SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 09

Info från Föräldramötet
2021-10-21 19:02

Tack för ett bra möte igår! Här kommer en sammanfattning av vad vi pratade om och länkar till dokumenten. 

 

Punkterna vi pratade om var:

 • Sandåkerns SK organisation & ekonomistruktur i föreningen
  • En ny ekonomistruktur för innebandyn, där vi i laget numera bara ansvar för de intäkter och utgifter som gäller cuper, eller andra saker vi själva bestämmer att vi ska göra. 
 • Info från föreningen
  • Råd och vård vid idrottsskador, Övergångspolicy, UPC-avtalet
 • Lagets Aktiviteter
  • Träningstider, ombytt och klar vid samlingstid,
  • Hur vi arbetar med Sandåkerns ledstjärnor och vårt klimat i laget 
  • Sportadmins medlemsapp, svara på kalllser, använd gärna samåkningsfunktionen
  • Matcher, 14-15 matcher under säsongen/spelare, se grundtanken här
  • Svara på matchkallelser senast onsdag, annars kommer vi kalla in någon ny.
  • Hemmamatcher - kräver insatser från föräldrar. 2 i sekretariat, 2 som delar på uppgifterna matchvärd/fika/filmare. Arbetsinstruktioner hittar ni här
  • Cuper, UFF redan genomförd :), vi siktar även på Paradiscupen i år och Storvretacupen (Uppsala) nästa säsong. 
 • Organisation
  • Vi är 5 tränare som delar på dessa uppgifter
  • Vi behöver sätta ihop en föräldragrupp som består av ekonomiansvarig + samordnare för div arbeten osv. Här har vi idag Mattias (ekonomi), Robert (kontakt brännbollsyran) och 1-2 vakanta platser. Hör av er till någon av oss ledare om du kan tänka dig ställa upp. Vi kommer även pin-pointa några som kanske inte haft några sådana uppdrag senaste tiden för att fråga vidare. 
 • Ekonomi
  • Vi har en solid kassa. Vi diskuterade om hur vi ska tänka framåt. Förslaget var att försöka gå +/- 0 de säsonger när vi inte ska dra iväg på en större cup, så att vi inte behöver göra så stora insatser ifall vi vill försöka ta oss till en större cup, till exempel Czech open i framtiden. 

Se powerpoint-bilderna här.

Uppstart innebandy igen
2021-01-23 12:02
Som de flesta säkert läst så får vi börja träna inne igen, med samma försiktighetsåtgärder som när vi tränade innan jul! Vi kommer att se till att vi inte blir för många på träningarna. Om vi är kring (eller drygt) 20 spelare tycker vi ledare att det känts okej och vi kan klara oss utan trängsel. Vi har möjlighet att låta spelare träna med P08 både på måndagar och torsdagar, vilket gör att alla ändå får möjlighet att träna 2 gånger/vecka. Första träningen på måndag kallar vi alla till, men det kan hända att vi flyttar över några spelare till P08-träningen (kl. 19-20) om det behövs pga antalet. Vi förstår om vissa tycker det känns osäkert att vi börjar träna inomhus igen och vill vara tydlig med att det är ni föräldrar som bestämmer om ni vill skicka barnen till träning eller inte. Vi vill oxå påminna om att försöka samåka så lite som möjligt, då det är viktigt att inte blanda fler vuxna i barnens "bubblor".
Sjuk eller krasslig = Stanna hemma! Ombyte & dusch sker hemma.
Påminn killarna hemma att försöka hålla avstånd. Lämna mobilen hemma eller i jackfickan, då den ofta gör att många samlas nära varandra.
Läs gärna mer här på Sandåkerns Corona-sida, speciellt under rubriken Hur gör vi i Sandåkern?
Information kring matcher
2020-10-24 16:54
Efter höstlovet är det hemmamatcher som gäller. Vi har därför gjort i ordning en instruktion för sekretariat, matchvärd och filmare som vi behöver till varje hemmamatch. Läs igenom instruktionen för att vara förberedd när det är er tur. Det är endel extra information som är bra att läsa på gällande Corona-restriktioner.
Vi hoppas vi har många som är peppade på funktionärsjobbet i år, då det blir det enda sättet att få se matcherna. 
Både på hemma och bortamatcher kommer det att fyllas i ett protokoll med alla funktionärer/ledare och skjutsande föräldrar som befinner sig i hallen. Där kommer vi för kännedom att behöva uppge era mobilnummer. Skulle man inte vilja detta får man inte komma in i hallen. 
Träningsinformation
2020-09-27 21:09
Tack för en härlig kickoff med killarna. Vilken spelglädje de bjöd på! Det här kommer bli en riktigt rolig säsong. Kul att så många kunde vara med :)

