SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 11

Snart dags för fotbollssäsongen 2021
2021-04-01 15:54

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg och tisdagen den 13 april börjar vi så smått träna inomhus på Grubbeskolan. Inomhusskor, benskydd och vattenflaska rekommenderas. Ni ser träningstiderna under "Kalender" som gäller åtminstone april ut. Vår ambition sedan är att kliva ut på Grubbevallen någon gång i början av maj. Träningstiderna ute får vi återkomma kring då dessa ännu inte är spikade för föreningen. 

 

Vi påminner om att föräldrar fortfarande inte får beträda Grubbeskolan under våra träningar, och att våra barn stannar hemma vid minsta symtom. Koden in i Grubbehallen kommer fortsatt vara 2011. 


Upptaktsträff föräldrar

Tisdagen den 20 april med start 18.10 (under barnens träning) kör vi också en upptaktsträff digitalt för er föräldrar, där vi går igenom säsongen som kommer och svarar på era frågor. Mer om denna och länk till mötet hitter ni även det under "Kalender".

 

Njut nu av en riktigt härlig påskhelg - vi ses!

 

Ledarna

 
I samarbete med