Julfika för ledare 28/12
2017-12-19 15:08
Vi bjuder in dig som är ledare för barn och ungdomar inom Sandåkers SK, Umedalens IF och IBK Dalen till julfika i samband med SSL matchen IBK Dalen - IBF Örebro, på torsdag den 28 december. 

Uppe i VIP:en på arenan kommer det finnas julfika och möjlighet att träffa och prata med vår gemensamma Barn- & Ungdomsutvecklare. 
Matchstart kl 18:30, droppa in före eller under matchen! 

Anmälan sker i förväg till ungdom@vastpastan.se
Skyddsnätet på Grubbvallen höjs nästa vecka!
2017-08-24 15:15
Vi har precis fått meddelande av Umeå kommun att arbetet med att höja skyddsnätet på Grubbevallen mot de boende västerut kommer att påbörjas nu på måndag den 28/8 till veckan

Under den tid arbetet pågår kommer det att vara begränsningar/störningar på den sidan planen då ett område längs med kortsidan behöver stängas av (gissningsvis från straffområdsgränsen). Exakt inverkan eller storlek på ytan som inte kommer kunna nyttjas under arbetstiden vet vi inte just nu men jobbar för att få besked/klarhet så snart som möjligt.  

Inga träningstider ska påverkas så mycket att de behöver ställas in. Lagen som tränar samtidigt delar in den planyta som finns tillgänglig genom att mittlinjen förskjuts med samma yta som är avstängd. 11-mannamatcher och 9-mannamatcher kommer inte kunna att spelas under arbetstiden. 

Exakt hur många dagar nästa vecka de kommer att arbeta på planen innan det förhöjda nätet är på plats har vi inte fått besked om. Det är dock sagt att arbetet ska vara utfört innan helgen så att inplanerade helgmatcher kan spelas enligt gällande schema.

Uppdaterad föreningsdomarlista 2017!
2017-05-17 12:30
Vi har nu uppdaterat föreningens domarlista med egna föreningsdomare. Vi hade en utbildning förra veckan med tjejer och killar födda 2003 som är sugna och redo att börja döma matcher redan i år!

 

Alla namn på fjolårets lista har meddelats att de ska kontakta kansliet om de ej önskar döma matcher i år. Utifrån detta är det uppdaterat så förhoppningsvis så vill alla domare på listan döma matcher i år! Från föreningens sida ser vi gärna att de lag som spelar 5-manna försöker boka in domare som är utbildade i år, dvs de som är födda 2003!

 

Listan finns i vänstermenyn i mappen Dokument på Fotbollssektionens sida eller genom att klicka HÄR!

 

Sandåkerns SK följer VFF:s riktlinjer för domararvodet vilket är följande 2017:

 

5-manna = 130 kr

7-manna = 200 kr

9-manna = 250 kr

11-manna = 330 kr

 

Om två domare önskar döma en match tillsammans gäller följande arvoden/domare i Div:3-10

5-manna = 100 kr

7-manna = 130 kr

9-manna = 160 kr

11-manna = 200 kr

 

Domarkvitton finns i samma dokumentmapp för nedladdning/utskrift, på VFF:s hemsida eller genom att klicka HÄR!


OBS! Kvitto ska alltid användas och alla uppgifter (domarens och matchens/lagets) ska vara ifyllda innan inlämning till kansliet! Alla kvitton måste lämnas in till kansliet, oavsett om domaren betalats kontant/swish eller ska betalas via konto. Föreningen skickar in kontrolluppgifter till skatteverket för alla domararvoden!

Domarna ska vara informerade att de själva tar med sig kvitto till match för att få betalt men ha gärna lite extra kopior i laget som kan användas om domarna inte har med sig kvitto själva. 

 

Betalas domaren kontant/swish ska det märkas tydligt att domaren fått pengar genom att de skriver under kvittot. Efter det lämnas det in till kansliet. Om domaren önskar få betalning via konto, lämna in domarkvittot fullständigt ifyllt till kansliet så betalar vi ut det veckan efter matchen. 

Fotbollssektionen står för alla domarkostnader så om någon ledare förskotterar arvodet återfås pengar genoma att lämna in kvittot fullständigt ifyllt till kansliet. Detsamma gäller om domarna betalas via fikakassan, laget återfår pengarna till lagkassan mot att kvittot lämnas in till kansliet fullständigt ifyllt.
Märk tydligt vilket av ovan som är gjort på kvittot. 
Fixarkväll Grubbevallen 18/5!
2017-05-13 11:23

Nu på torsdag har vi en fixarkväll på Grubbevallen där vi går igenom våra gemensamma förråd, kiosken, inventerar allt som finns runt fotbollsplanen etc.  

 

När: Torsdag den 18/5 kl 18:00

Var: Grubbevallen

 

1 person från varje lag ska finnas representerade!

För att kunna fixa/laga i vårt gemensamma förråd ska alla skåp kunna öppnas, er representant behöver således koden eller nyckeln till det hänglås varje lag har på sitt skåp!

 

Eventuella verktyg och annat som hjälp kommer att lånas från kansliet.

 

När vi är färdiga ska vi ha upprättat en önskemålslista kring åtgärder vi önskar kommunen åtgärdar. (Laga hjul till målen, laga nät etc)

Alla våra lag med flickor och pojkar 09 som det yngsta ska ha getts ett skåp inne i förrådet.

Kiosken är väl genomarbetad inför kommande fotbollssäsong.

 

Mer information ger på plats av ansvarig från fotbollssektionen. 

Nordic Top 12 hela helgen!
2017-05-05 16:04

Nordic Top 12 hela helgen 6-7 maj på Grubbevallen!

I helgen arrangerar Sandåkerns SK F02 och Sandåkerns SK P03 försäsongsturneringen Nordic Top 12 på Grubbevallen i Umeå!

Vi har bjudit in totalt 10 ungdomslag från Luleå, Skellefteå, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik som ska mäta sina krafter mot varandra! Morön BK Alviks IK BK Örnen Sollefteå GIF FF Alnö IF Clemensnäs IF Hägglunds Iofk

Schemat är fullspäckat med matcher från tidig morgon på lördag till sen kväll på söndag. All action sker på Grubbevallens konstgräsplan där det finns mat-, och fikaförsäljning samt lotterier med fina priser.

Om ni inte har möjlighet att följa matcherna på plats så liverapporteras alla matcher via www.sportswik.se 
 Där hittar ni även aktuellt spelschema!

Missa inte slaget om Västerbotten mellan Sandåkerns SK F02 - Morön BK F02 kl 16:30 på lördag där inte mindre än 8 distriktslagtjejer i Västerbottens F02 finns på planen, 4 tjejer från respektive förening!

I samarbete med ICA Kvantum Kronoparken Umeå Källströms El & Entreprenad Norrleden Ullas kondis Västerslätt Marktjänst i Vänsterbotten Länsförsäkringar Västerbotten Sportswik Martin&servera Umeå PrivabStadium adidas

Varmt välkomna!

Nyheter från våra lag
FB Flickor 04, 13/02 22:30 
FB Flickor 17 (01), 13/02 16:57 
FB Pojkar 04, 08/02 14:00 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 13/02 14:45 
Sandåkerns Sportklubb, 02/02 13:45 
Sandåkerns Sportklubb, 23/01 15:29 
Sandåkerns Sportklubb, 16/01 19:27 
Sandåkerns Sportklubb, 19/12 15:09