SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Kamerastativ + mikrofon finns att låna
2020-06-06 12:33
Nu finns det kamerastativ & mikrofon-kit att låna i det inre förrådet på Grubbevallen. Detta för att alla lag på ett enkelt sätt ska kunna livesända sina matcher. 

En instruktion om hur du använder utrustningen ser du i videoklippet och instruktioner för livesändning i appen hittar du här
Skulle det "bara" finnas stativ och inget mikrofon-kit att låna, går det också väldigt bra att filma med. Ljudet blir bara inte riktigt lika bra. 

Se till att återställ grejerna i rätt lådor och på samma plats i förrådet.
Powerbanks finns att låna från kiosken, se till att sätta tillbaka dem på laddning när de använts, så fler kan filma. 

OBS! Egen mobil och laddkabel tar du med själv. 

PS. Det finns även rep och måttband för att enklare markera planerna inför match i samma förråd. Håll ordning i förrådet och på grejerna, så får vi en härlig fotbollssäsong tillsammans!
Grubbevallen, grovstäd omklädning - kiosken
2020-05-27 13:37
Med start idag kommer det att utföras en grovstädning i  båda omklädningsrummen vid Grubbevallen. Arbetet pågår till fredag eftermiddag och bland annat kommer de mindre fräscha duschutrymmena få sig en ordentlig genomgång. 

Under denna tid kommer vi inte in i omklädningsrummen och dess toaletter. Handikapptoaletten påverkas inte och kan användas som vanligt.
Möjlighet till handtvätt finns även i kiosken. I kiosken har vi även handdesinfektion framställt.  

För kännedom kommer kommunen under sommaren att göra ytterligare insatser i omklädningsrummen, bl a. kommer de att målas om invändigt. I samråd med Umeå Kommun kan det bli aktuellt med ytterligare förbättringar i och runt anläggningen i närtid för att göra anläggningen mer gästvänlig!

Internt har SSK-ambassadörsgruppen Levande Grubbevallen röjt ordentligt i kiosken nu då den inte kan användas för kioskförsäljning under våren. Grymt jobbat! Städat, sorterat, inventerat och plan för inventarie-inköp gjort. När det är fritt fram för publik och kioskförsäljning kommer en uppgraderad kiosk att vara redo för användning igen och vi återkommer med arbetsordning/plan för Levande Grubbevallen när det blir aktuellt!  


Håll igång bolltrollandet i Påsk!
2020-04-09 19:08
Bli utmanad i Min Fotboll! Utmaningen är ett digitalt sätt att hålla igång bolltrollandet på hemmaplan. Kan du lägga upp bollen på huvudet likt John Guidetti? Kolla in Carolin Segers hälsing, anta John Guidettis, och andra utmaningar, och ladda upp ditt filmklipp i Min Fotboll - visa upp för oss och för dina kompisar. 
Svenska Fotbollförbundet lanserar nu Min Fotboll - Utmaningen, en ny funktion för att uppmuntra till spontan, rolig och utvecklande träning. Det innebär att de i appen Min Fotboll skickar digitala och anpassade utmaningar för olika åldrar, till alla fotbollsspelare och fotbollsintresserade runt om i landet. Utmaningarna skapas av såväl landslagsspelare som förbundskaptener, tränare, barn- och ungdomsspelare. 

Läs mer på Svenska Fotbollförbundets hemsida nedan. Kom ihåg att ladda hem appen! Utmana dig själv - och andra!

Intersport
Beställ SSK-kläder i webshopen och bli Club-medlem på Intersport!
2020-03-26 08:46, Intersport
I takt med att fotbollssäsongen börjar närma sig så har vi tidigare år bjudit in till gemensamma klädutprovningar där alla våra lag och medlemmar har kunnat prova storlekar och beställa SSK-kläder lagom till säsongsstart. 

Vi kommer inte att hålla någon gemensam klädutprovning denna vår iom situationen med coronaviruset.

Men ni kan vara lugna, Intersport har utvecklat sin webshop vilket gör att det är väldigt enkelt att beställa SSK-kläder med grundtryck (SSK-logo, namn, initialer) för uthämtning i butiken på Mariedal. Leverans till butik ligger dessutom på låga 4-6 dagar färdigtryckt!

För att kunna beställa i webshopen behöver man vara inloggad som Club-medlem på Intersport. 

Ni kommer till webshopen genom att klicka på annonsen på alla lagsidor eller via denna länk: https://team.intersport.se/sandakern-sk

För att bli Club-medlem på Intersport kan ni registrera er via denna länk och samtidigt stötta föreningen vid alla era köp på Intersport (er personliga Intersport-bonus påverkas inte!). 

https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=sandakern-sk


Denna vecka tom söndag den 29 mars är det föreningsdagar på Intersport med 25% rabatt på större delar av sortimentet. (Ej på cykel, presentkort, elektronik,  föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror) Gäller både i butik och på webben. uppge rabattkoden FORENING25 vid beställningar på intersport.se


För att prova ut storlekar på SSK-kläder kan ni antingen göra det direkt i butiken på Mariedal eller så kan ert lag låna hem provstegar från butiken för utprovning i samband med träning. 

