Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Pengar till lagkassan, lagjobb under Brännbollsyran
2019-03-07 08:32
Arrangörerna av Brännbollsyran söker arbetskraft till ett antal fasta jobb under Brännbollsyran 28 maj-2 juni. Handlar om scenbyggande, entrévärdar, städ/pantplock, toalettvakter etc. 
På alla jobb är det minst en åldersgräns på 16 år, vissa jobb är gränsen 18 år. 

För mer info, kontakta kansliet!
kansli@ssk.ac
Inbjudan till årsmöte torsdag den 28 mars. Nominera stipendiater i föreningen!
2019-02-21 13:50

Välkommen till årsmöte för Sandåkerns SK och Sandåkernkamraternas IF torsdag den 28 mars kl 18:00 i klubblokalen! 


Direkt efter årsmötet fortsätter vi kvällen med planering av SSK-dagen tillsammans med lagens SSK-ambassadörer (tidigare lagrepresentant i sektionen). Separat kallelse/information om det skickas inom kort direkt till berörda. 


Vi kommer att behandla sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket inkluderar utdelning av Sandåkerns SK:s fyra stipendier.  

 

Nominera spelare/tränare/ledare eller enskilda lag som ni tycker bör uppmärksammas för insatser i föreningen under 2018. Vem som helst kan skicka in nomineringar, enda kravet är att den/de ni nominerar har varit verksamma på något sätt i föreningen, ung som gammal!   

 

Skicka in era förslag till kansli@ssk.ac, vi behöver era nomineringar senast torsdagen den 14 mars!


Om ni har förslag på personer att ingå i styrelsen kan ni maila kansli@ssk.ac så tas det vidare till föreningens valberedning. Nomineringar till styrelsen vill valberedningen ha senast söndag den 17 mars. Främst behöver vi komplettera styrelsen med en person som kan överblicka föreningens ekonomi.   

 

Nedan stipendier delas ut på årsmötet:

 

BIRGER OCH ASTRID ÖHMANS MINNESFOND

Utdelas till idrottande ungdom eller förtjänstfull ledare inom Sandåkerns Sportklubb.

 

LOGEN FRIDSBANDETS GÅVOSTIPENDIUM

Syftet med stipendiet är att uppmärksamma och uppmuntra en aktiv idrottsutövare eller ledare i Sandåkerns Sportklubb, som under verksamhetsåret gjort hedersamma insatser utöver det normala.

Stipendiet kan också tilldelas aktiv idrottsutövare eller ledare som genom långvarigt engagemang och intresse uppnått goda resultat eller utveckling utöver förväntan.

Stipendiaten skall genom sitt allmänna uppträdande vara ett föredöme för övriga ledare och aktiva.

 

NILS SVANHOLMS UNGDOMSSTIPENDIE

Syftet med stipendiet är att det årligen användas till ett stipendium till ungdomsverksamheten inom Sandåkerns Sportklubb. Med ungdomsverksamheten avses ungdomsledare, idrottsutövande ungdom och/eller hela ungdomslag.

 

GOFFE ERIKSSONS MINNESFOND (nomineringar sker inom de lag stipendiet avser, i år P/F 06)

Syftet är att uppmuntra till fortsatt förkovran och engagemang inom fotbollssporten. Stipendiaten skall därför ha uppvisat förmåga att genom sin personlighet skapa en god laganda. Egenskaper som ödmjukhet inför framgångar och socialt engagemang i problemlösningar skall tillmätas stor betydelse.

 

3 av stipendierna förvaltas utav kamratföreningen Uvarna i SSK vilka även föreslår stipendiater utifrån inkomna nomineringar.


Från torsdag den 7 mars kommer ni att kunna ladda ned förslag till föredragningslista här på hemsidan samt hitta det anslaget i klubblokalen. 

 

Från den 21 mars kommer ni att kunna ladda ner övriga årsmöteshandlingar här på hemsidan; verksamhetsberättelser för 2018, årsredovisning, revisorernas berättelse, verksamhetsplaner för 2019 samt styrelsens förslag och inkomna förslag med styrelsens yttrande. 

 

Vi bjuder på fika!

 

Varmt välkomna!

 

Styrelsen Sandåkerns SK 

Fotbollssektionen
Inbjudan Fotbollshelg 27-28 april!
2019-01-03 16:47, Fotbollssektionen

Sandåkerns strävan är att vi ska kunna ge alla som vill spela fotboll en möjlighet till riktigt bra utveckling/utbildning i sin idrott.

 

Sandåkerns SK har därför inlett ett samarbete med NF Academy från Portugal. Med detta vill föreningen börja ge alla våra fotbollsintresserade tjejer i åldern mellan 12-16 år (F07-F03) och killar 15-16 år (P04-P03) en fantastisk möjlighet att på hemmaplan bli tränad av erfarna portugisiska spelarutvecklare som har bakgrund i de världsberömda akademierna SL Benfica och Sporting CP.

 

Träningspassen kommer att genomföras under helgen den 27-28 april 2019. Det blir totalt 4 st pass á 75 min på Grubbevallen med hög intensitet, mycket boll och med inlärning och utveckling i fokus, lunch ingår bägge dagarna i priset, se nedan.

 

Vi hoppas och tror att den helgen också passar bra inför fotbollssäsongen som startar i maj.

 

Under denna härliga fotbollshelg får ni massor av tips som kommer utveckla era fotbollskunskaper vidare. NF Academy jobbar utifrån följande träningsfilosofi:

 

Vi jobbar efter mottot « to teach the game by playing it «. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

 

Tränare

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för bland annat akademilag i Sporting Portugal och Manchester United Soccer School och han är nu sportslig ledare i NF Academy. För genomförandet av NF Weekend Camp använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som under helgen assisteras av ledare från Sandåkerns SK.

 

Träningsgrupper På planen delar vi upp spelarna i träningsgrupper om 10-14 utespelare (12-13 år) och 14–18 utespelare (14 – 16 år). Ett pass på fm, lunch och sedan ett pass på em för resp dag!


Pris: 1300 kr/spelare


Anmälan via följande länk eller via menyvalet i vänstermenyn senast tis 29 januari:


Anmälan Fotbollshelg för 27-28 april 2019 »


Nyheter från våra lag
Fotbollssektionen, 25/04 11:07 
FB Flickor 05, 25/04 09:15 
FB Flickor 04, 24/04 17:48 
FB Flickor 10, 24/04 12:01 
FB Flickor 07, 21/04 20:53