SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandåkerns Sportklubb
Bollek
Födda 2015

Första Bollekspaset nu på lördag 9/10 kl 09:30!
2021-10-07 11:35

Igår onsdag den 6/10 hade vi en informationsträff för föräldrar om uppstarten av Bollek i Sandåkerns SK för pojkar och flickor födda 2015. Barnen kommer under vintern testa olika bollsporter som fotboll, innebandy, volleyboll, handboll och basket. Varje pass innehåller även lekar och olika typer av hinderbanor för att främja ett brett register av rörelser med aktivitetsglädje som fokus!     

 

Tid & plats (gäller hela perioden)  

 

Lördagar kl 09:30-11:00, Idrottshallen Musköten på Umedalen.  

(Ledare samlas 09:00 för att prata ihop sig samt förbereda.) 

Start nu på lördag den 9/10! 

Kostnad: 350 kr/barn (ca 20 tillfällen vår/höst, t-shirt ingår, prova-på under hela oktober) 

 

Att tänka på till första passet 

Vid de första tillfällena kommer bollsporten att vara inomhusfotboll. Förutom lämpliga träningskläder vill vi att alla barn tar med sig en märkt vattenflaska samt skor för inhomhusbruk (ljus sula).  

 

Anmälan spelare 

Anmälan av barn till Bollek födda 15 görs via gruppens egen lagsida. Ni hittar anmälningsformuläret i topmenyn. Anmälningsfunktionen hålls uppe hela säsongen, det går att ansluta till Bollek under hela perioden vi håller igång.  

 

Covid-19

Även om de flesta restriktionerna släppt i samhället så uppmanar vi till att ha en god hygien, tvätta händerna regelbundet och stanna hemma vid symptom som liknar förkylning. Vi uppmuntrar också föräldrar som närvarar att hålla avstånd på läktaren.

 
I samarbete med