Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nytt spelschema Umecupen
2019-04-02 16:37
Alla som har varit uppmärksamma i kallelsen/appen har sett att det ändrats lite tider och matcher. Några påverkas mer än andra från ursprungskallelsen. Detta beror alltså på att Umecupen ändrat spelschemat. Vi har ett SSK Vit med 14 spelare och ett SSK Röd med 14 spelare. 3 spelare "står över" varje match, men spelar då istället med P08 i vårt blandlag. På så sätt får alla spelare 4 matcher var. De spelare som INTE ska spela med P08 kan alltså strikt gå efter spelschemat för "sitt" lag, antingen vit eller röd. 

I kallelserna i appen, står nu rätt tider, men för att ingen ska missa lägger vi ut en bild även här. Gråmarkerade är tilltänkta som målvakter för just den matchen. 
Till cupen vill vi att alla tar med sig röd och vit matchtröja, vattenflaska, innebandyklubba så klart och ett gott humör! Vi tror och hoppas på en toppenhelg :)

//Tränarna

Utprovning/beställning föreningskläder
2019-03-06 12:02

Tisdag den 12/3 mellan kl 19:00-19:20 har P09 bokat en tid för att prova ut föreningskläder och lägga beställningar inför stundande fotbollssäsong (och innebandy så klart). 

Intersport kommer till kansliet med provstegar av de kläder vi nyligen uppdaterat i vår föreningsprofil. 


Eftersom det var 2 år sedan vi gjorde en beställning senast tänker vi att det är dags igen. Frivilligt som senast självklart. Kläderna bekostas av varje spelare, men får vi tag i ett gäng sponsorer kan vi självklart få ett bättre pris också.

Beställningen lägger vi så fort som möjligt efter detta tillfälle, så hinner kläderna förmodligen komma innan fotbollen startar. Har ni inte möjlighet att prova just den dagen så finns det alltid möjlighet att prova på Intersport Mariedal. 

 

Vi har önskat att få prova byxor, shorts, t-shirt och zip-tröja (Core i profilen). 


En beställningslista finns nu att fylla i. Så har ni inte möjlighet på tisdag, men vill vara med i beställningen. Se till att fylla i listan HÄR!


Föreningsprofilen hittar ni på https://team.intersport.se/team/sandakern-sk/

Sammandrag i Bygdeå
2019-02-22 09:39

Hej!

Inför helgens sammandrag i Bygdeå skickade vi i morse en extra kallelse till de två extraplatserna. Vi hade 3 spelare som svarade inom samma minut. Just nu är vi alltså 12 spelare + att Jonatan L också gärna ställer upp. Vill därför kolla om alla som anmält sig verkligen kommer. Eftersom den första kallelsen gick ut i oktober kan ju något ha ändrats :) 

Ändra i kallelsen idag om det är så att ni INTE kommer att kunna delta. Dessa är kallade: 


Adam

Alvin

Cyril

Filip R

Helmer

Ivan

Leon

Ludvig

Nils

Nino

Totte 

Viggo


Info från arrangören:

Bygdeå GIF hälsar gästande lag och domare välkomna till matchsammandrag för pojkar 09 B Umeå Lördagen den 23/2 från 11.00 och framåt. Vi kommer att spela i idrottshallen i Bygdeå, Martinsonhallen. (den ligger bakom skolan och kyrkan i byn, skyltning finns). Vi kommer att finnas på plats i hallen från ca 09.30. Varje lag kommer att få ett eget omklädningsrum på plats.

Det kommer att finnas kiosk med toast, varmkorv, kakor, frukt/godis samt dricka och kaffe till försäljning för den som är sugen. Betala gärna med Swish.

OBS! Ny lagindelning/tider sammandrag 3 februari!
2019-01-30 12:43
Hej,  
Eftersom vi blir några färre spelare än tidigare anmält så kör vi 3 lag istället för 4 lag på söndag där varje lag spelar 8 matcher var (blir inte så stor skillnad i speltid per spelare då vi nu är fler avbytare i varje lag). 

Respektive lag samlas 30 minuter före första matchen i Umeå Energi Arena väst. Ta med både röda och vita tröjor, röda shorts och strumpor, vattenflaska och ett glatt humör. 

Det finns fikaförsäljning på plats, Umeå City har meddelat att det kommer finnas toast och varmkorv, men inte något mer matigt. 

Hälsningar,
Ledarna
3 mot 3 sammandrag söndag 3 februari
2019-01-27 15:07
Hej!
Söndag 3/2 är det dax för ännu ett 3 mot 3-sammandrag. 
Här kommer lagindelningen. Alla som tackat ja till kallelsen är indelade i de 4 lagen nedan. Hör av er snarast ifall något förändrats. 

Lagen spelar enligt spelschemat på bilden (vi delar på de extramatcher vi fått mellan kl. 14:20-16:20). Alla spelar alltså 6 matcher. Matcherna är 1 x 12 minuter.

Respektive lag samlas 30 minuter före första matchen i Umeå Energi Arena väst. Ta med både röda och vita tröjor, röda shorts och strumpor, vattenflaska och ett glatt humör. 
Det finns fikaförsäljning på plats, Umeå City står för detta den här gången, så vi vet inte om det finns något matigt att äta. 

mvh
Ledarna


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 31/10 16:41 
Innebandysektionen, 19/12 15:04 
Innebandysektionen, 28/09 15:05 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 13/08 11:46 
Sandåkerns Sportklubb, 10/07 12:11 
Sandåkerns Sportklubb, 20/06 14:01 
Sandåkerns Sportklubb, 24/05 12:23 
Sandåkerns Sportklubb, 22/05 11:46 
Sandåkerns Sportklubb, 16/05 18:42