Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Förtydligande gällande klubblokal och kansli
2020-11-18 15:59
Den 12/11 beslutade föreningen att stänga klubblokalen, på grund av Coronarestriktionerna, för besök dagtid och för användande på kvällstid. Undantaget är om någon behöver lokalen för att genomföra ett digitalt möte i föreningen (meddela då kansliet).  Detta gäller till den 8 december. 


Kalle kommer inte att finnas på Musköten vid de vanliga besökstiderna där, utan nås via telefon, mail eller videomöte. Finns behov av uthämning av material eller liknande så ta kontakt, då löser vi de på ett smittsäkert sätt. 

Andreas når ni via telefon eller mail. 


Kalle (Alexander föräldraledig) - Föreningskonsulent

Telefon: 090-774148
Mail: kansli@sandakernssk.se 
          kommunfotboll@sandakernssk.se

Andreas - Barn & Ungdomsutvecklare
Telefon: 070-519 52 93
Mail: ungdom@vastpastan.se

Tveka inte på att höra av er!
Nya riktlinjer till den 8 december
2020-11-12 15:06
Med anledning av de nya restriktioner som kom för Västerbotten 10/11 har Sandåkern nu uppdaterat riktlinjerna som finns i en egen flik här på hemsidan. Nedan kommer utdrag från informationen, men läs gärna hela här.

Igår 11/11 hölls ett möte för oss föreningar tillsammans med Länsstyrelsen, Region Västerbotten och RF-SISU Västerbotten. Smittskyddsläkaren var tydlig med att undantaget gällande att inte träffa andra än sina närmaste, som görs endast inom skolan och för idrotten, verkligen behöver respekteras. 

Hur gör vi då i Sandåkern? 
Det här innebär för oss i Sandåkern att samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder, till exempel undvika trängsel, undvika närkontakt, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

  • Vårdnadshavare ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar. Medföljande vuxna hämtar och lämnar barnet vid träningen så att nya kontakter undviks
  • Vårdnadshavare ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.
  • Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.
  • Tävling, seriematcher, cuper och träningsmatcher ställs in

Vi undviker närkontakt  

Vi försöker hitta övningar som gör att vi håller ett visst avstånd så långt det är möjligt. Vi undviker alltså spel och spelmoment på träningar. Dela gärna tips och idéer med varandra. Titta även gärna på våra träningstips i Coronatider. Vi jobbar med att uppdatera den lite mer.

Övriga möten - klubblokalen

Gällande övriga föreningsmöten så anpassar vi dessa till ovanstående riktlinjer och håller därför alla möten digitalt i nuläget.  
Vi stänger Klubblokalen för besök dagtid och för användande på kvällstid, undantaget är ifall någon behöver lokalen för att genomföra ett digitalt möte i föreningen. - Kontaktuppgifter till Kalle och Andreas


Titta gärna på information från mötet som skedde 11/11 för att få veta mer. Skärpta restriktioner - så påverkas idrotten

Nya direktiv med anledning av Corona
2020-11-10 15:39
Med anledning av de nya restriktioner som har kommit idag har föreningarna inte fått mer information än vad som gått ut till allmänheten.

För barn födda 2005 och yngre kommer träningar få fortsätta som vanligt så länge aktiviteterna kan genomföras under förutsättning att de allmäna råden från folkhälsomyndigheten följs. 

För ungdomar födda 2004 och äldre kommer träningar att pausas.

Gällande innebandyn och dess matcher kan ni läsa mer om via denna länk: http://innebandy.se/vasterbotten/inlagg/lista/installda-matcher-i-vasterbotten/

Mer information kommer i frågan! 
Innebandyverksamheten
Riktlinjer på Musköten - COVID-19
2020-10-09 12:00, Innebandyverksamheten
Nya riktlinjer för vad som gäller vid verksamhet inne på Musköten.
Genvägar
Nyheter från våra lag
IB Pojkar 11, 24/11 13:21 
IB Pojkar 12, 21/11 13:43 
IB Pojkar 12, 15/11 21:13 
Bollek födda 14, 12/11 19:00 
IB Pojkar 11, 10/11 20:38 
 
I samarbete med