Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Sommarhälsning från fotbollssektionen
2020-06-17 08:57
Vi tillsammans är vår förening!

Även i tuffa tider där föräldrar, släkt och vänner lämnas utanför våra arenor fortsätter barnen att aktivera sig – och härligt är väl det! Tillsammans fyller vi Grubbevallen dagligen med lek, spel och skoj. Träningarna avlöser varandra och på helgerna är det mestadels matcher som upptar fotbollsplanerna runt om Umeå. Vi vill också passa på att tacka alla våra supportrar som följer de uppsatta föreskrifterna om att inte befinna sig inne på våra arenor. Tack!

Idrott handlar om gemenskap, skratt och lek, supportrar och allt det där andra runt om kring som tillsammans gör allt slit värt mödan. Ögonblicken där barnens leende säger allt och där svetten, kämpaglöden och det där svårförklarliga bara är värt tiden och energin.

Vi ska vara stolta över vår förening som vi tillsammans tar vidare på nya äventyr. Vägar som grundar sig i vår vision, verksamhetsidé och värdegrund. Vi tillsammans är vår förening.

Föreningen och fotbollssektionen jobbar vidare för att tillsammans skapa ännu bättre förutsättningar för vårt idrottande. Den röda tråden ska gå igenom alla våra lag, våra ledare, våra föräldrar och övriga supportrar. Vårt mål är att både bygga upp tydliga ledarforum men även att skapa förutsättningar för våra barn att vara med och påverka. Det ska handla om dialog, transparens och ansvar. Mer om detta arbete kommer under hösten...

Vi kan också glädja oss i att vår gemensamma kiosk, omklädningsrum och förrådsutrymmen är under uppfräschning. Nya skyltar är uppsatta, vårt gemensamma materialförråd är uppstädat, filmutrustning finns att låna för våra LIVE-sändningar, kiosken är redo, bänkar och bord är på gång. Och mer är på gång. Hör gärna av er med tips på hur vi kan skapa ännu bättre möjligheter för våra barn.

Förresten. Vill ni vara med på resan? Fotbollssektionen söker dig som vill vara med att utveckla föreningen, stötta och bidra till ett livslångt idrottande och med just dina egenskaper fortsätta bygga på historien om Sandåkerns SK. Förkunskaper: Vilja. Hör av er till någon av oss eller spring in på kansliet och prata med Alexander eller Kalle om detta kunde vara något.

Fotbollssektionen har planerade möten till hösten 1/9, 6/10, 3/11 och 8/12, klockan 18.15 på kansliet.

Glad sommar önskar fotbollen! Vi ses på Grubbevallen...
Sofia, Mikael, David och Erland

Nyhetsarkiv
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37
 
I samarbete med