Om ni har lagsponsorer som ska tryckas görs detta lokalt efter att alla kläder har kommit till butiken.  


För ytterligare information, ta kontakt direkt med Johan eller Mattias på Teamsavdelningen på Intersport Mariedal. 

team.umea@intersport.se 

090-706355

OBS INSTÄLLT!! Inbjudan Fotbollshelg SSK 16-17 i samarbete med NF Academy
2020-03-03 11:03

OBS! INSTÄLLT!


MED ANLEDNING AV PÅGÅENDE SITUATION MED CORONAVIRUSET HAR VI I SAMRÅD MED VÅRA PORTUGISISKA SAMARBETSPARTNERS BESLUTAT ATT STÄLLA IN VÅRENS INPLANERADE FOTBOLLSLÄGER. 


I DAGSLÄGET ÄR DET INTE KLART OM VI KOMMER ATT KUNNA BJUDA IN TILL ETT LIKNANDE LÄGER UNDER HÖSTEN.  Vi är glada att kunna meddela en fortsättning på det uppskattade samarbetet med NF Academy och arrangemanget med en fotbollshelg på Grubbevallen! Under 2020 har vi bokat in ett läger under maj månad.

 

Helgen 16-17 maj erbjuder vi alla våra fotbollsintresserade tjejer i lagen F09-06 och killar i lagen P09-P05 en fantastisk möjlighet att på hemmaplan bli tränad av erfarna portugisiska spelarutvecklare som har bakgrund i de världsberömda akademierna SL Benfica och Sporting CP.

 

Under denna härliga fotbollshelg får ni massor av tips som kommer utveckla era fotbollskunskaper vidare.

 

Träningspassen för utespelarna kommer att genomföras under helgen den 16-17 maj 2020. Det blir totalt 4 st pass á 75 min på Grubbevallen med hög intensitet, mycket boll och med inlärning och utveckling i fokus, lunch ingår bägge dagarna i priset.

Målvakterna kommer att delas in i två grupper (äldre/yngre) där man deltar 1 dag mellan kl 09-16, lunch och fika ingår. Äldre målvakter kör lördag och yngre målvakter kör söndag. Exakt fördelning i grupperna sker efter att anmälan stängt.

Öppet för killar/tjejer födda 2003-2009.

 

Kostnad:

1400 kr/utespelare SSK-medlem (förtur tom 22/3)

700 kr målvakter SSK-medlem (förtur tom 22/3)

 

1600 kr/utespelare icke SSK-medlem (aktiv fotbollsspelare) (anmälan öppnas 23/3 om platser finns kvar)

800 kr/målvakter icke SSK-medlem (aktiv fotbollsspelare) (anmälan öppnas 23/3 om platser finns kvar)

 

Anmälan görs via anmälningsformuläret senast fredag den 27 mars.

 

Då lunch ingår, vänligen uppge om ni är i behov av någon form av specialkost eller har matallergier. 

 

Ni kommer till anmälan genom att KLICKA HÄR eller gå via top-menyvalet Anmälan till Fotbollshelg - NF Academy 16-17 maj. 

 

OBS! Begränsat med platser i de planerade grupperna, först till kvarn gäller! Se anmälningsstatus i anmälningsformuläret. 

Kölista kommer upprättas om det blir fullt i grupper. Maila in namn + födelsedatum till kansli@ssk.ac för att ställa er i kö. 

 

Har ni frågor om fotbollshelgen kan ni kontakta Thomas Ekroth på 070-3556177 eller Alexander på kansliet.

 

NF Academy jobbar utifrån följande träningsfilosofi:

Vi jobbar efter mottot « to teach the game by playing it «. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

 

 

Tränare

 

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för bland annat akademilag i Sporting Portugal och Manchester United Soccer School och han är nu sportslig ledare i NF Academy. För genomförandet av NF Weekend Camp använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som under helgen assisteras av ledare från Sandåkerns SK.

 

João Santos, ägare och ledare för Portugals ledande målvaktsakademi. Bla utbildad i UEFA B tränarutbildning och arbetar med flertalet målvakter över hela Portugal och håller i både teoretiska samt praktiska utbildningar utvecklade av honom själv.

Under helgen assisteras han av Jari Kinnunen, meriterad målvaktsinstruktör i flertalet Umeåföreningar samt på NIU i Umeå.

Nyheter från våra lag
FB Flickor 07, 22/02 16:24 
FB Damjun, 21/02 17:32 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 29/01 15:05 
Sandåkerns Sportklubb, 12/12 17:03 
Sandåkerns Sportklubb, 27/11 08:10 
Sandåkerns Sportklubb, 12/11 15:06 
 
I samarbete med