Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 11

Uppstartsmöte innebandy Pojkar 2011
2018-09-13 17:10

Under hösten 2018 startar föreningen upp innebandygrupper för pojkar och flickor födda 2011. Flera barn födda 2011 har under sommaren varit aktiva i fotboll där vi haft en en gemensam flick- och pojkgrupp som tränat samma tid. Nu när innebandyn tar vid planerar vi fortsatt att träna samma tid men en tydligare indelning mellan grupperna så det blir en flickgrupp och en pojkgrupp.  

 

Tid & plats

Träningarna för dessa grupper kommer initialt att förläggas till gymnastikhallen på Umedalen, Musköten 1 på söndagar kl 10:00-11:00. Planen är att första pass blir söndag den 14 oktober.

 

Vi behöver många ledare!

Likt fotbollen behöver varje grupp ett antal ledare/tränare så att verksamheten kan genomföras på ett så bra sätt som möjligt, gärna 3-4 vuxna på planen varje pass, vilket gör att det är bra om vi är minst 5-6 ledare som finns kopplade till respektive grupp. Vi har sonderat terrängen av intresserade ledare och vi behöver framförallt fler ledare till flickgruppen. Eftersom det handlar mer om lek än om träning i den här åldern så är det viktigare med engagemang än att man själv är duktig på själva idrotten. Maila gärna kansliet vid intresse att vara ledare.

 

Informationsmöte för föräldrar


-      Måndag den 1/10

-      Kl 19.00 i Sandåkerns klubblokal på Lagmansgatan 37 B. Representanter från Sandåkerns SK informerar om föreningen och den kommande innebandyverksamheten. Föräldrar till både flickor och pojkar samlas till samma tid. 

 

Ingen anmälan krävs för detta möte. Anmälan av barnen till Flickor 11 och Pojkar 11 innebandy kan dock göras redan nu via föreningens hemsida. Klicka in på www.sandakernssk.se välj Flickor 11, Pojkar 11 i scrollistan längst upp på sidan via menyvalet Våra lag – innebandy.

 

Alla barn som varit aktiva med fotboll under sommaren skickas denna information samt är preliminärt inlagda i innebandygruppen. 


Kontakt

Alexander, SSK-kansli, 090-774148, kansli@ssk.ac

Andreas, Ungdomsutvecklare SSK/UIF/Dalen, 070-519 52 93, ungdom@vastpastan.se
 
I samarbete med