SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 12

Matchschema innebandy 2020/2021
2020-10-21 13:58

Hej,

Nu är matchschemat klart för hösten och våren 2020/2021.

Vi har delat in laget i fyra mindre lag och till varje match kallas två av lagen. Tanken är att alla i laget ska få spela lika mycket och med olika kompisar. Första matcherna spelas lördag 31 oktober (lag grön & röd) och söndag 1 november (lag blå och gul). Viktigt att ni svarar på kalleslerna!!

 

Till varje hemmamatch måste vi ha tre funktionärer. Två stycken i sekretariatet och en som filmar. Vi har gjort ett schema där du som vårdnashavare har blivit tilldelad tider. Några har har fått mer än ett uppdrag kopplat till hemmamatch, vi var tvungna att göra så för att täcka bemanningen. Om du inte kan vara funktionär vid den tid du blivit tilldelad är du ansvarig för att hitta en ersättare. Detta ansvar kan inte deligeras vidare till ledare.

Till första hemmamatchen 31 oktober är  det vårdnadshavare till Vide och Edwin som sitter i sekretariatet och Melkers filmar.

 

Notera också att våra hemmamatcher är på olika hallar i Umeå, vi kan alltså vara hemmalag även på hallar som Vildmannahallen, Sporthushallen mfl.

 

Schemat finns under fliken dokument.

 
I samarbete med