SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
För ett livslångt idrottande - grundad 1932

Sandåkerns SK har under en längre tid administrerat Kommunfotbollen i för Västerbottens Södra region. Kommunfotbollen inhyser alla barn och ungdomsserier i fotboll för åldrarna 7-14 år, både flickor och pojkar. Vi administrerar även 13-årscupen för flickor och pojkar vilket är en tävling i cupformat vilken vanligtvis avslutas med ett finalspel på T3-arena under hösten i samband med en UFC- eller UIK-match. 

På Västerbottens fotbollsförbunds hemsida går det att läsa om tävlingsbestämmelser, dispensförfaranden, anmälningsinformation. Där finns även resultat, tabeller och kontaktuppgifter till respektive lag/förening.


Sista anmälningsdag till Kommunserien samt 13-årscupen är den 15 mars och sker via fotbollens administratörsredskap, Fogis. Kontakta i första hand er föreningsadministratör för hjälp med inloggningsuppgifter och inställningar i Fogis. 

Tävlingsbestämmelser finns på VFFs hemsida, t.ex. för 7-14 år = http://vasterbotten.svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_116564/scope_512/ImageVaultHandler.aspx

Vid frågor så går det bra att ringa kansliet enligt våra öppettider:

Telefon: 090-774148
Mail: kommunfotboll@ssk.ac
 
I samarbete med