Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Umeå - 1932

Presentation
Under 2015 har föreningen påbörjat ett arbete att utveckla föreningen och sektionerna under parollen "Vi tillsammans är vår förening". 
Syftet är att utveckla och förbättra arbetet i våra verksamheter fotboll och innebandy samt öka föreningsengagemanget och stärka klubbkänslan.


I november 2015 arrangerades en Kick-off för arbetet med arbetsgrupperna i föreningen och i sektionerna. Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna erbjöds det en utvecklingsdag på Häljegård där föreningsarbete varvades med sociala aktiviteter och avslutades med en middag. Vi var 15 SSK:are närvarande, representerande styrelsen, sektionerna och lag i sektionerna. Utifrån det arbete som gjorde på denna Kick-off går vi nu in i nästa skede med att få igång arbetet i varje arbetsgrupp för att tillsammans utveckla och förbättra föreningen. Ett led i detta utvecklingsarbete är att öka engagemanget från alla våra lag i både fotboll och innebandy. Av den anledningen ska varje lag finnas representerade med minst en person i dess idrotts arbetsgrupp.


Nedan hittar ni en presentation som beskriver det utvecklingsarbete som är påbörjat. 
Presentationen kan användas vid lagmöten för att ge samtliga lag och medlemmar en gemensam information.

Genom att klicka på pilarna i presentationen kan alla ta del av informationen. 
I samarbete med