SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Bli medlem i Sandåkerns Sportklubb
BLI MEDLEM
Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Lärgrupp - Utbildning inom gruppen
2021-06-16 09:30

Sandåkerns SK har sedan långt tillbaka ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU och idrottsförbunden i Västerbotten. Lärgrupper är en del av det och många ledare, aktiva och föräldrar har deltagit  olika lärgrupper. Föreningen har nu tagit fram underlag för våra verksamheter för att underlätta lärgruppsarbetet med samtalsunderlag, rapportering och uppföljning.

Uppdaterade riktlinjer Covid-19, Sandåkerns SK
2021-06-03 13:46

Utifrån uppdaterade riktlinjer från regering och Folkhälsomyndigheten från och med 1 juni så har vi nu även uppdaterat föreningens information om hur det påverkar vår verksamhet. Se fullständig information på menyvalet Corona

 

Utifrån tidigare restriktioner påverkar det främst verksamheten i Sandåkerns SK enligt nedan.

 

  • Matcher tillåts för alla föreningens lag. Tidigare restriktioner om 1 match/vecka/lag gäller inte längre. 
  • Publik tillåts på våra matcher. 100 personer i form av publik får vistas samtidigt inne på anläggningen. Publik sprider ut sig runt hela arenan för att undvika trängsel.  
  • Kiosken på Grubbevallen hålls fortsatt stängd för att undvika trängsel. 

 

Dock av yttersta vikt att alla fortsatt tar ett stort eget ansvar i att följa de allmänna råden från regering och ansvariga myndigheter för att undvika trängsel och smittspridning av Covid-19.

Sandåkerns SK och Covid-19, förtydligande.
2021-05-27 13:18

Sandåkerns SK vill med detta informera och förtydliga arbetsgången kopplat till Covid-19s påverkan på vår förening, våra träningar och matcher.

 

Sandåkerns kansli är den kontaktyta som föreningen beslutat om för våra ledare i frågor kopplat till Covid-19. Alltså frågor som rör ev. inställningar av träningar, matcher eller tillfälligt träningstopp för barn från ex. specifika skolor hanteras i samråd via kansliet. Föreningen har även bildat en Corona-grupp som ansvarar för dialogen med smittskyddsläkare och förbund i dessa frågor. Denna Corona-grupp kommer således omgående kopplas in vid behov och via kansliet kommer sedan de beslutade åtgärderna kommuniceras.

 

För att få en snabb, tydlig och så säker hantering som möjligt i dessa svåra frågor är det otroligt viktigt att vi följer denna arbetsgång. Ovanstående information och ev. beslut är alltså bara kopplat till den verksamhet som föreningen bedriver. Finns andra eller ytterligare förhållningssätt kopplat till skolan, fritid eller hemmamiljö vill vi förtydliga att detta inte är något föreningen kan eller ska påverka.

 

Sandåkerns SK bedriver en otroligt viktigt verksamhet för våra barn och ungdomar med ambitionen om ett livslångt idrottande. Tillsammans med er alla ledare, spelare och övriga vänner är det med gemensamma krafter som vi även kommer ta oss igenom denna pandemi som nu så hårt drabbar vårt samhälle. Tack för förståelsen!

 

Har ni ytterligare frågor kring detta är ni välkommen att kontakta:

 

Sandåkerns SK kansliet
090-774148

kansli@sandakernssk.se

 

Johanna Vilhelmsson, ordförande

070-7431184
johanna@vilhelmsson.it

 

David Persson, fotbollssektionen
070-2050580
david@anfield.se

Anmälan till SSK Fotbollsskola 2021 STÄNGD!!
2021-05-17 18:00

Anmälan till SSK:s Fotbollsskola V25 och V26 är stängd.

Kontakta kansliet, kansli@sandakernssk.se för att ställa er i kö till någon av veckorna.  

Plats i detta skede kan endast ges vid sent avhopp från annan anmäld.

 

Uppdaterat 19:05 17/5

Problemet att anmäla barn med felmeddelande om max antal grupper ska vara löst! Ursäkta strulet. 

 

Nu har vi öppnat anmälan till årets fotbollsskola i samarbete med Intersport vilken planeras att genomföras i slutet av juni under V25 och V26. 

 

Är för flickor/pojkar födda 2009-2014. 

500 kr/vecka

Vi har ett maxantal av barn som vi kan ta in, 75 barn/vecka. 

Ytterligare information hittar ni vid anmälan. 

 

Anmälan görs via vår nya bokningssida. Antingen klickar ni er dit HÄR! eller genom att gå via menyvalet Anmälan till Fotbollsskolan 2021 i topmenyn. 

 

Kontakta kansliet vid frågor/funderingar!

BLI MEDLEM
Genvägar
Nyheter från våra lag
Fotbollsverksamheten, 31/05 13:58 
FB Damjun (F17), 31/05 11:29 
FB Flickor 07, 27/05 11:56 
FB Damjun (F17), 25/05 08:19 
 
I samarbete med