Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Restaurangchansen 2021- Sandåkerns SK
2021-01-13 16:01

Alla aktiva spelare i något av våra lag som spelar fotboll eller innebandy i föreningen säljer 2 st Restaurangchansen var. (aktiva i Bollek födda -14 behöver inte sälja) Är man en familj med 2 aktiva spelare i föreningen säljer man 3 st, är man en familj med 3 eller fler aktiva spelare säljer man 4 st. Förtjänsten av denna försäljning fördelas mellan föreningen och verksamheterna fotboll/innebandy.

Säljer man fler att vad man blir tilldelad i grunden tillfaller förtjänsten det/de lag man önskar. 


Uthämtning: Mer detaljerad info kommer gällande uthämtning.  Den 1 februari kommer föreningen att få tillgång till våra häften och under den vecka kommer uthämning ske. 

 

Redan nu kan ni se erbjudandena i digitalt format med de företag och rabatter som finns 2021 på Restaurangchansens hemsida. I detta finns även säljmaterial som ni kan ladda ner/skriva ut för att placera på er arbetsplats eller liknande och börja ta in beställningar.

 

Om Restaurangchansen 2021

 

Kostar 260 kr/st. (förtjänst 130 kr).

Giltighet 1 februari 2021 – 31 januari 2022.  

 

1 Restaurangdel med erbjudanden för luncher, middagar, fika etc.

1 Detaljhandeldel med erbjudanden för varor, rabatter på hela köp, biltvätt etc.

1 Upplevelsedel med entréerbjudanden från idrottsföreningar, träningsanläggningar etc.  

 

Likt ifjol kommer vi att beställa både traditionella häften samt appkoder för att använda i telefonen. En appkod går att använda i två telefoner samtidigt. 

 

Alla aktiva spelare 2020 ges 1 häfte+1 kod.

Familjer med 2 aktiva spelare i föreningen ges 1 häfte+2 koder.

Familjer med 3 aktiva spelare eller fler i föreningen ges 2 häften+2 koder.

 

Vill man justera fördelningen i antalet för traditionella häften och appar som man blir tilldelad kontaktar man kansliet senast tisdag den 26/1. Justeringar efter det kan ej garanteras utan görs om det finns möjlighet.

 

De som spelar både innebandy och fotboll i föreningen får sina Restaurangchansen via innebandylaget då de är i säsong. Familjer med flera aktiva i föreningen får i första hand sina via det äldsta barnet som är aktivt i innebandy.

  

Våra lag i både innebandy och fotboll kommer även att ges 5-7 st Restaurangchansen var där hela försäljningsintäkten av Restaurangchansen (260 kr) tillfaller lagkassan om de säljs. Föreligger inget säljkrav på dessa för laget, de går att återlämna till kansliet om laget inte kan/vill sälja dessa. 

 

Möjligheten för varje lag att sälja fler häften där hela förtjänsten (130 kr) tillfaller lagkassan finns också. Antalet häften laget vill/kommer sälja ytterligare behöver i sådana fall meddelas kansliet senast den 28/1 så det är klart vid hämtning av Restaurangchansen den 1 februari. 

 

Om ni är intresserade av att köpa häftet direkt via föreningen går det bra att kontakta kansliet via mail eller telefon. 

 

Kontakta kansliet vid eventuella funderingar!

Fritidsförvaltningen stänger samtliga inomhusanläggningar
2020-12-21 16:16

I och med de nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten och regeringen meddelat så har fritidsförvaltningen i Umeå kommun valt att följa dessa och stänga samtliga inomhusanläggningar. Umeå Fritid avbokar alla halltider tills vidare (som kortast till 24 januari). 

Här kan ni ta del av beslutet :https://www.umea.se/upplevaochgora/foreningarforeningsliv/arkivforeningar/fritidsforvaltningenstangerallainomhusanlaggningar.5.acd98cd17683246938118.html


Ni ledare behöver inte avboka något, de löser Umeå Fritid själva.

Detta beslut gäller från och med idag, 21/12.

 

Föreningen uppmuntrar till egen fysisk aktivitet under denna period, i hemmet samt utomhus på ett smittsäkert sätt. 

Vi följer förstås utveckligen gällande folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer, och uppdaterar er när något nytt sker. 

Nya allmänna råd om Covid-19
2020-12-12 17:03

Från och med den 14 december gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Den 14 december upphör samtidigt de lokala allmänna råden att gälla. Alla i samhället har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning. 

Vi vill i Sandåkern fortsätta försöka hålla igång träning för så många som möjligt, då detta är en så viktig del för våra barn och ungdomar. Vi får nu även möjligheten att bedriva viss träning för personer födda 2004 och tidigare, med tydliga restriktioner.  Vår Corona-sida är uppdaterad, men de viktigaste förändringarna följer nedan.

För att personer födda 2004 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:

1.      hålla avstånd till varandra,

2.      inte dela utrustning med varandra,

3.      när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,

4.      undvika gemensamma omklädningsrum,

5.      resa till och från aktiviteten individuellt, och

6.      utföra aktiviteten i mindre grupper (8 personer ska ses som normerande) 
Dessa råd gäller inte personer som ägnar sig åt yrkesmässig idrott eller barn och unga födda 2005 och senare. 

Nedanstående tre punkter gäller dock för alla som bedriver idrottslig verksamhet. 

1.      när det är möjligt hålla träningar och andra aktiviteter utomhus,

2.      minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel, och

3.      avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig eller enstaka tävlingar eller matcher som riktar sig till barn födda 2005 och senare. Här förtydligas vad enstaka matcher innebär. 

I Sandåkern har vi tagit beslutet att även de enstaka matcherna (träningsmatcher) får vänta. Inför uppstart av seriespel kommer vi att se över detta beslut igen.


Lyssna på Distriktsidrottschefen i Västerbotten som förtydligar vad de nya föreskrifterna betyder för idrotten. 
Samarbete med RF-SISU och registrering av lärgrupper
2020-11-27 08:10

Vår förening har sedan länge haft ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU Västerbotten och det samarbetet fortsätter. Tillsammans med dem arbetar vi med utbildning, utveckling och folkbildning i våra verksamheter med bland annat lärgrupper.

Genvägar
Nyheter från våra lag
 
I samarbete med