Kom ihåg matchtröjorna!
2017-09-09 13:58
Ta med både vita och röda tröjor till morgondagens sammandrag, då vi möter lag som också är röda och vita.

Vädret ser ju inte helt lovande ut, så ta med lämpliga kläder både för sammandraget och för att kika på match på läktaren under eftermiddagen.
Lagavslutning efter söndagens sammandrag
2017-09-05 00:04
På söndag den 10/9 spelar vi säsongens sista matchsammandrag. Matcherna spelas på Umeå Energi Arena Sol (Gammliavallen) i samband med den Fair Play dag som Västerbottens Fotbollförbund, Länsförsäkringar och Sportswik arrangerar så det kommer att finnas lite extra aktiviteter på arenan. 

Alla spelare kommer att bli kallade till detta sista sammandrag, så vi kommer att vara något fler spelare i varje lag än tidigare. Kallelser kommer inom kort när vi fått alla matchtider från förbundet. 

Efter sammandraget (som börjar 08:30 och slutar ca 12:15) tänkte vi köra en lagavslutnings-aktivitet där alla barnen får en hamburgare och ett diplom. Alla som kan och vill går sedan och tittar på en innebandymatch under Scandic Cup som spelas inne i sporthallarna på Gammlia, och sedan, kl. 14 går vi tillbaka till fotbollsarenan för att se Umeå FC:s match mot toppkonkurrenten Akropolis.

Det är bra om så många föräldrar som möjligt kommer med på seniormatcherna så vi kan hjälpas åt att ha koll på gänget. 

Hälsningar, 
Ledarna
Matchbilder
2017-08-21 22:14
Vi har fått massor med fantastiska bilder av vår superfotograf David (Konrads pappa) från de senaste sammandragen!
Titta och njut av den härliga fotbollsglädjen grabbarna visar :)

Vi hoppas så klart att vi får fler fina bilder att dela framöver!
Det är så klart även fritt fram för fler fotografer att träda fram...

/Ledarna

PS. Vi hoppas vi har förstått rätt att alla grabbar får synas på bild här på hemsidan. Säg till annars!
Viktigt inför Umeå Fotbollsfestival
2017-07-20 18:30

Hej på er!

Vi har fått ett mail från Umeå Fotbollsfestival där de meddelar att de blivit tvungna att göra förändringar i speltiderna för pojkar 09-klassen. Så vi kommer under kvällen att skicka ut uppdaterade kallelser med ev. nya matchtider och motståndare. Vi vill att ni går in på alla kallelser, så ni får rätt tider och plan och samtidigt kollar om ni meddelat ja eller nej för varje match.

 

Här hittar ni även spelschemat för alla matcher i P09 klassen: http://www.umeafotbollsfestival.com/2017/result/category/10414635

 

Vi kommer även att uppdatera matcherna så de stämmer i Sportswikappen. Ladda gärna hem appen och hjälp till att ta lite foton/filmklipp från matcherna under festivalen så vi alla kan följa med även de som inte är på plats. Tipsa farmor/morfar och andra anhöriga att också följa lagens framfart både i festivalen och i seriespelet. Ni kan på ett enkelt sätt i appen bjuda in era vänner. Här hittar ni laget på Sportswik: https://sportswik.app.link/z1sc2dM7vD

 

På torsdagkväll under festivalen så sker en invigning. Vi har bestämt att vi inte kommer att gå dit gemensamt med laget. Däremot så får ni gärna gå dit med era barn om ni vill. Här hittar ni mer information om invigningen: http://www.umeafotbollsfestival.com/invigning

 

Vi kommer att köra ett träningspass för de som vill på onsdagen innan fotbollsfestivalen. Vi kommer att skicka ut en kallelse till träningen så fort vi vet vilken tid vi kan boka in träningen. Vi vill som vanligt att ni tackar ja/nej till kallelsen så fort som möjligt. Ni kan korrigera den om det skulle bli ändrade planer för er.

 

Hoppas ni alla får en fortsatt skön sommar!

 

Mvh

Ledarna

Sportswik
2017-05-28 15:45
Härligt jobbat på matcherna idag!

Nu har vi börjat använda appen Sportswik. 
Ladda hem appen på din telefon, bjud in nära och kära som vill hänga med i P09´s fotbollssommar. 
Fota, filma och heja fram laget utifrån föreningens värdegrund direkt i appen. 
Det finns redan lite bilder och klipp från dagens sammandrag! 

Det gröna kortet - FÖR EN SCHYSSTARE FOTBOLL- som delades ut vid varje match idag kan också laddas upp på sajten (ett nummer som ska registreras finns på varje kort).

Klicka på länken på din telefon för att komma till lagets sida. 
https://sportswik.app.link/z1sc2dM7vD
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 19/12 15:08 
Fotbollssektionen, 24/08 15:15 
Fotbollssektionen, 17/05 12:30 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 13/02 14:45 
Sandåkerns Sportklubb, 02/02 13:45 
Sandåkerns Sportklubb, 23/01 15:29 
Sandåkerns Sportklubb, 16/01 19:27 
Sandåkerns Sportklubb, 19/12 15:09