Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sandåkerns Sportklubb
Innebandy
Flickor 09

Föräldramöte
2018-10-25 08:45
Hej hej, här kommer en sammanställning av vad vi tog upp igår på föräldramötet.
Tränare: Johannes kommer att ha ett huvudansvar med support av Fredrik, Malin, Erik, Johan och Magnus. Vi sköter kallelser till match och träning samt planering av träningsupplägg under året.

Lagledare/Ekonomiansvarig: Här behöver vi hjälp, vi är i behov av någon som kan sköta det administrativa kring laget. Ex kontakt med andra lag inför sammandrag, försäljning ev restaurangchansen, materialbeställning, budgetering för laget.

Fikaansvarig: Vi har ett sammandrag under säsongen som vi ansvarar för, 18/11 10.00-15.00 på Grubbehallen. Här har vi en lysande chans att sälja fika, mat (hamburgare mm) för att tjäna en slant till lagkassan. Tanken var att vi tillsammans skulle hitta en lösning på mötet igår. Tyvärr var vi bara 3 föräldrar på plats så vi kommer att utse två ansvariga föräldrar som får ansvaret för att styra upp fika försäljningen den 18/11. Föräldrar till Ina Önell och Jana Lindholm är ansvariga för att detta fungerar. Skulle inte ni ha möjlighet så ansvarar ni för att hitta ersättare.

Sektionsrepresentant: Emmas pappa Jörgen fortsätter med detta uppdraget, det tackar vi för! 

Övrigt: Aktivitetsavgiften för innebandyn kommer att bli 500:-/barn denna säsongen utöver redan betald medlemsavgift. Rek pris från föreningen är mellan 600-900:-.
Vi kommer även att beställa en ryggsäck med tryck med tjejernas initialer på. Kostnaden för dessa tar vi från lagkassan. 
Vi kommer att dela ut en matchtröja till varje spelare som man ansvarar för under säsongen, vi samlar in tröjorna när säsongen är slut. Vid sammandragen så kan vi ibland dela gruppen i två delar beroende på spelform (3mot3, alt 5mot5) och antal tjejer som är anmälda för spel.
Gällande träningsupplägg så kommer vi att träna hela kroppen vid varje innebandyträning. Detta är av stor vikt inte bara för innebandyutvecklingen utan också för att vi vill stärka och skapa så goda förutsättningar för tjejerna att ha lust och förmåga att vara fysiskt aktiva i ett livslångt perspektiv, oavsett vilken aktivitet man vill delta i framöver.
Vi har även som ambition att göra ett studiebesök på någon av Dalens hemmamatcher under året, vi tror att det skulle uppskattas av tjejerna att få se större tjejer spela. 
Samtal kring värdegrundsfrågor kommer att genomföras med tjejerna under året.
Sammantaget så har vi en riktigt rolig och bra grupp att jobba med, tjejerna är väldigt positiva, glada och hjälpsamma. Vår ambition är såklart att vi skall fortsätta ha det så. 

/ Tränarna.Nyhetsarkiv
Sekretariat 2019/20202019-11-06 07:19
Föräldramöte2018-10-25 08:45
 
I samarbete med