Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Första träningen Flickor/pojkar födda 2011!
2018-05-11 14:33

Efter tisdagens informationsmöte bestämdes det att vi börjar med att köra killar/tjejer gemensamt och att vi  börjar med att träna på lördagar kl 09:00-10:00 med start nästa lördag den 19/5 på Grubbevallens konstgräsplan!


Tiderna finns nu inlagda i kalendern.

Vi vill att alla killar/tjejer som är intresserade av att börja spela fotboll nu i vår fyller i anmälningsformuläret i vänstermenyn. Genom att göra detta får föreningen in alla uppgifter på barnen samt att gruppen kan börja kommunicera på  lagsidan till alla som vill vara med. 

Om ni kan tänka er att hjälpa till som ledare/tränare vill vi också att ni fyller i anmälningsformuläret. Då ges ni även en inloggning till lagets hemsida/medlemsregistret så att ni kan lägga ut nyheter, göra utskick etc. 

Förutom lämpliga träningskläder behöver alla spelare ta med sig en boll på första passet. Det kommer även finnas möjlighet att köpa en boll på plats vid första passet för 100 kr. Betalningen görs lämpligtvis via swish! Det kommer även finns möjlighet att köpa en SSK-träningströja (samma som under Bollek) för 50 kr på första träningen. 

En egen vattenflaska samt benskydd bör även barnen ha med sig. 

Varmt välkomna!