Inställd träning må 25/9
2017-09-24 22:16
Vi är inte tillräckligt många imorgon måndag så vi siktar in oss på träning tisdag och torsdag i veckan.
Fotboll eller Futsal
2017-09-11 21:53
Vi Sandåkern dam är självklart tillbaka 2018 igen.
I oktober går vi ner på vinterträning med fotbollen, utöver detta tränar några av oss futsal.
Sugen att följa med på vår resa 2018 hör av er, vi söker alltid nya spelare och ledare till lagen, Dam eller juniorutveckling.

Intresserad av futsal i vinter? Se vår sida om futsal dam (tidigare F17) för matcher o tider.

Vi samarbetar med Flurkmark IK både gällande fotboll och futsal 2017/2018.

Kom gärna och prova med oss innan ni bestämmer er för förening, vår förening möjliggör och accepterar dubbelidrottande.NOLIA
2017-06-29 14:03

I augusti har vi som en av tre föreningar ingåendes i Idrottalliansen ansvar för bl.a parkeringsytor för besökare på Stora Noliamässan mellan 5-13 augusti. Dessa pass fördelas mellan alla våra aktiva medlemmar/lag i föreningen utifrån en fastställd schablon över antal arbetstimmar beroende på ålder som en medlem förväntas göra åt föreningen. Utifrån detta har alla våra lag tilldelats pass på parkeringen. Inget lag har getts mer än 2 st pass.

 

Nytt för i år är att vi förutom den gamla Bangården även har pass att fylla på gräsytorna längs Ridvägen samt några närliggande parkeringar i det området. Detta har tidigare legat på Gimonäs GCK men från i år ingår de ej i Idrottsalliansen vilket innebär att vi tre återstående föreningar har delat upp detta arbete mellan oss.

 

Under dokument NOLIA 2017  hittar ni vårt lags tilldelade pass. Framgår vilket datum, vilka tider, vilken parkering, samlingsplats samt hur många personer ni ska bemanna.

Bifogat finns även en instruktion kring de arbetsuppgifterna som vi ska utföra vid parkeringen.

Viktigt att ni för vidare denna information till de som ska arbeta så att alla är väl förberedda när det väl är dags att jobba.

 

För er grupper som spelar båda innebandy och fotboll har alla unika spelare räknas med i totalen för laget. Detta går dock ut till fotbollslaget då ni är i full säsong. Men har ni innebandyspelare som inte spelar fotboll på sommaren så kan ni räkna med dom när ni bemannar era pass.   

 

Under hela Stora Nolia kommer det att finnas en huvudansvarig från föreningen på plats varje morgon/skiftbyte/stängning vid Bangården för att informera er ytterligare kring vad som ska göras.  

På Ridvägen är den en och samma representant från Idrottsalliansen som kommer att vara huvudansvarig och vara nära till hands under era pass samt fördela arbetet.

 

Senast måndag den 14 juli vill vi att ni skickar tillbaka bifogat schema ifyllt med de personer som ska jobba på era pass så att vi kan göra ordentliga kontaktlistor inför arbetet

 

Om ni av någon anledning redan nu vet att era tilldelade datum inte passar er måste ni så snabbt som möjligt meddela kansliet detta för att se om ni kan byta med annat lag. I planeringen har vi tagit hänsyn till redan inplanerade matcher för våra äldre lag.

 

I övrigt är det varje lags uppgift att se till att det finns bemanning på era tilldelade pass, varken kansliet eller styrelsen kan hjälpa till med detta.

 

SKICKA NAMN och TFN samt vilka pass ni väljer till Claes Brannelid via Facebook så sammanställer jag listan, samt att vi ser så inte passet redan är upptaget

Pengar till laget
2017-05-23 10:24
Hej!

Ni har väl inte missat att ni kan hjälpa Sandåkerns SK Dam A varje gång ni ska boka hotell eller handla på nätet?

Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset! Se filmen om Sponsorhuset här: www.sponsorhuset.se/sandakernsskdama/tips-till-foreningen/filmen/ 

Sponsorhuset har samlat över 600 kända nätbutiker på lagets sida. 

Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och Sandåkerns SK Dam A får dela på! 
Exempel på butiker: Hotels.com, Bokus, CDON, Ellos, XXL, Svenska Spel, Byggmax, InkClub, LensWay och Booking

Kom igång här!
Bli gratis medlem: http:/
/www.sponsorhuset.se/sandakernsskdama/blimedlem

Med över 600 butiker anslutna är det så klart svårt att hålla koll på alla, särskilt när man bara vill handla något snabbt. Sponsorhuset har tagit fram en smidig lösning - installera Handla Smart i din webbläsare! Handla Smart är ett program som påminner dig om Sponsorhuset varje gång du kommer in på en sida som ger pengar tillbaka. Läs mer och ladda ner Handla Smart här:

www.sponsorhuset.se/sandakernsskdama/hs

(OBS! Just nu bara för Google Chrome, men kommer inom kort till Firefox och Safari.)

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 24/08 15:15 
Fotbollssektionen, 17/05 12:30 
Fotbollssektionen, 13/05 11:23 
Nyheter från föreningen
Sandåkerns Sportklubb, 21/09 17:00 
Sandåkerns Sportklubb, 19/07 09:38 
Sandåkerns Sportklubb, 09/05 16:07 
Sandåkerns Sportklubb, 05/05 16:19 
Sandåkerns Sportklubb, 03/05 12:00 
Sandåkerns Sportklubb, 13/04 14:53