SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 08

Täfteå IK
1 - 8
Sandåkerns SK
Täfteå IK1 - 8Sandåkerns SK

  INFORMATION

Matchstart:sön 25 oktober, 11:00
Plats:Täftehallen
Serie:Mix P08/09   Tabell >>
Samling:10:30
Aktivitetsinfo: Här kommer kallelse till match! Vi samlas i Täfteåhallen ombytta och klara 30 minuter innan matchstart. VI KOMMER ATT SPELA I DEN VITA MATCHTRÖJAN! Men kom ihåg både röda och vita matchtröjan!

Vi ser till att samordna transporten till hallen eftersom det inte tillåts publik på matchen. Vi kommer att behöva två chaufförer förutom oss ledare. Dessa får möjlighet att se matchen och även hjälpa till att filma om det behövs. Skriv i kommentaren på svaret i kallelsen om du kan köra. Blir det fler än två så dra vi lott!  

Kom ihåg att svara så snabbt som möjligt på kallelsen så vi kan kalla in eventuella ersättare. Har man inte svarat på kallelsen innan torsdag så kallar vi in en annan spelare. Om ni tackar nej till matchen skriv gärna om ni är borta hela helgen. Det kan ju uppstå luckor i andra matcher som ska fyllas.

Målvakt: Viktor

<< Tillbaka

 
 
I samarbete med