Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Kamerastativ + mikrofon finns att låna
2020-06-06 12:33
Nu finns det kamerastativ & mikrofon-kit att låna i det inre förrådet på Grubbevallen. Detta för att alla lag på ett enkelt sätt ska kunna livesända sina matcher. 

En instruktion om hur du använder utrustningen ser du i videoklippet och instruktioner för livesändning i appen hittar du här
Skulle det "bara" finnas stativ och inget mikrofon-kit att låna, går det också väldigt bra att filma med. Ljudet blir bara inte riktigt lika bra. 

Se till att återställ grejerna i rätt lådor och på samma plats i förrådet.
Powerbanks finns att låna från kiosken, se till att sätta tillbaka dem på laddning när de använts, så fler kan filma. 

OBS! Egen mobil och laddkabel tar du med själv. 

PS. Det finns även rep och måttband för att enklare markera planerna inför match i samma förråd. Håll ordning i förrådet och på grejerna, så får vi en härlig fotbollssäsong tillsammans!
Grubbevallen, grovstäd omklädning - kiosken
2020-05-27 13:37
Med start idag kommer det att utföras en grovstädning i  båda omklädningsrummen vid Grubbevallen. Arbetet pågår till fredag eftermiddag och bland annat kommer de mindre fräscha duschutrymmena få sig en ordentlig genomgång. 

Under denna tid kommer vi inte in i omklädningsrummen och dess toaletter. Handikapptoaletten påverkas inte och kan användas som vanligt.
Möjlighet till handtvätt finns även i kiosken. I kiosken har vi även handdesinfektion framställt.  

För kännedom kommer kommunen under sommaren att göra ytterligare insatser i omklädningsrummen, bl a. kommer de att målas om invändigt. I samråd med Umeå Kommun kan det bli aktuellt med ytterligare förbättringar i och runt anläggningen i närtid för att göra anläggningen mer gästvänlig!

Internt har SSK-ambassadörsgruppen Levande Grubbevallen röjt ordentligt i kiosken nu då den inte kan användas för kioskförsäljning under våren. Grymt jobbat! Städat, sorterat, inventerat och plan för inventarie-inköp gjort. När det är fritt fram för publik och kioskförsäljning kommer en uppgraderad kiosk att vara redo för användning igen och vi återkommer med arbetsordning/plan för Levande Grubbevallen när det blir aktuellt!  


Information till alla ledare, föräldrar och aktiva inom fotbollssektionen
2020-05-06 16:43
Vi tillsammans är vår förening!

Fotbollssäsongen är äntligen igång på allvar och matcherna väntar för de flesta runt hörnet. Det är helt fantastiskt med alla barn och ungdomar som nu intar Grubbevallen på allvar – även i dessa utmanande tider.

Visste ni förresten att det redan spelades fotboll i föreningen för över 80 år sedan. Och 1969 blev det vinst i dåvarande division II, med en efterföljande kvalförlust till Allsvenskan. En rekordpublik på 7577 personer fick se SSK förlora hemma mot Hammarby med 1 - 2.

Med en otroligt fin historia fortsätter vi nu bygga föreningen - tillsammans.

Sedan några år tillbaka har fotbollssektionen i mångt och mycket drivits på av engagerade föräldrar och ledare tillsammans med föreningens styrelse. Underbart engagemang som betyder otroligt mycket för föreningen. Men. En förening som växer behöver också en tydlig organisation som utvecklar och stöttar. Vi har nu påbörjat uppbyggnaden av fotbollssektionen där föreningsstämman tidigare i mars valde in Mikael Garpebring, Erland Andersson och David Persson som representanter. Vi vill dock bli fler! Vill du tillsammans med oss fungera som en länk mellan föreningens lag och styrelsen? Vill du hjälpa oss utveckla möjligheterna för våra barn och ungdomar? Hör av er till någon av nedanstående eller till Alexander på kansliet. Vi tillsammans är vår förening!

Vårt största fokus i dagsläget är att fortsätta på den fina resa som påbörjats. Utveckla Grubbevallen till den självklara mötesplatsen och skapa de absolut bästa förutsättningarna för ett livslångt idrottande i föreningen.

Vi ses på Grubbevallen!

