SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Bli medlem i Sandåkerns Sportklubb
BLI MEDLEM
Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Bastuträsk Charkuteri - erbjudande lagförsäljning
2021-09-16 10:28

Om ni funderar på att dra igång någon försäljningsinsats med laget för att utöka lagkassa under hösten så finns det nu möjlighet att sälja charklådor från Bastuträsk Charkuteri. 

Lådorna säljs för 500kr/st, förtjänst till laget är 150 kr/st. 

 

Se vad som ingår i lådorna samt ytterligare information i säljdokumentet. 

 

Vid intresse att sälja inom laget, ta kontakt med Alexander på kansliet för att förmedla kontakten vidare!

Inspirationskväll med SSK-ambassadörer, styrelse och sektioner!          
2021-09-08 14:29

Måndag den 20 september kl 19:00 bjuder vi in till en digital inspirationskväll för personer i vår styrelse, sektioner och SSK-ambassadörer från alla våra lag!

 

En träff där vi vill inspireras och diskutera framtida utveckling inom Sandåkerns SK med avstamp i hösten och sikte mot 2022.  

 

Ytterligare information om innehåll och länk till träffen kommer att meddelas inom kort.

 

Alla våra lag ska representeras av 1 st SSK-ambassadör.

 

Meddela kansliet vem som är lagets SSK-ambassadör om det inte framgår redan i lagets trupp med olika roller i Sportadmin.  På så vis håller vi våra kontaktlistor uppdaterade! Här kan du läsa lite vad det innebär att vara SSK-ambassadör, SSK Ambassadörer

 

Under 2021 har ambassadörer samlats tillsammans och utvecklat föreningen under främst arbetsgrupperna Sociala medier samt Levande Grubbevallen. 

 

 

Sandåkerns Sociala medier
2021-09-03 14:17

I Sandåkerns SK har vi SSK-ambassadörer. Ambassadörerna fungerar som en länk mellan lagen och övriga i föreningen och jobbar med olika fokusområden för att utveckla vår förening. Ambassadörerna består av en representant från samtliga av våra lag.

 

En ambassadörsgrupp arbetar med våra Sociala medier. Ni finner oss på Instagram @sandakernssk och på Facebook @SandakernsSK

 

På våra sociala medier vill vi sprida bilder av verksamheten som bedrivs i våra lag och förening. Till detta skulle vi gärna vilja ha eran hjälp!


Har ni bilder som ni kan tänka er att dela på våra sociala medier från era verksamheter i era lag? Hör av er till någon av oss!!

 

Vi som jobbar med Sandåkerns sociala medier är:
Theres: 073-813 45 62
Heléne: 070-230 24 42
Sara: 073-089 87 39

Levande Grubbevallen - Vi öppnar kiosken!
2021-08-08 12:16
Kiosken 2021
Stora delar av den här nyheten återanvänds från mars 2020, just när Corona slog till och vi hade planerat för att öppna kiosken som en gemensam insats i föreningen. 
 
En av de viktigaste insatserna som SSK Ambassadörerna lyft är att få vår idrottsplats Grubbevallen mer levande!  Nu är det äntligen dax att öppna upp kiosken under helgerna. Varje ungdomslag kommer att få mellan 5,5-6,5 timmar för att bemanna kiosken under helgerna. 
Efter en testöppning idag, söndag 8/8 kommer vi att öppna för fullt från nästa helg 14/8 fram till i slutet av september. 

Då vi vill vara fortsatt försiktiga under rådande restriktioner kommer vi inte att sälja hembakt, hamburgare, korv eller toast, utan håller oss till produkter som är inplastade eller dylikt.

 

Kiosken kommer att vara öppen enligt ett schema anpassat efter de matcher som är på helgerna, fram till i slutet av september. Alla lag som jobbar delar på intäkterna. Några lag har 2 kortare pass och några har ett längre. 
Detta ersätter såklart lagens egen försäljning vid hemmamatcher. Vi tror den här insatsen kommer
att minska arbetet för alla, öka intäkterna, leda till mindre svinn och förhoppningsvis en mer
levande idrottsplats och stärkt klubbkänsla.
Vi kommer ha ett större utbud av sortiment i kiosken än vad lagen tidigare kunnat ha i sina egna försäljningar och tydliga instruktioner vad som krävs av de som ska bemanna kiosken. Detta gör även att föräldrar i lag som "bara är på plats" under träningar eller så kan bemanna kiosken på eget initiativ när det passar även på vardagar. 

Vi kommer att använda appen TeamPay som är en mobil kassa-app, där alla köp registreras, vilket
gör att det blir enklare och går snabbare att ta betalt och betala. Alla betalningar ska ske via swish. Vi får på detta sätt koll på vad som säljs och mellan vilka tidsintervall, vilket underlättar förberedelser inför nästa helg. Appen ger statistik i realtid vilket peppar de som står och säljer i skarpt läge. Alla som säljer kan ha appen öppen och sälja från varsin "kassa" och slipper räkna ihop summan av köpet, då kassan sköter det, vilket medför att hanteringen blir väldigt effektiv. 

Vi förstår att det kommer många frågor i uppstarten och kommer därför inom kort kalla till ett teamsmöte, där vi hoppas varje lag kan delta med minst en person. 
BLI MEDLEM
Genvägar
Nyheter från våra lag
FB Pojkar 08, 18/09 06:37 
FB Flickor/Pojkar 14, 15/09 08:00 
FB Flickor 07, 14/09 19:06 
FB Pojkar 08, 12/09 13:57 
IB Flickor 06/07, 12/09 13:02 
 
I samarbete med