Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Information till alla ledare, föräldrar och aktiva inom fotbollssektionen
2020-05-06 16:43
Vi tillsammans är vår förening!

Fotbollssäsongen är äntligen igång på allvar och matcherna väntar för de flesta runt hörnet. Det är helt fantastiskt med alla barn och ungdomar som nu intar Grubbevallen på allvar – även i dessa utmanande tider.

Visste ni förresten att det redan spelades fotboll i föreningen för över 80 år sedan. Och 1969 blev det vinst i dåvarande division II, med en efterföljande kvalförlust till Allsvenskan. En rekordpublik på 7577 personer fick se SSK förlora hemma mot Hammarby med 1 - 2.

Med en otroligt fin historia fortsätter vi nu bygga föreningen - tillsammans.

Sedan några år tillbaka har fotbollssektionen i mångt och mycket drivits på av engagerade föräldrar och ledare tillsammans med föreningens styrelse. Underbart engagemang som betyder otroligt mycket för föreningen. Men. En förening som växer behöver också en tydlig organisation som utvecklar och stöttar. Vi har nu påbörjat uppbyggnaden av fotbollssektionen där föreningsstämman tidigare i mars valde in Mikael Garpebring, Erland Andersson och David Persson som representanter. Vi vill dock bli fler! Vill du tillsammans med oss fungera som en länk mellan föreningens lag och styrelsen? Vill du hjälpa oss utveckla möjligheterna för våra barn och ungdomar? Hör av er till någon av nedanstående eller till Alexander på kansliet. Vi tillsammans är vår förening!

Vårt största fokus i dagsläget är att fortsätta på den fina resa som påbörjats. Utveckla Grubbevallen till den självklara mötesplatsen och skapa de absolut bästa förutsättningarna för ett livslångt idrottande i föreningen.

Vi ses på Grubbevallen!

Mikael Garpebring, flickor
Erland Andersson
, dam och ungdom
Sofia Johansson, pojkar
David Persson, herr och ungdom


Organisation fotbollssektionen:
Fotbollssektionen mål är att bestå av minst fem personer, gärna fler. Detta med extra ansvar inom de olika åldersgrupperna senior, ungdom och barn, men även inom ekonomi. Fotbollssektionen bidrar också med en representant i föreningens styrelse.

Under fotbollssäsongen träffas vi cirka 1 gång i månaden, där vi löpande publicerar senaste nytt på föreningens hemsida. Under ”Lag – Fotboll”, ”Fotbollsektionen” och "Kontakt" hittar ni kontaktuppgifter till fotbollssektionens representanter.

Nyhetsarkiv
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37
 
I samarbete med