Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Fotboll
Pojkar 08

Välkommen till Sandåkerns Pojkar -08
 
Ny gruppindelning till matcherna.
2020-06-09 06:01
Hej på er! 
Det har blivit omkastningar i gruppindelningarna till om kvarvarande matcherna i vårserien. Detta pga att våra motståndare har bytt speldagar, tränarna har varit tvugna och kasta om lite för att få ihop det. Det finns ett nytt dokument på lagsidan som heter "gruppindelning våren 2020 uppdaterad"  det är det som gäller.
Vi förstår att det ställer till det för vissa och även för er som är matchvärdar. Vid frågor om matchvärdschemat så hänvisar vi till föräldrasamordarna.

//Ledarteamet

Inför Storuman resan
2020-05-28 09:02
Hej på er! 
Lite info inför Storuman resan. 
Det är dom spelare och ledare som blivit kallad till matchen som får åka. Vi kan tyvärr inte ta med några fler på bussen upp till Storuman iochmed Covid-19 pandemin. Vi hade gärna åkt med fler spelare och föräldrar till matchen, vi har försökt få till en extra match där uppe men det gick inte. 
//Sebastian 
Matchindelning
2020-05-10 16:46
Hej på er! 
Nu finns matchindelningen för våren 2020 under fliken dokument. 
Inför fotbollssäsongen 2020
2020-04-12 07:58
Hej på er!

Vill börja med att informera om att kickoff/övernattnings helgen inte kommer bli av som var planerad till 24-25 April pga. CORONA 
Ang cupen i Lycksele vet vi inget mer än det jag skickade ut för ett tag sedan. 

Vecka 17 kommer fotbollsträningarna att dra igång för vårat gäng. Dom träningstider vi har är
Måndagar 17:30-19:00
Onsdagar 18:45-19:15 
Vi kommer likt förra säsongen att köra ett pass innan själva fotbollsträningen med olika övningar så att grabbarna är varma och redo inför själva fotbollsträningen.

I dessa CORONA tider så kommer vi till en början att bara träna, vi vet inget hur det blir med matcherna ännu när vi fått information om det så återkommer vi. 
Det kommer att vara lite förhållningsregler under träningarna som är mycket viktigt att följa för att inte smitta andra. 
Det finns en flik på hemsidan som namngetts CORONA och återfinns i topmenyn på startsidan där står allt som Sandåkern kommunicerar ut om CORONA. Längre ned på sidan finns det information hur vi ska tänkta och bete oss kring träningar.

Vi i ledargruppen ser fram emot en ny och rolig fotbollssäsong som snart startar.


Information till alla aktiva:

·        Förkyld eller hängig, eller andra symtom = Stanna hemma.

·        Vi delar inte vattenflaskor.

·        Vi tvättar händerna innan träning.

·        Vi byter om och duschar hemma.

·        Vi använder inte omklädningsrummen till samlingar.

·        Aktiva och ledare rekommenderas att använda handskar, för att minska smittspridningen.

 

Grubbevallen
Förening bör enligt Folkhälsomyndigheten begränsa antalet personer i och kring träningen, där begränsningen om 50 personer är ett riktmärke. Förordningens förbud gäller allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, vilket en fotbollsträning inte är i lagens mening. Totalt blir vi under träningsdagar fler på området samtidigt vid vissa tillfällen. Därför vill vi genomföra några åtgärder för att minska smittspridningen så mycket vi bara kan.

1.      Vi rekommenderar att föräldrar finns utanför staketet, så att det är ledare och barn i första hand på/vid planen. 

2.      Samling sker med avstånd till andra lag i närhet till den plandel ni ska träna på.

3.      Det första laget på plats för dagen öppnar upp grinden till arenan, så att vi kan undvika trängsel vid ut -och ingång. Nyckel finns i kiosken  (nyckelringen är en boll och nyckeln hänger till höger innanför dörren i kiosken)
Det sista laget stänger grinden OBS! VIKTIGT, då planen kan förstöras om någon åker in och sladdar med moppe eller bil.

4.      Vi jobbar mot kommunen på att få tillgång till toaletterna i Grubbehallen, då toaletten vid planen inte är tillräckliga. 

5.      Vi ställer cyklar och mopeder på sidan av asfaltsgången, för att undvika trängsel. Inga cyklar rakt framför ingången och inte heller inne på området.

6.      Tvål och tvättmöjligheter finns i dagsläget inne i kiosken, på handikapptoaletten och i de båda omklädningsrummen. Från tisdag 14/4 kommer det även finnas ett antal flaskor med handdesinfektion att tillgå inne i kiosken. Påfyllning av tvål och handdesinfektion kommer att ske löpande.  

 


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsverksamheten, 17/06 08:57 
Fotbollsverksamheten, 06/06 12:33 
Fotbollsverksamheten, 27/05 13:37 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 03/07 13:20 
Sandåkerns Sportklubb, 12/06 16:18 
Sandåkerns Sportklubb, 03/06 13:45 
Sandåkerns Sportklubb, 19/05 10:14 
Sandåkerns Sportklubb, 04/05 11:43 
Sandåkerns Sportklubb, 30/04 16:15 
 
I samarbete med