SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Flickor 2014

Futsal!
2023-09-12 16:24

Hej alla

 

Som sagt tidigare så drar vi i gång futsalträningar en gång i veckan för dom som är sugna. Vi håller till i Grubbehallen på måndagar mellan 16-17. Vi kommer ha en till två ledare varje gång och det blir nån/några övningar och sedan mycket matchspel. 

 

Eventuellt till våren blir det kanske nån träningsmatch eller två men syfte i förstahand är bara att erbjuda möjligheten att få träna/spela lite fotboll under vintersäsongen. 

 

Kansliet har meddelat i dag att det kommer kosta 500kr att spela Futsal en säsong. Så Futsalen räknas som en egen avdelning och ingår inte i fotbollens ekonomi, lagkassa, avgifter etc. Frågor kring detta tas med kansliet. 

 

Angående utrustning så behövs det inga speciella futsalskor. Vanliga innebandyskor fungerar till båda sporterna så klart! Benskydd har man även på futsal så kom i håg det!

 

Vi förväntar oss inte att alla kommer spela futsal. Detta är endast ett erbjudandet vi tänkte kunne vara bra och som några tjeier har efterfrågat. När ni får kallelse till futsal och ni inte vill spela så tacka nej i kallelsen och skriv en kommentar så tar vi bort Er från listan. Vill man prova på en gång eller två så får man så klart göra det! Svårt att veta om man tycker om futsal utan att ha provat det!

 

Vid frågor så finns det ypperligt tillfälle att prata med alla oss ledare på Sävarcupen 16/9!

 

Mvh Lars och övriga ledare


Nyhetsarkiv
Sävarcupen2023-09-13 20:41
Futsal!2023-09-12 16:24
Facebook-grupp2022-04-20 14:16
 
I samarbete med