Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 11

Alla matcher ställs in tillsvidare...
2020-11-10 20:38

Med anledning av nuvarande läge i samhället och de nya skärpta allmänna råden i Västerbottens län ställs alla matcher och sammandrag in med omedelbar verkan. 


Träningar får dock fortsätta bedrivas för de yngre lagen, under förutsättningar att de allmänna råden följs. 


Vi påminner om att föräldrar inte får beträda Grubbehallen under träningarna, utan väntar utanför. Vid minsta sjukdomssymtom stannar barnen hemma, viktigt att tvätta händerna och ombyte sker hemma.


Hör av er vid ev. frågor. 
LedarnaUtdrag från den informations Västerbottens Innebandyförbund idag publicerat:

Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Västerbotten, har i dag tisdag 10 november beslutat om skärpta allmänna råd i Västerbottens län.


Västerbottens Innebandyförbund har under dagen, och tidigare, fört en dialog med Svenska Innebandyförbundet och diskuterat kring vilka åtgärder som måste vidtas av Västerbottens Innebandyförbund och av våra föreningar.


Följande gäller från och med idag, 10 november, till och med 8 december:

• Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för D1, H2 samt H3 skjuts upp.

• Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 10 november - 8 december för herr/damutveckling, röd, blå och grön nivå ställs in.

• Matcher i senior DM skjuts upp.

• Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Seriespelet i Allsvenskan damer Norra, Herrar division 1 Norrland Norra, Juniorallsvenskan DJ 17 Grupp A, samt HJ18 Grupp A pausas. Läs mer om detta på SIBF:s hemsida: https://www.innebandy.se/inlagg/lista/information-om-svenska-innebandyforbundets-tavlingsverksamhet-i-forbundsserierna/

• Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

• Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.

• Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

• Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då 

spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

• Lag från Västerbotten avråds att delta på cuper samt träningsmatcher.


Ovan punkter är skrivna utifrån den information som finns i skrivande stund. Det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, och då kommuniceras det ut ny information.


Vi rekommenderar föreningar att planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än till den 8 december.


Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Nu gäller det att vara tydligare än någonsin mot våra utövare och se till att ta ett samhällsansvar för smittspridningen. Vi lever i en pandemi och det går under inga omständigheter att bortse från!

 
I samarbete med