SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 16

Försäljningsdags för SSK P16
2024-05-12 19:16

Hej alla föräldrar i P16, 

 
Nu drar vi igång imorgon måndag 13/5 med första försäljningen för fotbollen i SSK P16. Vi kommer att sälja toalett- och hushållspapper från Miljökassen. Mer information om vad vi säljer finner ni https://www.sandakernssk.se/dokument/?ID=494603 under "Säljuppdrag". Dessa kan ni med fördel skriva ut och ha med er i samband med försäljning. 
 
Säljperioden börjar 13/5 och pågår till och med den 3/6 - dvs. vi har tre veckor på oss! 
 
När säljperioden är slut antecknar ni det totala antalet sålda balar med toalettpapper och det totala antalet balar med hushållspapper per spelare i det dokument som länkas här: Försäljning P16 Toalett-/hushållspapper - Google Kalkylark. Målet är att varje spelare säljer 10 stycken balar totalt och det kan fördelas fritt mellan hushålls- och toapapper.
 
När säljperioden är avslutad och beställning är lagd återkommer vi med instruktion om hur varje spelare ska betala. Det kommer ske genom swish till lagets swishnummer. 
 
Vid frågor, ta kontakt med någon i föräldragruppen! 
 
Isabelle Chorell - isabellechorell@gmail.com
Anneli Söderberg - annsod11@edu.umea.se 
Martin Grabbe - martingrabbe80@gmail.com
 
Med vänliga hälsningar,
Föräldragruppen P16

Nyhetsarkiv
2024-05-02 09:52
 
I samarbete med