Vi pratade under kickoffen bland annat om att det gäller det att killarna har koll på sina grejer. Vi försöker lämna mer och mer ansvar till dem själva. På musköten kommer vi att få lämna av oss grejerna på läktaren (inga omklädningsrum är öppna). På Vildmanna kommer vi att ha omklädningsrum och försöker få passagen in och ut ur hallen så fort och smidigt som möjligt, så att träningstid inte går åt till detta. Inga föräldrar får vistas på läktaren eller i hallen pga Corona-restriktionerna. Vi vill även påminna att komma ihåg egen vattenflaska, glasögon, skor och klubba till varje träning. Uppvärmningen vi kör varje träning finns att se på YouTube https://youtu.be/H21n-8ItSOA

Vi fortsätter att jobba med hur vi vill ha det i laget, så att alla känner sig trygga med varandra och oss ledare och så att vi får en positiv stämning i laget. Vi hade bra diskussioner under kickoffen om hur vi vill uppfattas som grupp, båda av oss själva och av andra.

För de spelare som har anmält intresse av målvaktsrollen påminner vi om rekommendationen att köpa en suspensoar som finns med till träningarna (de börjar skjuta hårt nu). Vi vill för hygienens skull inte låna ut dem mellan varandra.
Övrig målvaktsutrustning finns att låna, men man får självklart ta med egen om man vill. Har man en hjälm hemma kan man gärna ta med sig den, så att vi slipper låna mellan varandra så mycket. Vi kommer precis som ifjol att lägga ut vilka som är på tur att stå i mål i kallelsen, så att man vet om det innan.
Är det någon som inte anmält målvaktsintresse ännu, men blir sugen under säsongen är det bara att säga till! 
Inför innebandysäsongen 20/21
2020-08-31 08:05

Här kommer en påminnelse att svara på enkäten: https://bit.ly/3b2Ukj4

Nu är det bara några veckor kvar av fotbollssäsongen och vi börjar se över träningar och matcher för innebandyn.
Då det råder speciella tider kommer det förmodligen att bli mycket skriftlig information framöver och vi hoppas alla verkligen läser igenom det vi skickar. Det är väldigt viktigt nu när vi inte kan ses på samma sätt som vanligt.

Här kommer lite information och några frågor som vi vill att alla spelare tillsammans med sina föräldrar svarar på, gärna under den här veckan (V. 35).

Våra ordinarie träningstider kommer den här säsongen att bli på måndagar kl. 18-19 på Musköten, samt onsdagar kl. 17-18 på Vildmannahallen. Dessutom kommer vi ibland att ha extraträningar tillsammans med P08 på fredagar kl. 16-17 på Musköten. Dessa träningar kan ibland vara målvaktsträningar eller spelträningar, eller önsketräningar av annat slag. Det får vi se under säsongen.

Vi kommer att starta träningarna måndagen den 28 september och förhoppningen är att lördagen innan, dvs 26/9 köra en uppstartsdag. Vi återkommer om vi lyckas få till det.

Det kommer säkerligen restriktioner kring omklädningsrum, samlingar, publik osv på grund av Corona, men det kommer närmare träningsstart.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandyverksamheten, 19/10 09:13 
Innebandyverksamheten, 02/02 11:49 
Innebandyverksamheten, 02/02 08:34 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 06/02 11:00 
Sandåkerns Sportklubb, 19/01 16:00 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
 
I samarbete med