Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inbjudan Fotbollshelg 27-28 april!
2019-01-03 16:47

Sandåkerns strävan är att vi ska kunna ge alla som vill spela fotboll en möjlighet till riktigt bra utveckling/utbildning i sin idrott.

 

Sandåkerns SK har därför inlett ett samarbete med NF Academy från Portugal. Med detta vill föreningen börja ge alla våra fotbollsintresserade tjejer i åldern mellan 12-16 år (F07-F03) och killar 15-16 år (P04-P03) en fantastisk möjlighet att på hemmaplan bli tränad av erfarna portugisiska spelarutvecklare som har bakgrund i de världsberömda akademierna SL Benfica och Sporting CP.

 

Träningspassen kommer att genomföras under helgen den 27-28 april 2019. Det blir totalt 4 st pass á 75 min på Grubbevallen med hög intensitet, mycket boll och med inlärning och utveckling i fokus, lunch ingår bägge dagarna i priset, se nedan.

 

Vi hoppas och tror att den helgen också passar bra inför fotbollssäsongen som startar i maj.

 

Under denna härliga fotbollshelg får ni massor av tips som kommer utveckla era fotbollskunskaper vidare. NF Academy jobbar utifrån följande träningsfilosofi:

 

Vi jobbar efter mottot « to teach the game by playing it «. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

 

Tränare

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för bland annat akademilag i Sporting Portugal och Manchester United Soccer School och han är nu sportslig ledare i NF Academy. För genomförandet av NF Weekend Camp använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som under helgen assisteras av ledare från Sandåkerns SK.

 

Träningsgrupper På planen delar vi upp spelarna i träningsgrupper om 10-14 utespelare (12-13 år) och 14–18 utespelare (14 – 16 år). Ett pass på fm, lunch och sedan ett pass på em för resp dag!


Pris: 1300 kr/spelare


Anmälan via följande länk eller via menyvalet i vänstermenyn senast tis 29 januari:


Anmälan Fotbollshelg för 27-28 april 2019 »Nyhetsarkiv
Domarutbildning 9v92018-04-20 14:37