Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Pojkar 11

Äntligen är säsongen igång
2019-10-10 22:55
Vad härligt att vi äntligen är igång med en ny innebandysäsong. Grabbarna verkar taggade och det är roligt att se så många bekanta och nya tillskott i vår spelartrupp. Tack vare att vi har så många spelare så har vi kunnat anmäla två st lag (Röd & Vit) till säsongens sammandrag.

Ikväll har det hållits uppstartsmöte/serieträff inför säsongen 19/20. Vi kommer såklart att skicka ut mer info inom kort men här kommer några godbitar från mötet:

  • Vi kommer att spela 5 eller 6 st sammandrag under säsongen. Första sammandraget börjar helgen den 9/10 november och säsongen pågår till sista helgen i mars. Vi kommer att lägga upp spelschema i kalendern inom kort.
  • Sammandragen spelas 5 mot 5 med målvakt i 2 x 20 min.
  • Utöver ovanstående sammandrag så bjuder innebandyförbundets även in till ett "specialsammandrag" 14-15 december på Umeå Energi Arena. Under detta sammandrag spelar vi 3 mot 3 i 2 x 12 min
  • Våra lag kommer att arrangera två st sammandrag den 10 november och 24 november. 

Om ni inte redan har anmält era barn så ber vi er göra det så snart som möjligt då spelarunderlaget ska skickas in till innebandyförbundet för registrering/licensiering.

Vi vill till sist tipsa er om att använda prenumerationsfunktionen som finns för vår kalender. På så vis får ni alla våra träningar och matcher direkt i er kalender i smartphone eller dator.

//Ledarna

 
I samarbete med