Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns SK - Idrottsföreningen för dig!
Sandåkerns SK ska erbjuda en verksamhet i din närhet som stimulerar till ett livslångt idrottande. Vi ska kännetecknas som föreningen där alla mår bra och har roligt tillsammans. Föreningen ska bygga på ett medlemskap präglat av delaktighet, engagemang och personlig utveckling!

Genom Glädje och Engagemang formar vi Tillsammans vår förening!
Föreläsning - Trygg idrottsmiljö
2018-09-20 11:33
Den 10e oktober anordnar Rädda Barnen en föreläsning kring barns trygghet i föreningslivet, föreläsare är tidigare höjdhopparen Patrik Sjöberg som berättar om sina egna erfarenheter. Patrik är en föreläsare som fått mycket beröm då hans berättelse inspirerar, berör och förändrar mycket. Föreläsningen är kostnadsfri men du behöver anmäla dig i förväg.
Bollek 12:or
Uppstartsmöte Bollek 12:or!
2018-09-13 16:48, Bollek 12:or

Under vintern 2018/2019 kommer vi att starta upp Bollek för pojkar och flickor födda 2012. Tanken är att de under vintern ska få testa olika bollsporter som fotboll, innebandy, handboll och volleyboll.

 

Tid & plats

Initialt kommer vi att hålla till i den nybyggda gymnastikhallen Musköten 2 på Umedalen söndagar drygt 1 h mellan kl 09.00 och 11.00 med start söndag den 7:e oktober alternativt söndag den 14 oktober. Tillsammans på det inplanerade informationsmötet bestämmer vi den exakta tiden och första datum för passet.

 

Vi behöver många ledare!

För att genomföra bolleken på ett bra sätt så behöver vi vara 3-4 vuxna på planen varje pass, vilket gör att det är bra om vi är minst 6-8 ledare som finns kopplade till gruppen. Eftersom det handlar mer om lek än om träning så är det viktigare med engagemang än att man själv är duktig på själva idrotten. Alla som är intresserade av att vara med på planen när man är i hallen kan maila till kansli@ssk.ac eller anmäla sitt intresse i samband med informationsmötet för föräldrar den 2/10.

 

Informationsmöte för föräldrar

 

Tisdag den 2/10, kl 18.00

Sandåkerns klubblokal på Lagmansgatan 37 B.

 

Representanter från Sandåkerns SK informerar om föreningen och om möjligt även ledare från tidigare års Bollek.  

 

Ingen anmälan krävs för detta möte. Anmälan av barnen till Bolleken kan dock göras redan nu via föreningens hemsida. Klicka in på www.sandakernssk.se välj Bollek 12:or i scrollistan längst upp på sidan via menyvalet Våra lag – Innebandy.

 

Kontakt

Alexander, SSK-kansli, 090-774148, kansli@ssk.ac

Andreas, Ungdomsutvecklare SSK/UIF/Dalen, 070-519 52 93, ungdom@vastpastan.se

Semesterstängt kansliet
2018-06-28 11:59
Under juli månad håller kansliet stängt efter nedan schema. Behöver ni komma i kontakt med föreningen under denna tid kan ni vända er till verksamhetsansvarig i fotbollssektionen Christer Wilhelmsson, 073-0216660. 

V27 2-5/7: Fysiskt stängt. Alexander går att nå via mail och kanslitelefon. Andreas semester. 
V28: STÄNGT
V29: STÄNGT
V30: Fyiskt stängt. Andreas går att nå via mail och telefon (se kontakt föreningen). Alexander semester. 
V31: STÄNGT
V32 6-10/8: Kansliet öppet enligt ordinarie öppettider. Andreas semester. 
SSK Tillsammans - ekonomisk stödfond
2018-06-20 18:41

Vi är en förening som står för allas rätt till idrott och alla som vill ska därför ha möjlighet att idrotta i Sandåkerns SK. Familjens ekonomi ska inte vara ett hinder. Arbetslöshet, sjukdom eller förändringar i familjesituationen kan drabba alla. Ibland kan man drabbas av plötsliga utgifter och vid sådana tillfällen kan det vara svårt att få pengarna att räcka till. När det sker är det inte alltid helt enkelt att prioritera barnens avgifter för dess idrottande.


SSK-Tillsammans ska fungera som en försäkring vilket kan användas vid just sådana tillfällen när ens ekonomiska situation är ansträngd.


Styrelsen i Sandåkerns SK har beslutat att upprätta en stödfond där medlemmar och aktiva kan söka ekonomisk stöttning för att möjliggöra ens egna eller ens barns idrottande i föreningen. 2018 blir första året med denna möjlighet för våra medlemmar och i år finansieras fonden av medel via föreningens eget kapital. Kommande år finansierar respektive sektion samt föreningen SSK Tillsammans med budgeterade medel för att erbjuda denna möjlighet till våra medlemmar i Sandåkerns SK. Alla i föreningen bidrar på så sätt via medlemsavgifter, träningsavgifter, sponsorer och intäkter från andra aktiviteter till denna fond och möjliggör att ekonomi inte ska vara en orsak till att sluta idrotta inom Sandåkerns SK!


Det är enkelt att söka ekonomisk stöttning via SSK Tillsammans. Ni fyller i nedan formulär med efterfrågade uppgifter. Ansökan behandlas sedan skyndsamt av en särskild beslutsgrupp som består av ekonomiansvarig i berörd sektion, kanslichef och representant från styrelsen.

Hantering och förhållningssätt

  • Medel ur fonden kan ges till medlemsavgift, träningsavgift, inköp klubbkläder och/eller cupdeltagande för en befintlig faktura. Max. 2/3-delar av totalkostnaden kan sökas via SSK Tillsammans.
  • Inga pengar betalas ut till spelaren eller spelarens målsmän. Istället betalar vi aktuell faktura helt eller delvis åt spelaren. Det gör också att sekretessen säkerställs. Ledare i laget ser bara i medlemsregistret att fakturan är betald, inte vem som gjort det.
  • Stöd ges endast mot befintlig faktura från föreningen. 
  • Stöd från fonden ges inte retroaktivt eller i förskott.
  • Ansökan görs digitalt via hemsidan och kan göras när som helst, inga fasta ansökningsdatum.
  • Ansökan behandlas av en beslutsgrupp bestående av berörd sektions ekonomiansvarig, kanslichef och en representant från styrelsen.
  • Beslutsgruppens ambition är att inom en vecka efter inkommen ansökan fatta beslut.
  • Ansökan är konfidentiell. Endast beslutsgruppen känner till ansökan och eventuell tilldelning.
  • I de fall beslutsgruppen behöver ytterligare information utöver den i ansökan, kan anställd personal och tränare vara en resurs.


Ansökningsformuläret hittar ni i topmenyn eller så kommer ni till det genom att KLICKA HÄR. 

Nyheter från våra lag
FB Flickor 05, 12/11 14:46 
Fotbollssektionen, 07/11 15:35 
FB Flickor 07, 06/11 17:28 
FB Flickor 04, 05/11 08:50