SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 11

Snart dags för fotbollssäsongen 2021
2021-04-01 15:54

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg och tisdagen den 13 april börjar vi så smått träna inomhus på Grubbeskolan. Inomhusskor, benskydd och vattenflaska rekommenderas. Ni ser träningstiderna under "Kalender" som gäller åtminstone april ut. Vår ambition sedan är att kliva ut på Grubbevallen någon gång i början av maj. Träningstiderna ute får vi återkomma kring då dessa ännu inte är spikade för föreningen. 

 

Vi påminner om att föräldrar fortfarande inte får beträda Grubbeskolan under våra träningar, och att våra barn stannar hemma vid minsta symtom. Koden in i Grubbehallen kommer fortsatt vara 2011. 


Upptaktsträff föräldrar

Tisdagen den 20 april med start 18.10 (under barnens träning) kör vi också en upptaktsträff digitalt för er föräldrar, där vi går igenom säsongen som kommer och svarar på era frågor. Mer om denna och länk till mötet hitter ni även det under "Kalender".

 

Njut nu av en riktigt härlig påskhelg - vi ses!

 

Ledarna

Träningsmatcher och föräldramöte
2020-05-07 08:47
Lördagen den 16 maj från klockan 11.00 har vi bjudits in av Umedalens IF till att spela 2 x 2 träningsmatcher - skoj! Vi har lagt upp detta i kalendern och en kallelse kommer inom kort att skickas ut om ert barn har möjlighet att delta denna dag. Vi kommer därefter dela upp barnen i två lag likt tidigare år och matchtröjor delas ut på plats. Glöm inte vattenflaska, handskar (krav) och varma kläder. Föräldrarna är likt tidigare inte tillåtna inne på arenan. Enbart spelare och ledare gäller.

Ett föräldramöte är också planerat till onsdagen den 27 maj klockan 18.05 (under barnens träning). Vi samlas på grönytan bakom kiosken (utanför Grubbevallens område). Ni hittar agenda och mer information under "Kalender".

Från gårdagens diskussioner med närvarande föräldrar samt den fråga vi ställt digitalt kommer vi ledare inom kort ta beslut om matchspel i och mot Dorotea. Vi kommer även kontakta Dorotea för att lyssna av deras tankar kring resandet och matcherna som är planerade. Summerar vi just nu, är det blandade känslor vilket är fullt förståeligt och något vi på alla sätt tar på fullaste allvar.

UPPDATERAT (2020-05-07 kl. 11.20):
Dorotea IF har valt att dra sig ur vårens seriespel. Matcherna är således borttagna ur kalendern.

Vi ses!
Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 29/03 13:52 
Sandåkerns Sportklubb, 24/03 10:19 
Sandåkerns Sportklubb, 05/03 14:41 
Sandåkerns Sportklubb, 03/03 13:37 
Sandåkerns Sportklubb, 03/03 11:22 
 
I samarbete med