SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 09

Ny fotbollssäsong
2023-04-11 12:10

Nu är det dags för fotbollssäsong igen. Redan innan snön tinat startar den här säsongen med Intersport Cup, ett DM-spel som börjar med en grupp där vi spelar 3 matcher, den 16/4, 23/4 och 1/5. 
Kallelser till Intersport Cup-matcherna kommer så fort som möjligt, men förhandrapportera gärna redan nu om ni vet att ni är bortresta vid något/några tillfällen. Alla som tränar kommer att bli kallad till minst en av dessa matcher.

Från måndag den 17/4 startar våra träningstider på Grubbevallen. Vi kommer att träna måndag och tisdag mellan kl. 16:45-18, samt Torsdagar mellan kl.19-20. 

Den 5-6/5 planerar vi en uppstart likt förra säsongen på Dragonskolan/Thoren Arena. Vi återkommer om det så fort vi vet mer. 


Vi ses, taggade för en ny fotbollssäsong!

Föräldramötet
2022-05-31 13:33

En rättfärdigad fråga angående anteckningar från föräldramötet har kommit. För er som inte var på plats och för alla andra som har kort minne finns bildspelet vi visade här

 

Mötet startade med en föräldrautbildning tillsammans med Andreas Ågren där vi fick diskutera viktiga frågor om våra barns idrottande och fundera lite extra på hur vi kan vara bra idrottsföräldrar. 

 

Vi lyfte sedan under vår egen del av mötet vilka samtal vi haft i grupper med spelarna i laget och i bildspelet kan ni se en sammanfattning av deras kloka tankar och inspel kring Sandåkerns värdeord och vad spelarna tycker att vi föräldrar bör göra och säga. 

 

Avslutningsvis pratade vi om roller i laget, försäljningar och Piteå summergames. Vi kom överens om att föräldrasamordnarna får mandatet att bestämma vilken försäljningsinsats det blir i år (förmodligen toa/hushållspapper) och att vi försöker få till samåkning till Piteå. Alla lägger in i Sportadmin-appen om man behöver skjuts och om man har platser över i sin bil till och från Piteå. 

Uppstartshelg
2022-05-01 22:04

Vilken dag vi fick! Bra lir av grabbarna, härligt väder för oss som var på sidan och hejjade (det är dock tur att det blir varmare snart) och en riktigt spännande avslutning i finalen. 

Uppstartshelg 6-7/5

Nästa helg är det dags för uppstartshelg med övernattning på Dragonskolan. Vi behöver som vi skrivit tidigare hjälp av några föräldrar med inköp av kvällsfika samt frukost. Lagkassan står för kalaset, så kvitton lämnas in till kansliet för återbetalning. Kvällsfikat får några gärna även hjälpa till att ställa iordning. Frukosten har ledarna lovat att de klarar ta hand om själva. 

Eftersom vi inte hunnit ha något föräldramöte tänkte jag höra om det finns några frivilliga som kan hjälpa till med detta, eller om föräldrasamordnarna från ifjol vill fördela uppdraget, så att ledarna får fokusera på att förbereda innehållet och ta hand om killarna. 

 

Schemat ser i stora drag ut så här: 
Fredag 6/5
16:00 incheckning på Dragonskolan

17:00 Träning - Thoren Arena, fotbollshall - dusch direkt efter

18:30 Pizzamiddag
Lagaktiviteter/teori i Dragonskolan
21:30 Kvällsfika
Bädda sängen och varva ner
23:00 Godnatt och släckta mobiler

 

Lördag 7/5
08:30 Godmorgon

09:00 Frukost

10:00 Träning - Thoren Arena, fotbollshall

11:30 Fortsatta lagaktiviteter/teori i Dragonskolan
12:15 Avslut och städning - föräldrar får gärna komma och hjälpa till med detta. 

Packlistan består alltså av sovgrejer till hårt underlag, dvs madrass, sovsäck/täcke, kudde, tandborste osv. 
Träningskläder och fotbollsutrustning för 2 pass. 
Duschgrejer
Vi lämnar godis och snacks hemma

/Ledarna genom Johanna

Inför fotbollssäsongen
2022-03-19 18:12

Nu börjar fotbollsplanerna tina fram och det börjar bli dags för en ny fotbollssäsong. Vi vill att ni precis som tidigare år svarar på en enkät tillsammans med era barn. Svara så fort som möjligt, senast på söndag 27/3 oavsett om man vill spela eller inte, eller om man är osäker. 

Svara här: https://forms.office.com/r/wufB7PnEbU

 

Några bra datum att ha koll på redan nu. Vi kommer att försöka starta igång träningen under V.14 eller 15, beroende på när vi får tag i de första träningstiderna. Vi har anmält oss till en minicup den 1 maj på Umedalen. Vi kommer att ha en träningshelg mellan fredag 6/5-lördag 7/5 med övernattning på Dragonskolan och träning i Thoren Arena. Här kommer vi behöva hjälp av föräldrar med inköp och frukost.  Seriespelet kommer att starta helgen V. 19 eller 20. Sedan tidigare har vi ju även meddelat att vi kommer delta i Piteå Summergames den 1-3 juli. 

 

Hoppas vi alla är peppade för en ny säsong med härligt fotbollsspel!

Piteå summergames
2022-01-23 18:19

Vi har anmält ett lag till Piteå summergames den 1-3 juli som en extra höjdpunkt kommande säsong!

Laget kommer bo i klassrum tillsammans med ledarna men övriga föräldrar uppmanar vi att snacka ihop sig och boka boende så fort som möjligt för alla som vill vara med på upplevelsen.

Inför detta och hela fotbollssäsongen hoppas vi alla känner peppen och vill fortsätta hänga med det här härliga laget.

Finns det osäkerheter, så prata gärna med någon av ledarna så får vi möjlighet att hjälpa till att peppa.

 

Vi fortsätter spela futsal på söndagar kl 19 på musköten. Alla är välkomna att känna på bollen, kom en gång och prova, eller så ofta ni vill!

 

mvh Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 17/03 15:30 
Fotbollsverksamheten, 02/02 11:52 
Fotbollsverksamheten, 07/06 14:22 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 17/05 13:08 
Sandåkerns Sportklubb, 06/04 09:24 
Sandåkerns Sportklubb, 23/03 18:00 
Sandåkerns Sportklubb, 21/03 14:30 
Sandåkerns Sportklubb, 15/03 15:29 
 
I samarbete med