SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 11

Miljöträning och kallelser till match
2024-06-10 18:15

Med start nästa vecka drar vi igång med miljöträningen i föreningen. Detta innebär ett träningsutbyte med lagen ovan och under oss, i detta fall pojkar födda 2012 då vi saknar lag födda 2010.

 

måndagar 18.45-20.00 kommer vi erbjuda fyra (4) av våra spelare miljöträning med P2012. På fredagar sedan kommer vi erbjuda fyra (4) P2012 träning med oss. En intresseanmälan kommer gå ut under kvällen där ni väljer JA eller NEJ om ert barn är intresserad av att träna med P2012. Vi kommer därefter lägga upp ett rullande schema utifrån antalet anmälningar för vårsäsongen.

 

Kallelser till match

Vi vill också passa på att påminna om att svara på kallelserna till våra match i god tid, så vi kan kalla in extra spelare vid behov. Notera också från tidigare information att matcherna/omgångarna är justerade till viss del, vilket gör att det inte alltid är logiskt med när man spelar. Läs tidigare utskickad nyhet kring när era barn spelar samt utskickade kallelser.

 

Ledarna

 
I samarbete med