Öppettider Kansliet Jul- och Nyårshelgerna
Fredag den 23/12 = STÄNGT
Annandag Jul 26/12 = STÄNGT
Tisdag den 27/12 = 9-15 (Endast telefon och mail)
Onsdag den 28/12 = 9-15 (Endast telefon och mail)
Torsdag den 29/12 = 9-15 (Endast telefon och mail)
Fredag den 30/12 = 9-12 (Endast telefon och mail)
Måndag den 2/1 = 9-15
Tisdag den 3/1 = 9-15
Onsdag den 4/1 = 9-15
Torsdag den 5/1 = 9-12 (Endast telefon och mail)
Fredag den 6/1 = STÄNGT
7 steg för att skapa motiverade spelare som kan ta egna beslut.
2016-12-29 15:46

Har du pratat med dina spelare om varför dom spelar fotboll? Vad är det som motiverar dem att komma på träning, ibland tre gånger i veckan, oavsett väder? I den här artikeln berättar psykologen Lara Mossman om hur tränare kan skapa motiverade spelare.

 

Restaurangchansen 2017
2016-12-15 16:36
2017 kommer Sandåkerns SK att återigen sälja det populära rabatthäftet Restaurangchansen. 

Aktiva spelare i något av våra lag i föreningen säljer 2 st häften var. Är man en familj med 2 aktiva spelare i föreningen säljer man 3 st häften, är man en familj med 3 eller fler aktiva spelare säljer man 4 st häften. Förtjänsten av denna försäljning fördelas mellan föreningen och sektionerna. (aktiva i Bollek 10:or behöver inte sälja)  

Redan nu kan ni se häftet i digitalt format med 2017 års erbjudanden på Restaurangchansens hemsida. I häftet finns även säljmaterial ni kan ladda ner och skriva ut för att placera på er arbetsplats eller liknande. Nytt för i år är att häftet kostar 240 kr (förtjänst 120 kr) och att det även finns en appvariant. Vi planerar att beställa 50 % traditionella häften och 50 % skrapkoder för att användas via app. Ska man sälja 2 st häften får man ett fysiskt häfte och en skrapkod för appbruk. 

Alla lag kommer att kunna hämta ut sina häften fredag den 3 februari för att sedan dela ut till sina spelare. (Alla säljare av Restaurangchansen i Umeå får hämta ut dem samma dag, fredagen den 3 februari.) 

Våra lag i både innebandy och fotboll kommer även att ges 5-7 st häften var där hela förtjänsten av häftet tillfaller lagkassan om de säljs. Föreligger inget säljkrav på dessa för laget, går att återlämna till kansliet om lagen inte kan/vill sälja dessa. 

Möjligheten för varje lag att sälja ytterligare häften än ovan finns också. Antalet häften laget vill/kommer sälja ytterligare behöver i sådana fall meddelas kansliet under januari månad så det är klart vid hämtning av häftena i början av februari!

Om ni är intresserade av att köpa häftet direkt via föreningen går det bra att kontakta kansliet via mail eller telefon. 

P.S. Om ni är intresserade att köpa 2016 års häfte som räcker januari ut 2017 så finns det ett antal kvar på kansliet som säljs kraftigt rabatterade! D.S

Kontakta kansliet vid eventuella funderingar!
Spelarutbildningsplan och Tränarmanual Sandåkerns SK
2016-12-08 12:30

Vi kan idag presentera föreningens spelarutbildningsplan och tränarmanual för barn- och ungdomsverksamheten i både innebandy och fotboll. Spelarutbildningsplanen beskriver hur vår verksamhet kan bedrivas med bästa tänkbara miljö för att utveckla idrottare som är aktiva och lär genom hela livet. Materialet har brutits ned utifrån förbundens nivåer och för varje nivå beskrivs ett antal moment som är viktiga att träna på. 

 

Spelarutbildningsplanerna är ett steg i föreningens utveckling och grundar sig i vår värdegrunds ledord Glädje, Engagemang och Tillsammans . Samtidigt som spelarutbildningsplanerna blir tillgängliga så kommer också ett övningsmaterial med fokus på värdegrund, lekar, atleten och innebandy/fotboll finnas tillgängligt.

 

Det här materialet är ett resultat av samarbetet mellan föreningarna Sandåkerns SK, IBK Dalen och Umedalens IF som i somras tog steget att tillsammans anställa en ungdomsutvecklare. Det har möjliggjorts med projektfinansiering via Idrottslyftet från Västerbottens Fotbollförbund och Västerbottens Idrottsförbund & SISU Idrottsutbildarna.


För att ta del av Innebandyns spelarutbildningplan behöver ni logga in som tränare/ledare. Därefter finns materialet i en egen rubrik på innebandyns sektionssida


För att ta del av Fotbollen spelarutbildningsplan går ni in på fotbollens sektionssida. Materialet finns i en egen rubrik i vänstermenyn. 


Allt material går att ladda ned i pdf format för våra ledare och tränare. Vi tar tacksamt emot feedback i syfte att kunna vidareutveckla detta arbete. Arbetet med att implementera spelarutbildningsplanen i alla våra lag har inletts och kommer att intensifieras framöver. 


För mer information, kontakta Ungdomsutvecklare Andreas Ågren på ungdom@vastpastan.se

Ledarträff Innebandy - Sandåkerns SK & IBK Dalen
2016-11-07 15:25
Hej alla innebandyledare i Sandåkern!

Den 4e december mellan 14:30-17:00 bjuder vi in till en gemensam ledarträff för barn- och ungdomsledare i IBK Dalen och Sandåkerns SK. Träffen sker i VIP delen av Umeå Energi Arena. Den här träffen kommer ske i samband med SSL matchen IBK Dalen - Linköping IBK som startar 17:00.

Under träffen kommer vi att presentera den nya spelarutbildningsplanen, vår röda tråd för spelarutveckling, samt att genomföra en workshop tillsammans. Under träffen serveras fika och toastmackor till alla deltagare. Mot slutet kommer IBK Dalens tränare Urban Karlsson och berättar om dagens motstånd och deras matchplan, därefter är alla deltagare inbjudna att stanna kvar och se matchen. 

Om matchen: Linköping är en av nykomlingarna i damernas Superliga, Dalen har haft en föryngring i spelartruppen senaste säsongerna och spelar om tre viktiga poäng i slutspelskampen. IBK Dalens medlemmar i våra lag har fri entré på alla matcher så dalenledare får gärna ta med sina lag till matchen, vill lag från Sandåkern se matchen med sina lag så kontakta mig så ordnar vi fri entré för spelarna till matchen också.

Då vi ska presentera den nya spelarutbildningsplanen och diskutera den önskar vi att det finns representanter på plats från alla våra barn- och ungdomslag, ni får gärna komma med flera ledare från ert lag.

Anmälan sker på länken här: https://goo.gl/forms/HxsiRjkC5w7muWvq2

Vänliga hälsningar, 
Andreas Ågren, Ungdomsutvecklare
Nyheter från våra lag
FB Pojkar 03, 11/01 21:20 
FB Pojkar 05, 11/01 18:24 
IB Flickor 09, 10/01 20:43 
IB Pojkar 05, 10/01 18:50