SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Vårt samarbete med Intersport

Beställ SSK-kläder i webshopen och bli Club-medlem på Intersport!
2020-03-26 08:46
Beställ SSK-kläder direkt via Intersports webbshop! Varför inte med SSK-logo, namn eller initialer till riktigt bra priser och leveranstider. För att kunna beställa i webshopen behöver man vara inloggad som Club-medlem på Intersport. 
 
Ni kommer till webshopen genom att klicka på annonsen på alla lagsidor eller via denna länk: https://team.intersport.se/sandakern-sk
 
För att bli Club-medlem på Intersport kan ni registrera er via denna länk och samtidigt stötta föreningen vid alla era köp på Intersport (er personliga Intersport-bonus påverkas inte!). 

https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=sandakern-sk

 

För att prova ut storlekar på SSK-kläder kan ni antingen göra det direkt i butiken på Mariedal eller så kan ert lag låna hem provstegar från butiken för utprovning i samband med träning.  Om ni har lagsponsorer som ska tryckas görs detta lokalt efter att alla kläder har kommit till butiken.  

 

För ytterligare information, ta kontakt direkt med Johan eller Mattias på Teamsavdelningen på Intersport Mariedal. 

team.umea@intersport.se 

076-6363708 eller 076-6363709

 
I samarbete med