Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. 

Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Handla dina SSK-kläder på Intersport!
2019-12-03 13:14
Från den 1 januari 2019 är Intersport återigen vår återförsäljare av idrottsmaterial!

Längst upp på startsidan kan ni klicka er vidare till mer information om vårt samarbete med Intersport samt hur ni går tillväga för att handla SSK-kläder via Intersport!För kontakt med Mattias eller Johan på TEAM-avdelningen i butiken på Mariedal: 

Samarbete med SISU och registrering av lärgrupper
2019-12-03 10:35

I Sandåkerns SK samarbetar vi med SISU Idrottsutbildarna gällande utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi tycker det är viktigt för både ledare, aktiva, föräldrar och styrelse att ständigt ligga i framkant gällande tankesätt och beteende. Inte bara mot varandra i SSK utan även mot andra föreningar. Vi vill därför veta all bildning som sker i vår verksamhet dvs det arbetet som du lägger ner på att utbilda/utveckla dig själv eller din grupp, utöver den ordinarie träningen, i sk ”lärgrupper”.

 

En lärgrupp är en mötesform där en liten grupp ca 3-8 personer lär sig tillsammans för att utveckla sig själva och verksamheten. Det är ett fritt lärande där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp. Det kan vara utifrån ett fast upplägg eller helt fristående ämnen. Gruppen kan antingen träffas fysiskt eller via nätet. Allt handlar om att berika varandra med ny kunskap och kanske nya förhållningssätt. Via nedan hemsideslänk hittar du mer inspel och medskick som utvecklar dig och din grupp – SISU Idrottsutbildarna

 

Har ni fler frågor eller funderingar på vad ert lag eller ledargrupp skulle kunna fördjupa er i? Vill du veta mer om hur ni startar upp en lärgrupp?

Kontakta Alexander på kansliet (090774148, kansli@ssk.ac), ungdomsutvecklare Andreas (070-5195293, ungdom@vastpastan.se) eller Linda Hjortborg på SISU Idrottsutbildarna: linda.hjortborg@vbidrott.rf.se

Viktig info - Begränsat registerutdrag
2019-11-29 10:00
Enligt beslut på Riksidrottsmötet införs det ett krav på att alla ledare inom idrotten ska lämna in ett begränsat registerutdrag. Detta är något som vi i Sandåkerns SK, Umedalens IF och IBK/IBF/IBS Dalen har diskuterat sen en tid tillbaka och står bakom. Vi är tacksamma för allt det arbete som du och dina ledarkollegor gör för att bedriva en trygg och utvecklande idrottsmiljö! Vi gör det här för att utöka skyddet för alla barn i vår verksamhet utöver andra insatser för att motverka diskriminering, kränkningar och övergrepp.

Via den här länken hittar du mer information om vad begränsat registerutdrag är och hur det kommer gå till: Information – Begränsat registerutdrag
Övergångspolicy internt och externt
2019-10-14 16:41

Vi önskar att påminna samtliga medlemmar om föreningens gemensamma riktlinjer kring interna och externa övergångar.

 

Som beskrivet inledande i dokumentet är syftet med denna att vid behov ge riktlinjer, stöd och hjälp till alla i vår förening. Andemeningen i policyn är att vi vill att övergångar inom föreningen och mellan föreningar ska vara så få som möjligt så länge man går i grundskolan. Dokumentet beskriver hur förfrågningar kring övergångar bör hanteras mellan lag i vår egna förening, lag i andra föreningar samt hur vi bör gå tillväga om nybörjare kontaktar och önskar delta i vår förening. 

 

Policyn går i linje med innebandyförbundets riktlinjer för samsyn i Västerbotten vars syfte är att:

"Skapa en gemensam syn gällande barn- och ungdomsidrott under barnens Grundskoleår. Barn- och ungdomsidrott ska utövas utifrån barns och ungdomars perspektiv. Utan fokus på för tidig specialisering eller elitsatsning"

 

Se bifogat: Övergångspolicy Sandåkerns SK och Västerbottens innebandyförbunds: Projekt samsyn Västerbotten


Overgaangspolicy Sandakerns SK.pdf »

proj-samsyn-västerbotten-190926.pdf »


Styrelsen

Sandåkerns SK

Genvägar
Nyheter från våra lag
IB Flickor 07, 10/12 20:53 
IB Flickor 07, 09/12 21:12 
FB Damjun, 06/12 08:20 
IB Flickor 07, 04/12 21:11 
Intersport, 03/12 12:54 
 
I samarbete med