Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sandåkerns SK har under en längre tid administrerat Kommunfotbollen i för Västerbottens Södra region. Kommunfotbollen inhyser alla barn och ungdomsserier i fotboll för åldrarna 7-14 år, både flickor och pojkar. Vi administrerar även 13-årscupen för flickor och pojkar vilket är en tävling i cupformat vilken vanligtvis avslutas med ett finalspel på T3-arena under hösten i samband med en UFC- eller UIK-match. 

På Västerbottens fotbollsförbunds hemsida går det att läsa om tävlingsbestämmelser, dispensförfaranden, anmälningsinformation. Där finns även resultat, tabeller och kontaktuppgifter till respektive lag/förening.


Sista anmälningsdag till Kommunserien samt 13-årscupen är den 15 mars och sker via fotbollens administratörsredskap, Fogis. Kontakta i första hand er föreningsadministratör för hjälp med inloggningsuppgifter och inställningar i Fogis. 

Tävlingsbestämmelser finns på VFFs hemsida, t.ex. för 7-14 år = http://vasterbotten.svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_116564/scope_512/ImageVaultHandler.aspx

Vid frågor så går det bra att ringa kansliet enligt våra öppettider:

Telefon: 090-774148
Mail: kommunfotboll@ssk.ac