SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 08

Föräldramöte P08 fotboll
 
Tid:mån 20 mars, 19:00 - 21:00
Plats:Klubblokalen Sandåkerns SK
Aktivitetsinfo:Föräldramöte med i första hand planering och uppdatering kring cupen vi ska anordna. Det blir självklart även information om säsongen som kommer.

Viktigt att alla kan komma, så vi får koll på allt kring cupen. Skickar med samma info som vi skickade efter förra föräldramötet så att alla kan läsa in sig igen.

Hej på er och tack för ett bra möte!
Här kommer ppt-presentationen jag delade ikväll. I dokumentet finns på sida 6 ett förslag på ansvariga på alla poster, vilket mottogs bra av alla på plats. Anmäl gärna in er till bemanningssystemet och sprid länken till mor/farföräldrar eller andra nära&kära, så vi kan börja bjuda in till pass och komma fram till hur mkt pass vi mäktar med själva.

Som vi räknade idag - om vi blir 30 personer som kan arbeta (i snitt nästan 2 personer/barn) behöver varje person arbeta ca 13 timmar var under helgen.
Ni som inte deltog på mötet vill vi ha en bekräftelse av, att detta känns ok, dvs att ni känner som oss andra på mötet. Att det är värt att ta en helg med mkt arbete för att slippa försäljningar och annat för lagets räkning.

Förra årets cup gav 180 000 kr i vinst, som då delades på 2 lag. I år genomför vi alltså detta själva, men vi kanske lämnar bort endel pass (för en fast summa/timme) som vi inte får ihop till andra lag i föreningen.

Ni som inte var med på mötet, kontakta gärna mig eller Henke för att få mer info och ge besked om hur ni tänker inför cupen.

mvh Johanna & Henke

<< Tillbaka

 
 
I samarbete med