Mikael Garpebring, flickor
Erland Andersson
, dam och ungdom
Sofia Johansson, pojkar
David Persson, herr och ungdom


Organisation fotbollssektionen:
Fotbollssektionen mål är att bestå av minst fem personer, gärna fler. Detta med extra ansvar inom de olika åldersgrupperna senior, ungdom och barn, men även inom ekonomi. Fotbollssektionen bidrar också med en representant i föreningens styrelse.

Under fotbollssäsongen träffas vi cirka 1 gång i månaden, där vi löpande publicerar senaste nytt på föreningens hemsida. Under ”Lag – Fotboll”, ”Fotbollsektionen” och "Kontakt" hittar ni kontaktuppgifter till fotbollssektionens representanter.
Håll igång bolltrollandet i Påsk!
2020-04-09 19:08
Bli utmanad i Min Fotboll! Utmaningen är ett digitalt sätt att hålla igång bolltrollandet på hemmaplan. Kan du lägga upp bollen på huvudet likt John Guidetti? Kolla in Carolin Segers hälsing, anta John Guidettis, och andra utmaningar, och ladda upp ditt filmklipp i Min Fotboll - visa upp för oss och för dina kompisar. 
Svenska Fotbollförbundet lanserar nu Min Fotboll - Utmaningen, en ny funktion för att uppmuntra till spontan, rolig och utvecklande träning. Det innebär att de i appen Min Fotboll skickar digitala och anpassade utmaningar för olika åldrar, till alla fotbollsspelare och fotbollsintresserade runt om i landet. Utmaningarna skapas av såväl landslagsspelare som förbundskaptener, tränare, barn- och ungdomsspelare. 

Läs mer på Svenska Fotbollförbundets hemsida nedan. Kom ihåg att ladda hem appen! Utmana dig själv - och andra!

Intersport
Beställ SSK-kläder i webshopen och bli Club-medlem på Intersport!
2020-03-26 08:46, Intersport
I takt med att fotbollssäsongen börjar närma sig så har vi tidigare år bjudit in till gemensamma klädutprovningar där alla våra lag och medlemmar har kunnat prova storlekar och beställa SSK-kläder lagom till säsongsstart. 

Vi kommer inte att hålla någon gemensam klädutprovning denna vår iom situationen med coronaviruset.

Men ni kan vara lugna, Intersport har utvecklat sin webshop vilket gör att det är väldigt enkelt att beställa SSK-kläder med grundtryck (SSK-logo, namn, initialer) för uthämtning i butiken på Mariedal. Leverans till butik ligger dessutom på låga 4-6 dagar färdigtryckt!

För att kunna beställa i webshopen behöver man vara inloggad som Club-medlem på Intersport. 

Ni kommer till webshopen genom att klicka på annonsen på alla lagsidor eller via denna länk: https://team.intersport.se/sandakern-sk

För att bli Club-medlem på Intersport kan ni registrera er via denna länk och samtidigt stötta föreningen vid alla era köp på Intersport (er personliga Intersport-bonus påverkas inte!). 

https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=sandakern-sk


Denna vecka tom söndag den 29 mars är det föreningsdagar på Intersport med 25% rabatt på större delar av sortimentet. (Ej på cykel, presentkort, elektronik,  föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror) Gäller både i butik och på webben. uppge rabattkoden FORENING25 vid beställningar på intersport.se


För att prova ut storlekar på SSK-kläder kan ni antingen göra det direkt i butiken på Mariedal eller så kan ert lag låna hem provstegar från butiken för utprovning i samband med träning. 

Om ni har lagsponsorer som ska tryckas görs detta lokalt efter att alla kläder har kommit till butiken.  


För ytterligare information, ta kontakt direkt med Johan eller Mattias på Teamsavdelningen på Intersport Mariedal. 

team.umea@intersport.se 

090-706355

Nyheter från våra lag
FB Pojkar 10, 14/08 11:41 
FB Pojkar 10, 10/08 10:53 
FB Flickor 07, 09/08 18:07 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 14/08 14:29 
Sandåkerns Sportklubb, 03/07 13:20 
Sandåkerns Sportklubb, 12/06 16:18 
Sandåkerns Sportklubb, 03/06 13:45 
Sandåkerns Sportklubb, 19/05 10:14 
Sandåkerns Sportklubb, 04/05 11:43 
 
I samarbete med