SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
För ett livslångt idrottande - grundad 1932

Att vara SSK-ambassadör

Vi som förening vill skapa ett större engagemang hos alla lag i både innebandy och fotboll och har därför tagit beslut om att varje lag ska utse en s.k. SSK-ambassadör, gärna en föräldrarepresentant från laget (dvs inte lagledare eller tränare). 

 
Uppgiften som ambassadör är att fungera som en länk mellan laget och övriga i föreningen och därmed se till att ditt lags spelare och föräldrar blir delaktiga i de gemensamma aktiviteter och uppgifter som vi tillsammans planerar att genomföra, samt kunna framföra synpunkter eller förslag från laget till övriga delar av föreningen. Det innebär alltså inte att det i varje fall är ambassadörens uppgift att "göra jobbet". 
 
Tanken är att samlas en gång per termin och vid det tillfället bestämma vilka aktiviteter/uppgifter vi ska jobba med det närmaste halvåret. Exempel på arrangerad aktivitet är SSK-dagen som genomfördes första gången den 7:e september 2019 där alla lag hade ett ansvarsområde. 
 
Alla våra lag ska bidra med 1 person till detta övergripande föreningsarbete. Ansvarig för SSK-ambassadörerna är föreningens ordförande.
 
I samarbete med