SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Vårt samarbete med Intersport

Tillsammans med Intersport har vi tagit fram en föreningsprofil för Sandåkerns SK. I vår profil finns de produkter vi vill att våra medlemmar ska handla. Att vi alla ser ut på samma sätt tror vi är en av nycklarna till att skapa en starkare klubbkänsla och en ökad samhörighet i föreningen. I profilen finns det produkter för match, träning men även andra produkter som vi gärna ser att vi börjar använda! Vår huvudsakliga märkesleverantör är Adidas. Vår märkesleverantör i innebandy för målvaktsutrustning och innebandyklubbor är Unihoc.  

 

Profilen i sin helhet hittar ni via denna länk som tar er till våra teamsida hos Intertsport: https://team.intersport.se/sandakern-sk

 

Som en del föreningens sponsoravtal med ICA Kvantum Kronoparken kommer deras logo att tryckas på samtliga föreningens matchtröjor samt föreningsoverallsöverdelar högst upp på ryggen. 

 

Sandåkerns klubbmärke härstammar från 1932 då klubben bildades. Märket skall finnas på alla tävlingsdräkter inom föreningen. Märket skall även finnas på andra kläder, väskor etc som används av sektioner och lag i föreningen i officiella sammanhang. Tillsammans med märket får med fördel ordet Umeå användas och även årtalet 1932. I vissa sammanhang kan det vara lämpligt att komplettera märket med en utskriven text, t.ex. på ryggen på ledaroveraller, ledarjackor etc.

 

Originalmärket finns lagrat i föreningens datorsystem under namnet ssklogo.tif, samt ett antal varianter med motsvarande beteckning.

 

Färger: Samtliga löv är svarta med vit fyllning. Banderollen skall vara röd (varmröd) och texten SANDÅKERNS SK skall vara vit. Vid tryck på röd botten får färgerna vara inverterade.

 

 
I samarbete med