Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll

Skyddsnätet på Grubbvallen höjs nästa vecka!
2017-08-24 15:15
Vi har precis fått meddelande av Umeå kommun att arbetet med att höja skyddsnätet på Grubbevallen mot de boende västerut kommer att påbörjas nu på måndag den 28/8 till veckan

Under den tid arbetet pågår kommer det att vara begränsningar/störningar på den sidan planen då ett område längs med kortsidan behöver stängas av (gissningsvis från straffområdsgränsen). Exakt inverkan eller storlek på ytan som inte kommer kunna nyttjas under arbetstiden vet vi inte just nu men jobbar för att få besked/klarhet så snart som möjligt.  

Inga träningstider ska påverkas så mycket att de behöver ställas in. Lagen som tränar samtidigt delar in den planyta som finns tillgänglig genom att mittlinjen förskjuts med samma yta som är avstängd. 11-mannamatcher och 9-mannamatcher kommer inte kunna att spelas under arbetstiden. 

Exakt hur många dagar nästa vecka de kommer att arbeta på planen innan det förhöjda nätet är på plats har vi inte fått besked om. Det är dock sagt att arbetet ska vara utfört innan helgen så att inplanerade helgmatcher kan spelas enligt gällande schema.


Nyhetsarkiv
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37
 
I samarbete med