SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Att vara SSK-ambassadör

Vi som förening vill skapa ett större engagemang hos alla lag i både innebandy och fotboll och har därför tagit beslut om att varje lag ska utse en s.k. SSK-ambassadör, gärna en föräldrarepresentant från laget (dvs helst inte lagledare eller tränare). 


Uppgiften som ambassadör är att fungera som en länk mellan laget och övriga i föreningen och därmed se till att ditt lags spelare och föräldrar blir delaktiga i de gemensamma aktiviteter och uppgifter som vi tillsammans planerar att genomföra, samt kunna framföra synpunkter eller förslag från laget till övriga delar av föreningen. Det innebär alltså inte att det i varje fall är ambassadörens uppgift att "göra jobbet". 

Tanken är att samlas en gång per termin och vid det tillfället bestämma vilka aktiviteter/uppgifter vi ska jobba med det närmaste halvåret. Exempel på arrangerad aktivitet är SSK-dagen som genomfördes första gången den 7:e september 2019 där alla lag hade ett ansvarsområde. 

Alla våra lag ska bidra med 1 person till detta övergripande föreningsarbete. 

SSK-ambassadörer 2021
Damjun: Daniel Ekdahl (FB), Lena Forsgren (FB)
F06/07: ? (IB)
F06: ? (FB) 
F07: Alessandro Lami (FB)
F08: Linda Fahlén (FB)
F09: Jörgen Boman (IB/FB)
F10: Lars Mikaelsson (FB)
F11: Marit Ollila (FB) Theres Svensson (IB)
F12: Ida Folkesson (IB/FB)
F13: Ulrika Magnusson (IB/FB)
F14: ? (IB/FB)
Herr div 4: ? (FB)
Herrjun: ? (FB + IB)
P06: Roland Jonsson (IB)
P07: Lars Hansson (IB/FB)
P08: Elia Landberg (IB/FB)
P09: Heléne Andersson (IB/FB)
P10: Åsa Borgardt (FB)
P11: Emma Mjöbring (IB/FB)
P12: Maria Larsson (IB/FB)
P13: Laila Sjögren Byström (IB/FB)
P14: ? (IB/FB)
 
Fokusgrupper 2020 och 2021
Under 2020, 2021 och corona har en del av det tänkta arbetet och kontinuiteten med SSK-ambassadörer blivit skjutet på framtiden. Arbete har dock skett i Sociala medier-gruppen samt de båda Anläggninsgrupperna. 

 

Anläggning – Måla omklädningsrum och kiosken på Grubbevallen samt införskaffa rep som måttar 5v5 och 7v7 till fotbollsplanen.  

Grupp: F04, P07, P06, P11, F11 och David Persson (styrelse) 

 

Anläggning – Levande Grubbevallen, att hela fotbollssäsongen ha öppet kiosken under helgerna. Varje lag ansvarar för försäljning i kiosken 1-2 heldagar under säsongen. 

Grupp: F07, F08, P04, F10, Heléne Andersson (styrelse) och Johanna Vilhelmsson (styrelse) 

 

Sociala medier – Instagram, starta upp och använda Instagram som plattform för föreningen. 

Grupp: P09, P05, F09, Herr/Herrjun, Sara Johansson (styrelse). 

 

SSK-dagen – färdigställa utvärdering från föregående SSK-dag samt inleda planering för nästkommande år. 

Grupp: P08, P05, F06, P10, Evy Grad (styrelse) och Andreas Ågren(barn- och ungdomsutvecklare). 

 
Under 2015 har föreningen påbörjat ett arbete att utveckla föreningen och verksamhetsgrupperna under parollen "Vi tillsammans är vår förening". 
Syftet är att utveckla och förbättra arbetet i våra verksamheter fotboll och innebandy samt öka föreningsengagemanget och stärka klubbkänslan.


I november 2015 arrangerades en Kick-off för arbetet med arbetsgrupperna i föreningen och i sektionerna. Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna erbjöds det en utvecklingsdag på Häljegård där föreningsarbete varvades med sociala aktiviteter och avslutades med en middag. Vi var 15 SSK:are närvarande, representerande styrelsen, sektionerna och lag i sektionerna. Utifrån det arbete som gjorde på denna Kick-off går vi nu in i nästa skede med att få igång arbetet i varje arbetsgrupp för att tillsammans utveckla och förbättra föreningen. Ett led i detta utvecklingsarbete är att öka engagemanget från alla våra lag i både fotboll och innebandy. Av den anledningen ska varje lag finnas representerade med minst en person i dess idrotts arbetsgrupp.  

 
I samarbete med