herrar.

Exakta tider för dessa dagar kommer ut inom kort!

17 aug, 

då får vi ett mäktigt besök av Eija Feodoroff!


Hon är specialist på att träna tillslag på bollen. 

I över 20 år har hon hjälpt fotbollsspelare, damer och herrar, runtom i världen till att få ett bättre tillslag på bollen, detta blir riktigt kul och nyttigt för alla i laget inkl för oss ledare!


På denna utbildning med Eija inbjuds också ett flertal andra ledare i Sandåkerns SK att delta, se och lära för sina resp lag.


Planeringen av nästa säsong är också redan i full gång. Utifrån tjejernas önskemål på seriespel och cuper kommer vi presentera hur vi tänker oss nästa säsong senast i början av september.

          

Hoppas att ni får vara friska,

trevlig sommar!

 

Hälsningar

Ledarna gm Erland 

Ny matchdag och träning utgår
2020-06-08 22:46
Träningen på onsdag utgår.
Matchen Sandåkern Röd - Sandåkern Vit är flyttad från fredag till torsdag, matchen spelas i Hissjö kl. 20.15.

Mvh Tränarna
Matchen mot Umeå Södra 19.00
2020-06-06 16:47
Matchen imorgon söndag 7 juni mot Umeå Södra spelas kl. 19.00.

Mvh Tränarna 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 17/06 08:57 
Fotbollsverksamheten, 06/06 12:33 
Fotbollsverksamheten, 27/05 13:37 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 03/07 13:20 
Sandåkerns Sportklubb, 12/06 16:18 
Sandåkerns Sportklubb, 03/06 13:45 
Sandåkerns Sportklubb, 19/05 10:14 
Sandåkerns Sportklubb, 04/05 11:43 
Sandåkerns Sportklubb, 30/04 16:15 
 
I samarbete med