Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns SK Pojkar 04 Fotboll
Antal Besökare:

klart.se

Sandåkerns SK P04 deltagande i Sverigecupen
2018-08-07 12:00
Under föregående vecka deltog SSK P04 i Sverigecupen i Karlstad. En inbjudningsturnering för 32 lag som även anses som ett inofficiellt SM i Fotboll för pojkar 14.

Några av lagets mål med denna cup var att som lag ha kul tillsammans, att få möjligheten att hävda sig mot de bästa P04 lagen i Sverige samt gå så långt som möjligt.

För att stärka lagets chanser lånades spelare in från Tegs SK, totalt åker SSK P04 ned till Karlstad med 21 stycken spelare. Alla fick möjligheten att anmäla sitt intresse inför cupen vilket betyder att ingen spelare lämnades hemma mot sin vilja.

Laget vann sin grupp och var obesegrat fram till och med kvartsfinalen, där ställdes laget mot Torslanda IK, en match som slutade med 1-0 seger för SSK. I och med detta var SSK P04 i semifinal.

Efter kvartsfinalen lämnar Torslanda in en protest till tävlingsledningen där anmälan består i ”användande av oregistrerade spelare”.  Protesten godkänns då de inlånade Tegsspelarna formellt inte var skrivna för SSK. Torslanda tilldöms segern med 3-0 och SSK P04 diskvalificeras från cupen.

Ledarna inom SSK P04 bär det fulla ansvaret för den uppkomna situationen, har hela tiden handlat i God Tro och aldrig velat mörka med inlåningen av de extra spelarna. Det fanns inget i cupens tävlingsreglemente som på ett tydligt sätt klargjorde att inlåning av spelare ej skulle vara tillåtet. Vid efterforskning inför cupen blev det även tydligt att inlåning har skett föregående år och att ledare från deltagande lag i årets cup trodde att detta var tillåtet.

Med facit i hand skulle detta givetvis ha stämts av innan med cupledningen.

SSK P04 vill samtidigt dementera de rykten som felaktigt har spridits på sociala medier om att vi spelade med flera överåriga spelare samt hade lånat spelare från flera olika klubbar. Inget av detta stämmer.

Samtliga spelare som åkte ned till Karlstad gjorde en fantastik insats fram till semifinalen, en semifinal de sedan inte tilläts spela. På vägen dit hade man mött flertalet av Sveriges bästa P04 lag. Denna insats kan ingen ta ifrån spelarna. Vi ledare bär det fulla ansvaret för killarnas besvikelse över att inte få spela om de ädlaste medaljerna.

Ledarna inom SSK P04.
Per-Olov Rosenbrand, Ulf Edmundsson, Lars Oscarsson, Jan Gunnarsson
Råd och Vård för idrottsskador
2018-05-08
Gratis Råd och Vård för idrottsskador
Råd och Vård för idrottsskador

Spelare som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Fotbolllförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd, till exempel om man råkar ut för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med vårat förbund och förening.

Vi i Sandåkerns SK sammarbetar med Svenska Fotbolllförbundet och Folksam för att minska antalet skador och skapa bra förutsättningar för träning.
Därför har vi möjligheten till telefonrådgivningstjänsten Råd och Vård för idrottsskador. 

Dit kan vi som spelare, ledare eller förälder ringa och få råd om hur skador kan undvikas. Skulle man bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador.

Alltså:
Kostnadsfri rådgivningstjänst där idrottare, ledare och föräldrar får råd om hur skador kan förebyggas eller kan få träffa legitimerade sjukgymnaster.
Telefonnummer för rådgivning: 020–44 11 11 
Öppet vardagar 08.00–17.00

Mer information hittar man här:

//Christer
SSK P04 Vinnare av GIF Sundsvall Cup 2018
2018-01-21 19:22
Vi gratulerar SSK P04 till en välförtjänt seger av GIF Sundsvall Cup!
Härlig insats killar, ledare och föräldrar!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 22/05 09:46 
Fotbollssektionen, 16/05 18:45 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 20/09 11:33