SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Bli medlem i Sandåkerns Sportklubb
BLI MEDLEM
Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Uppstartsmöte Bollek födda 2015, 6/10 kl 18:00!
2021-09-21 13:47

Under vintern 2021/2022 kommer vi att starta upp bollek för pojkar och flickor födda 2015. Tanken är att de under vintern ska få testa olika bollsporter som fotboll, innebandy, handboll, basket och volleyboll.

 

Tid & plats

Initialt kommer vi att hålla till i gymnastikhallen Musköten på Umedalen lördagar ca 1,5 h mellan kl 09.00 och 11.00. Tillsammans på det inplanerade informationsmötet bestämmer vi den exakta tiden och första datum för passet men det blir antingen lördag 9/10 alt 16/10.  

 

Vi behöver många ledare!

För att genomföra bolleken på ett bra sätt så behöver vi vara 3-4 vuxna på planen varje pass, vilket gör att det är bra om vi är minst 6-8 ledare som finns kopplade till gruppen. Eftersom det handlar mer om lek än om träning så är det viktigare med engagemang än att man själv är duktig på själva idrotten. Alla som är intresserade av att vara med på planen när man är i hallen kan maila till kansli@sandakernssk.se eller anmäla sitt intresse i samband med informationsmötet för föräldrar den 6/10.

 

Ni kan även anmäla er själva som ledare på samma sätt som barnen anmäls via vårt anmälningsformulär på hemsidan.

 

Informationsmöte för föräldrar

Onsdag den 6/10kl 18.00

Idrottshallen Musköten på Umedalen, lokal Bollen.

(vi planerar att hålla mötet fysiskt, vi har en stor lokal bokad men ser gärna att endast 1 förälder/barn närvarar på träffen)

 

Representanter från Sandåkerns SK informerar om föreningen och planerad verksamhet i Bolleken.

Ingen anmälan krävs för detta möte. Anmälan av barnen till Bolleken kan dock göras redan nu via formulär på vår hemssida. Klicka in på www.sandakernssk.se välj Bollek födda 2015 i scrollistan längst upp på sidan via menyvalet Våra lag – Innebandy.

 

Ni kan även KLICKA HÄR för att komma tlll anmälningsformuläret. 

 

Under säsongen okt-mars kommer vi att erbjuda ca 20 tillfällen. 

Kostnad för Bolleken är 350 kr/barn. I den summan ingår ett prova-på-medlemskap samt en t-shirt som delas ut efter några inledande tillfällen. 

 

Kontakt

Alexander, SSK-kansli, 090-774148, kansli@sandakernssk.se

Andreas, Ungdomsutvecklare SSK/UIF/Dalen, 070-5195293 ungdom@vastpastan.se

Bastuträsk Charkuteri - erbjudande lagförsäljning
2021-09-16 10:28

Om ni funderar på att dra igång någon försäljningsinsats med laget för att utöka lagkassa under hösten så finns det nu möjlighet att sälja charklådor från Bastuträsk Charkuteri. 

Lådorna säljs för 500kr/st, förtjänst till laget är 150 kr/st. 

 

Se vad som ingår i lådorna samt ytterligare information i säljdokumentet. 

 

Vid intresse att sälja inom laget, ta kontakt med Alexander på kansliet för att förmedla kontakten vidare!

Inspirationskväll med SSK-ambassadörer, styrelse och sektioner!          
2021-09-08 14:29

Måndag den 20 september kl 19:00 bjuder vi in till en digital inspirationskväll för personer i vår styrelse, sektioner och SSK-ambassadörer från alla våra lag!

 

En träff där vi vill inspireras och diskutera framtida utveckling inom Sandåkerns SK med avstamp i hösten och sikte mot 2022.  

 

Ytterligare information om innehåll och länk till träffen kommer att meddelas inom kort.

 

Alla våra lag ska representeras av 1 st SSK-ambassadör.

 

Meddela kansliet vem som är lagets SSK-ambassadör om det inte framgår redan i lagets trupp med olika roller i Sportadmin.  På så vis håller vi våra kontaktlistor uppdaterade! Här kan du läsa lite vad det innebär att vara SSK-ambassadör, SSK Ambassadörer

 

Under 2021 har ambassadörer samlats tillsammans och utvecklat föreningen under främst arbetsgrupperna Sociala medier samt Levande Grubbevallen. 

 

 

Sandåkerns Sociala medier
2021-09-03 14:17

I Sandåkerns SK har vi SSK-ambassadörer. Ambassadörerna fungerar som en länk mellan lagen och övriga i föreningen och jobbar med olika fokusområden för att utveckla vår förening. Ambassadörerna består av en representant från samtliga av våra lag.

 

En ambassadörsgrupp arbetar med våra Sociala medier. Ni finner oss på Instagram @sandakernssk och på Facebook @SandakernsSK

 

På våra sociala medier vill vi sprida bilder av verksamheten som bedrivs i våra lag och förening. Till detta skulle vi gärna vilja ha eran hjälp!


Har ni bilder som ni kan tänka er att dela på våra sociala medier från era verksamheter i era lag? Hör av er till någon av oss!!

 

Vi som jobbar med Sandåkerns sociala medier är:
Theres: 073-813 45 62
Heléne: 070-230 24 42
Sara: 073-089 87 39

BLI MEDLEM
Genvägar
Nyheter från våra lag
 
I samarbete med