Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Fotbollssektionen
Inbjudan Fotbollshelg 27-28 april!
2019-01-03 16:47, Fotbollssektionen

Sandåkerns strävan är att vi ska kunna ge alla som vill spela fotboll en möjlighet till riktigt bra utveckling/utbildning i sin idrott.

 

Sandåkerns SK har därför inlett ett samarbete med NF Academy från Portugal. Med detta vill föreningen börja ge alla våra fotbollsintresserade tjejer i åldern mellan 12-16 år (F07-F03) och killar 15-16 år (P04-P03) en fantastisk möjlighet att på hemmaplan bli tränad av erfarna portugisiska spelarutvecklare som har bakgrund i de världsberömda akademierna SL Benfica och Sporting CP.

 

Träningspassen kommer att genomföras under helgen den 27-28 april 2019. Det blir totalt 4 st pass á 75 min på Grubbevallen med hög intensitet, mycket boll och med inlärning och utveckling i fokus, lunch ingår bägge dagarna i priset, se nedan.

 

Vi hoppas och tror att den helgen också passar bra inför fotbollssäsongen som startar i maj.

 

Under denna härliga fotbollshelg får ni massor av tips som kommer utveckla era fotbollskunskaper vidare. NF Academy jobbar utifrån följande träningsfilosofi:

 

Vi jobbar efter mottot « to teach the game by playing it «. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

 

Tränare

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för bland annat akademilag i Sporting Portugal och Manchester United Soccer School och han är nu sportslig ledare i NF Academy. För genomförandet av NF Weekend Camp använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som under helgen assisteras av ledare från Sandåkerns SK.

 

Träningsgrupper På planen delar vi upp spelarna i träningsgrupper om 10-14 utespelare (12-13 år) och 14–18 utespelare (14 – 16 år). Ett pass på fm, lunch och sedan ett pass på em för resp dag!


Pris: 1300 kr/spelare


Anmälan via följande länk eller via menyvalet i vänstermenyn senast tis 29 januari:


Anmälan Fotbollshelg för 27-28 april 2019 »


Anvisningar Barn- och Ungdomsidrotten
2018-12-27 12:30
Nu finns föreningens anvisningar för barn- och ungdomsidrotten upplagda på hemsidan, du hittar dem under fliken Trygga Idrottsmiljöer.
Intersport ny materialleverantör 2019 till Sandåkerns SK!
2018-12-20 16:40

Från årsskiftet är Intersport återigen föreningens officiella materialleverantör till alla våra verksamheter.


Inom kort kommer vi att presentera föreningens uppdaterade klädprofil för 2019 samt instruktioner/förhållningssätt hur vi går till väga för att handla SSK-kläder via Intersport. Det är i butiken på Mariedal som föreningsförsäljning finns. Adidas är fortsatt det varumärke vi jobbar vidare med när det kommer till match- och träningskläder.


Under vintern (feb-mars) planerar vi för en utprovningsdag/kväll där våra lag och medlemmar kan beställa för pågående innebandysäsong och kommande fotbollssäsong.

Alla aktiva SSK-medlemmar säljer Restaurangchansen 2019!
2018-12-14 14:41

Alla aktiva spelare i något av våra lag som spelar fotboll eller innebandy i föreningen säljer 2 st Restaurangchansen var. (aktiva i Bollek 12:or behöver inte sälja) Är man en familj med 2 aktiva spelare i föreningen säljer man 3 st, är man en familj med 3 eller fler aktiva spelare säljer man 4 st. Förtjänsten av denna försäljning fördelas mellan föreningen och verksamheterna fotboll/innebandy.

Säljer man fler att vad man blir tilldelad i grunden tillfaller förtjänsten det/de lag man önskar. 


Uthämtning sker lagvis på kansliet: Torsdag 24 januari (Drop in mellan 13:00-19:00)

 

Redan nu kan ni se erbjudandena i digitalt format med de företag och rabatter som finns 2019 på Restaurangchansens hemsida. Finns även utlagt på vår egna hemsida under rubrikerna Medlem och Dokument i mappen Förening. Ny kan även klicka HÄR! för att komma till filen i PDF-format. I detta finns även säljmaterial som ni kan ladda ner/skriva ut för att placera på er arbetsplats eller liknande och börja ta in beställningar.

 

Om Restaurangchansen 2019

 

Kostar 260 kr/st. (förtjänst 130 kr).

Giltighet 1 februari 2019 – 31 januari 2020.  

 

1 Restaurangdel med erbjudanden för luncher, middagar, fika etc.

1 Detaljhandeldel med erbjudanden för varor, rabatter på hela köp, biltvätt etc.

1 Upplevelsedel med entréerbjudanden från idrottsföreningar, träningsanläggningar etc.  

 

Likt ifjol kommer vi att beställa både traditionella häften samt appkoder för att använda i telefonen. En appkod går att använda i två telefoner samtidigt. 

 

Alla aktiva spelare 2019 ges 1 häfte+1 kod.

Familjer med 2 aktiva spelare i föreningen ges 1 häfte+2 koder.

Familjer med 3 aktiva spelare eller fler i föreningen ges 2 häften+2 koder.

 

Vill man justera fördelningen i antalet för traditionella häften och appar som man blir tilldelad kontaktar man kansliet senast tisdag den 22/1. Justeringar efter det kan ej garanteras utan görs om det finns möjlighet.

 

Alla lag kommer att kunna hämta ut sina Restaurangchansen torsdag den 24 januari på kansliet för att sedan dela ut till sina spelare. De som spelar både innebandy och fotboll i föreningen får sina Restaurangchansen via innebandylaget då de är i säsong. Familjer med flera aktiva i föreningen får i första hand sina via det äldsta barnet som är aktivt i innebandy.

 

Alla säljare av Restaurangchansen i Umeå får hämta ut dem samma dag, torsdag den 24 januari. 

 

Våra lag i både innebandy och fotboll kommer även att ges 5-7 st Restaurangchansen var där hela försäljningsintäkten av Restaurangchansen (260 kr) tillfaller lagkassan om de säljs. Föreligger inget säljkrav på dessa för laget, de går att återlämna till kansliet om laget inte kan/vill sälja dessa. 

 

Möjligheten för varje lag att sälja fler häften där hela förtjänsten (130 kr) tillfaller lagkassan finns också. Antalet häften laget vill/kommer sälja ytterligare behöver i sådana fall meddelas kansliet senast den 22/1 så det är klart vid hämtning av häftena den 24 januari!

 

Om ni är intresserade av att köpa häftet direkt via föreningen går det bra att kontakta kansliet via mail eller telefon. 

 

Kontakta kansliet vid eventuella funderingar!

Nyheter från våra lag
FB Flickor 04, 16/02 10:40 
FB Flickor 04, 11/02 18:16 
FB Flickor 04, 10/02 20:16 
FB Pojkar 05, 07/02 10:29 
FB Pojkar 07, 07/02 10:26